Si no veus la informació, fes clic aquí.
CINEMA

L’ALTERNATIVA. FESTIVAL DE CINEMA INDEPENDENT DE BARCELONA
De l’11 al 17 de novembre

Al novembre, torna a Barcelona el cinema independent més innovador i estimulant. Més de 165 films nacionals i internacionals al CCCB, la Filmoteca de Catalunya i el Zumzeig Cinema. I un munt d'activitats per a famílies, joves, adults i professionals! 26 anys apostant per la llibertat creativa, l’originalitat i el compromís ètic i estètic.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 15% de descompte en totes les projeccions que es realitzin al CCCB comprant l’entrada a les taquilles.

 

Dijous d’Imprescindibles
CINEMES VERDI

Tots els dijous

Programa cinema de qualitat en versió original, se la juga cada setmana amb la seva programació. Tots els dijous pots gaudir del cicle Dijous d’imprescindibles, una oportunitat única de recuperar en pantalla gran títols emblemàtics de la història del cinema.

Amb el carnet de Biblioteques, l’entrada et costarà 2,90 € si la compres directament a les taquilles.
 

 

 

 

MUSEUS

Charlotte Posenenske: Work in Progress
MACBA

Fins el 8 de març de 2020

Descobreix l’obra d’aquesta artista radical alemanya que va treballar amb l’espai i el volum, va desafiar les lògiques del mercat de l’art i va cercar de manera agosarada la relació entre art i vida. Utilitzant materials de construcció, la repetició seriada i la fabricació industrial, Posenenske va desenvolupar una forma de minimalisme de producció massiva que responia a les preocupacions socials i econòmiques de la seva època, tot rebutjant les jerarquies formals i culturals convencionals.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 50% en el preu de l’entrada mitjançant aquest enllaç o directament a taquilles.
 

 

 

 

 

 

 

 

Pablo Picasso, Paul Eluard: una amistat sublim
MUSEU PICASSO

Del 8 novembre de 2019 al 15 de març de 2020

Paul Eluard va ser el millor amic de Picasso a partir del 1935. Després de la desaparició d’Apollinaire, Eluard va ser l’únic poeta amb qui Picasso va poder dialogar i intercanviar i compartir idees. Ben aviat, el poeta surrealista va quedar literalment captivat per l’artista demiürg «que s’entesta a veure-ho tot, a projectar a la pantalla de l’home tot allò que pot comprendre, admetre o transformar, figurar i transfigurar… A partir de Picasso, els murs cauen». Tan sols la mort d’Eluard, el 18 de novembre de 1952, havia de posar fi a aquesta fraternitat.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un preu reduït mitjançant aquest enllaç.
 

TEATRE i DANSA

P.A.U. (Paisatges als ulls)
TEATRE EÒLIA

Del 7 al 24 de novembre, de dimecres a dissabte a les 20.30 h; diumenges a les 18h

P.A.U. Paisatges als ulls és la història d’en Dabo, la Yacine i en Soly, quatre persones migrades que van emprendre una travessia amb pastera amb la promesa d’un futur millor. La seva història també és la de molts altres. Una història que és bo d’escoltar per poder entendre millor què hi passa, a la nostra mar, la Mediterrània, i per tenir una visió crítica dels grans moviments migratoris del moment. Aquesta temporada, la companyia dirigida per Carolina Llacher torna a l'escenari per continuar mostrant-nos aquesta realitat tantes vegades disfressada pels mecanismes del poder.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 12% de descompte comprant l’entrada mitjançant aquest enllaç o directament a les taquilles.
 

 

 

Un cuerpo infinito, d’Olga Pericet
MERCAT DE LES FLORS

1 i 2 de novembre a les 20 h, i 3 de novembre a les 18 h

La ballarina i coreògrafa flamenca ha volgut crear en aquest espectacle un univers a l’entorn de la figura de Carmen Amaya, una de les més grans bailaoras de flamenc de la història. Olga Pericet proposa així un diàleg entre totes dues ballarines i s’apropa a la grandesa de la desapareguda artista des de la seva manera d’entendre el ball flamenc.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 30% de descompte comprant l’entrada mitjançant aquest enllaç i utilitzant el codi BIBLIO.
 

LLIBRERIES

Curs de literatura
LLIBRERIA DOCUMENTA

Anual: dimarts al matí, d’11.00 a 13.00; dimecres al matí, d’11.00 a 13.00; i dijous a la tarda, de 16.30 a 18.30 (a triar entre una de les opcions)

En cada curs, l'Ana Pineda ens proposa nou llibres, un per mes,  a més d’una trobada setmanal. Al llarg de les quatre sessions dedicades a cadascuna de les obres escollides, hi haurà un apropament a l'autor o autora, una anàlisi en profunditat del punt de vista, l’estructura, els temes, els símbols i el llenguatge de la novel·la en qüestió. I, a més a més, s'hi incorporarà una guia de lectura.

Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 6% de descompte en el curs ensenyant el carnet de Biblioteques en el moment de la inscripció.
 

 

 

 

Fas 6 anys i club de lectura
LLIBRERIA BOLIBLOC

Et convidem a participar al club de lectura el dimarts, 5 de novembre, a les 18.30 h, on es comentarà el llibre Les formes del verb anar, de Jenny Erpenbeck, guardonat amb el Premi llibreter 2019.
D’altra banda, si tens un infant que ha fet 6 anys, podràs bescanviar a la llibreria el cupó de la campanya “Fas 6 anys, tria un llibre”,  fins el 30 de novembre.
Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 5% de descompte en la compra de llibres.
 

 

PER A TOTA LA FAMÍLIA

Halloween
POBLE ESPANYOL

1, 2 i 3 de novembre de 10 a 18 h
Arriba Halloween al Poble Espanyol! Nens i grans tindreu l’oportunitat de recórrer els carrers del Poble, tot gaudint d’activitats diverses: una gimcana amb proves monstruoses, un concurs de disfresses, un fantàstic passatge del terror, contacontes i diversos tallers artesanals! A més, podreu relaxar-vos i gaudir de les delicioses propostes gastronòmiques que oferiran els diversos food trucks i fer una ullada a les paradetes de la plaça, plenes de joguines i contes per als més petits.
Disfresseu-vos de bruixes o bruixots, zombis, dimonis, mòmies, o bé dels vostres personatges terrorífics preferits. Veniu a la festa més esgarrifosa de l’any!
Amb el carnet de Biblioteques tindràs 1€ de descompte comprant l’entrada mitjançant aquest enllaç i amb el codi promocional HALLOWEEN19.

 

Un dia al mar
SALA FÈNIX

Els diumenges del 3 al 24 de novembre, a les 11 h i a les 12.30 h

Prop les onades, arriba un tresor que farà que els amics del mar s’uneixin i naveguin mar endins, entre cançons i jocs,  per ajudar una nova amistat que brilla i no sap pas nedar. L’ espectacle és de petit format. Creat amb sensibilitat, amb un contingut acurat, i ben proper al món real i imaginatiu de l’infant. S’hi utilitza la narració, cançons cantades i mim. Acompanyades de música en directe.
Amb el carnet de Biblioteques tindràs un 20% de descompte comprant la teva entrada a través d’aquest enllaç o a les taquilles.

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.