Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dimecres 30 d'octubre a les 19 h
Parlem amb Agustín Comotto

Agustín Comotto conversarà amb l’editora Laura Huerga sobre el seu llibre El peso de las estrellasVida del anarquista Octavio Alberola

El peso de las estrellas Agustín Comotto recull l’essència dels pensaments, els valors, les contradiccions, les pors i les esperances d’Octavio Alberola, figura destacada de l’anarquisme i el pensament àcrata. A més de repassar l’experiència anarquista del segle XX, tots dos se centren en les vivències d’Alberola, des de l’escissió de la CNT fins a la participació en diversos intents d’atemptat contra Franco.

Hi col·labora: Raig Verd

Entrada lliure. Cabuda limitada

Més informació

Biblioteca Poble-Sec Francesc Boix
Blai, 34
Tel 934430105
b.barcelona.ps@diba.cat
www.barcelona.cat/bibfrancescboix

Del 4 al 9 de novembre
Barcelona Novel·la Històrica a Biblioteques de Barcelona

Biblioteques de Barcelona participa a la 7a edició de Barcelona Novel·la Històrica

En aquesta ocasió la novel·la històrica és la protagonista, al novembre, dels clubs de lectura.

Si comparteixes les passions de la lectura i la història pots afegir-te, aquest novembre, als clubs de lectura programats dins el marc de la 7a edició de Barcelona Novel·la Històrica.

La Biblioteca Sofia Barat, que ja té un club de lectura de novel·la històrica, llegirà i comentarà aquest 12 de novembre a les 11:00h el llibre Rubricatus, d’Isabel García Trócoli. La sessió, que comptarà amb la presència de l’autoraInscriviu-vos prèviament enviant un correu a b.barcelona.sb@diba.cat.

Uns altres clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona estaran protagonitzats per llibres relacionats amb la temàtica central de Barcelona Novel·la Històrica.

Més informació i inscripcions

Antena maker: tallers de fabricació digital

Aquesta tardor la Biblioteca Montserrat Abelló i la Biblioteca Nou Barris t'ofereixen tallers totalment gratuïts per endinsar-te en el món de la fabricació digital.

A les Antenes Maker hi trobaràs un seguit de projectes que t'endinsaran a la cultura maker i et convertiran en dissenyadoer des del primer moment del procés.

El projecte és una iniciativa de Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa en el marc de les Antenes Cibernàrium, coordinat per Soko Tech i en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació de Les Corts i l’Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic.

Inscripcions a la Biblioteca Montserrat Abelló
Inscripcions a la Biblioteca Nou Barris

Més informació

Del 2 al 10 de novembre a biblioteques, llibreries i escoles
Setmana de l’Àlbum a les biblioteques

Un any més, Biblioteques de Barcelona s’afegeix a la Setmana de l’Àlbum, que arriba a la tercera edició i que té per objectiu donar visibilitat i rellevància social a l’àlbum il·lustrat, atès que és el format ideal de foment de la lectura a través de la combinació única de text i imatge.

Impulsada per vint-i-tres editorials independents, la Setmana tindrà per escenari llibreries, escoles i biblioteques. Un total de tretze biblioteques de Barcelona tindran la sort de comptar amb autors i il·lustradors d’àlbums, que explicaran les històries que han ideat i proposaran tallers creatius per recrear els seus mons. S’hi faran activitats de carrer amb il·lustradors professionals; tallers adreçats a infants; xerrades i presentacions per al públic adult; exposicions a biblioteques i centres culturals; cursos d’il·lustració, edició i escriptura per a professionals...

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.