Si no veus la informació, fes clic aquí.
REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE PEDRALBES

Plantes, remeis i apotecaris. El jardí medieval del monestir de Pedralbes

L’exposició proposa l’aproximació a una ciència complexa i elaborada que es va desenvolupar al llarg dels segles medievals a partir dels principis bàsics de la medicina grega i romana i les aportacions de la cultura araboislàmica, i que prenia la natura com a punt de partida de la seva acció. Aquest coneixement es va transmetre gràcies a diversos llibres i tractats que van ser contínuament copiats, traduïts a diferents idiomes i comentats durant centúries.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona entrada reduïda a 3,5 euros.

Més informació
 

22 de novembre
TRADICIONÀRIUS

'Ora pro nobis' de Tarta Relena

Atmosfera litúrgica i cançons hipnòtiques que busquen captar l’atenció del públic amb la solemnitat de les veus de Marta Torrella i Helena Ros, aquesta és proposta de Tarta Relena. El duet barceloní presenta Ora Pro Nobis (Indian Runnner, 2019), un projecte que explora les sonoritats de les músiques de tradició oral fins a la cançó d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani, amb polifonies tradicionals de Còrsega, melodies sefardites o cançó menorquina. Una explosió sons que ho combinen amb bases rítmiques i que contrasta amb les melodies A Cappella que proposen les joves cantants.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte

Més informació
 

LLIBRERIA SALA CIUTAT

Situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat, Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre la ciutat de Barcelona i un espai de visualització del sector de la il·lustració.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en la compra de llibres

Més informació
 

LLIBRERIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Situada a la Diagonal, 393, als baixos de l'edifici de Can Serra, aquesta llibreria està especialitzada en Administració Pública

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en la compra de llibres

Més informació
 

Fins al 24 de novembre
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

La rambla de les floristes

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques i les vibracions més íntimes, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte

Més informació
 

Fins al 29 de desembre
LA VILLARROEL

Una història real

Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l’ànima per poder tirar endavant. Cada persona troba la seva manera de portar-la a terme, alguns ho aconsegueixen sols i d’altres necessiten una petita ajuda externa. Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb l’ultra dreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids? Amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% de descompte en les funcions de dimecres i dijous

Més informació
 

Fins al maig del 2020
MUSEU EGIPCI

Dones i homes de l'antic Egipte (exposició temporal)

Recorregut al llarg de tres mil anys al costat d’aquells personatges que visqueren en el decurs dels diferents períodes de la dilatada història faraònica.
Visites guiades a l'exposició el 1r i el 3r diumenge de cada mes, gratuïta amb l'abonament del preu de l'entrada del Museu.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte en el preu de l'entrada

Més informació
 

MUSEU DEL MODERNISME

Visita a l'exposició permanent

La col·lecció del MMBcn consta d’un gran nombre d’obres de diferents disciplines artístiques, entre les quals, arts decoratives, revitalitzades i renovades durant l’època modernista. Cadascuna d’aquestes obres representa l’esperit creatiu dels artistes de la segona meitat del segle XIX i principis del XX, i la seva varietat tècnica i temàtica denota el caràcter multidisciplinari del modernisme.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte en el preu de l'entrada

Més informació
 

SAT! (SANT ANDREU TEATRE)

L'Odissea de Latung La La Cia. David Ymbernon

Una obra escènica i parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual. “Anava amb el vaixell a la recerca del tresor, però no vaig poder endur-me’l perquè el tresor era l’illa.”
David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món gira al voltant d’aquest color, i la seva feina és una línia contínua que comença des del principi, des de la seva infància.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs 1 euro de descompte en el preu dels espectacles familiars

Més informació

ZOO DE BARCELONA

Visita general

Al Zoo hi conviuen més de 2.000 animals de més de 300 espècies diferents, així com més de 1.300 arbres, arbustos, plantes i flors d'unes 320 espècies botàniques.

Participa a l'activitat oberta: No et ratllis! Els educadors del zoo et presentaran les zebres i t’explicaran moltes coses sobre aquests animals, com són i què fan per protegir la seva espècie i el seu hàbitat. Lloc de trobada: Zebres. Horaris: 13:30 a 14:00 / 14:00 a 14:30 / 14:30 a 15:00

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte en el preu de l'entrada

Més informació
 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.