Si no veus la informació, fes clic aquí.
Del 20 de novembre al 9 de maig
Cicle 'Desmuntant el franquisme'

Amb motiu de la reedició del Diccionario del franquismo (Anagrama i Ajuntament de Barcelona, 2019), de Manuel Vázquez Montalbán , recuperem la memòria històrica a través de xerrades, tallers, exposicions, itineraris i un club de lectura

La inauguració del cicle tindrà lloc el dimecres 20 de novembre a les 19 h a la Biblioteca Collserola – Josep Miracle, amb Xavier Domènech, historiador, i Emili Cortavitarte, coordinador del cicle i president de Fundació Salvador Seguí.

Organitzen: Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i Biblioteques de Barcelona
Hi col·laboren: Anagrama i Agència Literària Carmen Balcells

Més informació

De novembre de 2019 a maig de 2020
Clubs de lectura als museus municipals

Els museus acullen a partir d’aquest mes de novembre sessions dels clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona. Cada sessió es dedicarà a comentar un llibre relacionat amb les col·leccions dels museus, i es farà en sales i espais destinats a recrear l’univers i l’atmosfera de la trama. Sempre que sigui possible, l’autor del llibre assistirà a l’activitat, que anirà precedida d’una explicació de les característiques principals del museu.
Cal inscripció prèvia
Organitzen: Biblioteques de Barcelona, Programa d’Acció Lectora i diversos museus municipals

Més informació

Del 25 de novembre al 19 de desembre
Masterclass del Cibernàrium

Posa't al dia en les últimes tendències tecnològiques
Les masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d’un dia que imparteix una persona experta sobre fake news, addiccions a les noves tecnologies i Instagram

Més informació

Dilluns 18 de novembre 19 h
Parlem amb Cristina Morales

L’escriptora, recentment premiada amb el Premio nacional de narrativa, ens parlarà de la seva novel·la Lectura fácil

Llibres de Cristina Morales a les Biblioteques de Barcelona

Més informació

Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz
Joncar, 35
934 856 622
b.barcelona.ma@diba.cat
www.barcelona.cat/bibpoblenou

Jordi Nopca guanya el I Premi Proa de Novel·la amb 'La teva ombra'

El periodista i escriptor Jordi Nopca ha estat guardonat amb el I Premi Proa de Novel·la amb l'obra La teva ombra. L’autor, que actualment és redactor al diari Ara i coordinador del suplement setmanal de llibres Ara Llegim, presentarà l’obra a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles el proper dimecres 4 de desembre, a les 19 h.

El Premi Proa de novel·la inèdita en llengua catalana neix amb el propòsit d’impulsar l’excel·lència, la renovació i el reconeixement de la literatura catalana, com a continuació de la tasca editorial de Proa al llarg de les dècades.

Biblioteca Esquerra de l'Eixample-Agustí Centelles
Comte d'Urgell, 145-147
Tel 934 539 881
b.barcelona.ac@diba.cat
www.barcelona.cat/bibcentelles

Grups de conversa a les sales d’estudi

Els grups de conversa per practicar un idioma són activitats gratuïtes que es duen a terme a les sales d'estudi.  L'horari és de 21.30h a 23h.

Cal inscripció prèvia a la sala on es realitza.

Més informació

 

.

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.