Si no veus la informació, fes clic aquí.
Del 21 de desembre al 6 de gener
L’AQUÀRIUM DE BARCELONA

Activitats de Nadal a L’Aquàrium de Barcelona

Vine a L’Aquàrium de Barcelona a viure la màgia del Nadal. Et convidem a gaudir de tot un ventall d’activitats que hem preparat per a tota la família: Missatge de Nadal pel fons del mar, Joc de pistes de curioses criatures, Arbre solidari, Tió de Nadal al fons del mar, El mar de Nadal, Taller de Nadal creant un pingüí per decorar el teu arbre de Nadal i Teatre de Nadal. Totes les activitats van dirigides a públic familiar i estan incloses al preu de l’entrada.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte

Més informació 

 

Fins al 26 de gener
TEATRE GAUDÍ

Els músics de Bremen, el musical

Un ruc, un gos, una gallina i una gata fugen de casa seva perquè els seus amos els maltracten. Volen formar un grup musical i arribar a Bremen. En aquesta aventura els acompanya un nou amic, el grill. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a prova i refermaran la seva amistat tot cantant.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte comprant l'entrada a la taquilla amb el codi BIBLIOS

Més informació
 

Del 18 de desembre al 12 de gener
ALMERIA TEATRE

Peter Pan

L’Excèntrica porta a escena una visió molt particular de la clàssica història de Peter Pan.

Principis del segle XX. L’obra teatral Peter Pan és tot un èxit a Londres. Però mentrestant, a l'altra banda del món, una extravagant família de comediants i firaires tractarà de muntar la seva pròpia i personal versió de Peter Pan, la increïble història del nen que no volia créixer.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte

Més informació

Fins al 12 de gener
TEATRE AKADEMIA

La mascarada

La companyia Els Pirates modernitza el classic de Molière, El burgès gentilhome.

Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i piruetes. Una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, on cadascú porta la seva pròpia màscara.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs entrades a 12 euros comprant-les en aquest enllaç

Més informació

Fins al 12 de gener
EL MALDÀ

Desvariacions d’Otel·lo

Alba Sarraute adapta Otel·lo plantejat des del circ i el clown contemporani. Una mirada fresca, propera i amorosa que el circ atorga a la història de Shakespeare apropant-lo a la cultura popular. Un espectacle tragicòmic ple de música i poesia, un Otel·lo en circ, que es nodreix del teatre d'ombres, de les màscares, de la mitologia, d'acrobàcies, de titelles, d'instruments automatitzats i videoprojeccions.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 30% de descompte amb el codi BIBLIODO o directament a taquilles mostrant el carnet.

Més informació

22 i 29 de desembre a les 17.45 h
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Jo també vaig al TNC

Mentre els adults assisteixen a la funció, els més menuts gaudiran d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre al TNC mateix. Una manera diferent per introduir els infants a les arts escèniques i compartir en família l'experiència d’anar al teatre.

Propera funció amb activitats per a infants:
Mrs. Dalloway + Taller Virginia LLOP i les flors

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte

Més informació
 

17 i 18 de desembre 2019
Palau de la Música Catalana

Jordi Savall & Le Concert des Nations

Violagambista sense parió i director d’orquestra preuat als millors escenaris internacionals, Jordi Savall oferirà l’Oratori de Nadal de Johann Sebastian Bach.
Música joiosa, introspectiva, espiritual i d’una exuberància que arriba als nostres vides amb una frescor inigualable.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% de descompte online i a taquilla
 

Més informació

20 i 21 de desembre
L'AUDITORI

Nadal a Brodway amb Laura Osnes i Paulo Szot

L’OBC es vesteix de gala per convertir-se en una orquestra del millor Broadway per acompanyar les emocions més intenses del teatre musical i les melodies més encomanadisses de tots els temps. Alfonso Casado, el jove director sevillà establert a Londres, ens tornarà a fer vibrar amb títols indispensables del gènere musical més popular.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte amb el codi OB169

Més informació

ESCOLA D'ESCRIPTURA DE L’ATENEU BARCELONÈS

Cursos d’hivern 2020

L'Escola d'Escriptura et proposa per al gener de 2020 una àmplia oferta formativa organitzada en grans àrees: escriptura, literatura i humanitats, oficis de l'edició i oralitat. Destaca el curs Narrativa, un curs anual de 90 hores disponible en català o en castellà, en format presencial o virtual. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en el preu de tots els cursos presencials i un 10% de descompte en els cursos virtuals  de narrativa, redacció i estil i iniciació a la poesia

Més informació 

LABORATORI DE LLETRES

Aquestes festes, sorprèn amb regals originals i creatius

Aquest Nadal regala vals per a cursos d’escriptura presencials i virtuals, quaderns d’exercicis literaris per a joves i adults, llibretes i molt més.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% de descompte comprant amb el codi BIBNADAL

Més informació

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.