Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dissabte 25 de gener de 2020
TANTÁGORA - ART & PARAULA

La poesia a l'escola amb Núria Martínez-Vernis

Poesia a l’escola és un curs que vol obrir portes i oferir eines per a treballar i potenciar la creativitat dels docents, bibliotecaris i professionals davant de qualsevol text, poema, cançó, narració, discurs o sermó.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% extra de descompte en aquest curs, a més del 5% de descompte que Art & Paraula ofereix en tots els seus cursos. Selecciona el descompte en el formulari d’inscripció.

Més informació

Del 5 de febrer al 9 de desembre de 2020 - Inscripcions fins al 5 de febrer
LAIE PAU CLARIS

«L’amor que tot ho mou: el Paradís». Lectura comentada del tercer càntic de la Comèdia de Dante 

Curs per aprofundir en la Divina Comèdia de Dante (1265-1321) a partir de la lectura detallada del tercer càntic, «El Paradís». El curs s’orienta en l’anàlisi de l’estructura, els llocs, els personatges i les qüestions filosòfiques, religioses i literàries més significatives. Sessions a càrrec de Rossend Arqués (UAB), José M. Micó (UPF) i Eduard Vilella (UAB).

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en aquest curs i a tots els cursos de Laie.

Més informació

Dissabte 1 de febrer de 2020 - Inscripcions fins al 24 de gener
SHOWRUNNERS BCN

Workshop: Llença't a escriure amb Bea Cabezas.

En una jornada intensiva i pràctica, es treballaran diferents tècniques creatives a través d’exercicis que ens ajudaran a perdre la por al full en blanc i a buscar idees per construir una novel·la, un guió o una peça teatral.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte. Cal enviar la foto del carnet de Biblioteques de Barcelona a hola@guiobcn.com en el moment de fer la inscripció.

Més informació

 

Inscripcions fins al 31 de gener de 2020
OBRADOR D’HISTÒRIES

Tallers d’escriptura de febrer

Busca parella per escriure i aprofita l’oferta especial 2×1 per als tallers del mes de febrer: El repte d’escriure literatura eròtica, Llegir amb ull crític, Explicar contes amb gràcia, Escriure la realitat viscuda, Escriure literatura d’humor...

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona es podran inscriure dos alumnes al preu d’un, sempre que s’inscriguin al mateix curs i en el mateix moment.

Més informació

Inscripcions fins al 20 de gener de 2020
ESCOLA D’ESCRIPTURA DE L’ATENEU BARCELONÈS

Cursos de narrativa i altres cursos presencials o virtuals

L’Escola d'Escriptura et proposa per al gener de 2020 una àmplia oferta formativa organitzada en grans àrees: escriptura, literatura i humanitats, oficis de l’edició i oralitat. Destaca el curs Narrativa, un curs anual de 90 hores disponible en català o en castellà, en format presencial o virtual. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en el preu de tots els cursos presencials i un 10% de descompte en els cursos virtuals  de narrativa, redacció i estil, i iniciació a la poesia.

Més informació

 

Inscripcions fins al 27 de gener
LABORATORI DE LLETRES

Cursos d’escriptura reconeguts pel Departament d’Educació

Cursos d’escriptura creativa, novel·la, conte, poesia, escriptura de records, biografia... Cursos trimestrals, de 25 hores, reconeguts pel Departament d’Educació i que poden ser bonificats per la Fundació Tripartita. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en els cursos trimestrals d’hivern fent la inscripció amb el codi BIB2020.

Més informació

 

Inscripcions fins al 26 de febrer
UNIVERSITAT DE BARCELONA

Cursos de l’Escola d’Idiomes Moderns

Cursos d’anglès, alemany, francès o italià, presencials, semipresencials i en línia. Aprèn, millora i certifica el teu nivell d’idiomes a l’EIM amb un equip d’àmplia experiència docent i amb la garantia de la Universitat de Barcelona.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 24% de descompte seleccionant el col·lectiu de descompte a l’automatrícula.

Més informació

 

18 i 19 de gener de 2020 - Inscripcions fins al 17 de gener
MOVEO – CENTRE DE FORMACIÓ I CREACIÓ

El cos articulat i la musicalitat del moviment

Els tallers de cap de setmana són una excel·lent ocasió per adquirir eines útils i explorar les possibilitats del cos i del moviment. «El cos articulat i la musicalitat del moviment» és un taller de mim contemporani impartit per la Compagnie Hippocampe (França). No cal experiència prèvia.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte. Inscripció a la web amb el codi CARNET10.  

Més informació

 

Cursos fins al maig de 2020
PORTA4 ESCOLA I SALA

Cursos de teatre

Cursos intensius per ampliar la formació i per experimentar amb grans professionals del sector tot el que envolta el món del teatre i el cinema. Cursos de tècnica vocal, de producció, de respiració, de parlar en públic, d’interpretació en cinema i molts més.

Presentant el carnet de Biblioteques de Barcelona a l’escola o a l’Entradium obtindràs un 5% de descompte.

Més informació

 

Dissabtes 29 de febrer i 7, 14, 21 i 28 de març de 2020
EXPERIMENTEM AMB L’ART

Curs d’agents articuladors entre art i educació

El curs explora contextos i iniciatives culturals des d’on repensar, articular i vincular l’art, l’educació, la mediació i la ciutadania en l’actualitat. Aposta per una pràctica reflexiva i activa de l’educació artística per tal de situar possibles marcs de pensament i pautes crítiques des d’on crear i accionar.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un preu reduït. Inscripció a la web amb el codi BIBLIO-EART.

Més informació

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.