Si no veus la informació, fes clic aquí.
Fins al setembre de 2020
MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

Cants de sirena: exposició temporal 

«Cants de sirena, fascinació i abisme» ens parla de la por i la fascinació exercida pel mar al llarg de la història. A més, amb la mateixa entrada podreu veure un munt d’exposicions: «Drassanes i galeres», «Catalunya mar enllà», «7 vaixells, 7 històries» i moltes altres. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 50% de descompte a taquilles.

Més informació

Del 27 de febrer al 15 de març de 2020
TEATRE LLIURE

La bruixa de la tramuntana amb direcció de Marc Rosich i música original de Carles Pedragosa

El relat La bruixa de Cadaqués de Miquel Berga, publicat a la col·lecció infantil «El vaixell de Vapor» el 2014, inspira el musical infantil La Bruixa de la tramuntana al Teatre Lliure. Un espectacle per a tota la família però especialment recomanat per a nens de 5 a 11 anys.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% de descompte a taquilles i en línia.

Més informació

15, 16, 22 i 23 de febrer de 2020
SALA FÈNIX

Cuentos que trae el viento de La Perla Teatro

Espectacle de microcontes innovador, lúdic i pedagògic. A través de teatre d’objectes, llibres d’acordió, contes amb guants i instruments musicals de tot el món, pretén apropar l’art, el folklore poètic i els contes d’avui i de sempre a nenes i nens a partir de tres anys.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte de 3 euros en línia en aquest enllaç.

Més informació

Fins al 15 de març de 2020
TEATRE GAUDÍ BARCELONA

Els músics de Bremen

El clàssic infantil es reinventa: un ruc, un gos, una gallina i una gata volen formar un grup musical i arribar a Bremen. En aquesta aventura els acompanya un nou amic, el grill. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a prova i refermaran la seva amistat.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte a taquilles i en línia amb el codi BIBLIOS.

Més informació

Del 15 de febrer al 15 de març DE 2020
TEATRE POLIORAMA

La importància de ser Frank, de La Brutal i TNC amb direcció de David Selvas

La hipocresia social és la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra d’Oscar Wilde sobre els embolics amorosos de dos joves i les seves secretes dobles vides. Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia de la societat britànica que va portar Wilde a presó.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte en línia amb el codi IMPORTANCIABIBLIOTEQUES2020.

Més informació

Febrer i març de 2020
TEATRE DEL RAVAL

Un encuentro sobrenatural de Joaquím Bundó, dirigida per Joan Olivé

Jorge ha organitzat un sopar amb les tres persones més importants de la seva vida en el qual els confessa que el seu germà mort se li apareix amb freqüència... Una obra protagonitzada per Roger Pera, Andrea Montero, Quim Casas, Rai Borrell i José Manuel Serrano.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 25% de descompte a taquilles i en línia en aquest enllaç.

Més informació

Del 13 de febrer a l’1 de març de 2020
TEATRE EÒLIA

L’amor (no és per a mi, va dir Medea) de Queralt Riera

Queralt Riera ens presenta una Medea del segle XXI que podria ser qualsevol de nosaltres. Un reflex del desassossec en què sovint vivim i que ens esforcem a negar. Text guanyador del Premi Octubre de Teatre 2019.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 15% de descompte en línia.

Més informació

 

1 de març de 2020
LLUÏSOS DE GRÀCIA

L’or del Rin de Richard Wagner

Torna el cicle d’òpera de Lluïsos de Gràcia adreçada als joves per desmuntar estereotips sobre aquesta disciplina musical. Es projectaran les òperes en VOSE i en acabar es comentaran amb els músics experts.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs les entrades a taquilla a 2,5 euros.

Més informació

28 de febrer de 2020
CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS. 33 FESTIVAL FOLK INTERNACIONAL TRADICIONÀRIUS

Socarrel, espectacle de música d’arrel i dansa contemporània

Amb el coreògraf Roberto Olivan, el ballarí Magí Serra, el quartet Vox Bigerri, l’artista electrònic Laurent Delforge i el ceramista Joan Panisello, Socarrel combina elements com el fang, el moviment, la tradició i els paisatges sonors electrònics. Home i natura es fonen en una abraçada de creació i destrucció.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 40% de descompte a taquilles i en línia amb el codi 280220.

Més informació

7 de març de 2020
MUSEU DE LA XOCOLATA

Taller de pastisseria: ensaïmades

Taller de tres hores per aprendre, de la mà de la pastissera del Museu de la Xocolata, a elaborar aquests deliciosos dolços típics mallorquins. Activitat per a públic adult i places limitades.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte. Adreçar-se a reserves@museuxocolata.cat amb el número de carnet.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.