Si no veus la informació, fes clic aquí.
NO T'HO PERDIS
#JoEmQuedoACasa

Amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19 les 40 Biblioteques de Barcelona romandran tancades fins a nou avís.


Mentre duri el confinament seguirem treballant des de casa i en la mesura que les condicions ens ho permetin intentarem mantenir i reforçar els serveis virtuals als nostres usuaris.


Amb aquest objectiu estem mirant d'organitzar-nos per poder-vos oferir el màxim de continguts i activitats en línia des de les nostres plataformes web i des de les nostres xarxes socials. Avui us enviem aquest butlletí amb un recull de propostes que hem trobat interessants i que us poden ajudar a passar millor aquests dies de confinament.

També podeu seguir les nostres recomanacions a les xarxes socials i al Bibarnabloc.cat

eBiblio

Plataforma de préstec de continguts digitals

A l'eBiblioCat hi pots trobar llibres electrònics, revistes, pel·lícules, audiollibres, documentals, música, enciclopèdies i cursos d’idiomes, entre d’altres continguts. Disposa de més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Només necessites el carnet de qualsevol de les biblioteques públiques catalanes i, un cop t'hagis validat a la plataforma, podràs gaudir de tots els continguts.

Hi pots accedir a través de l’ordinador o descarregar-te al teu dispositiu mòbil l’aplicació eBiblioCat, disponible per iOS i Android.

Més informació

Cibernàrium

Formació tecnològica en línia per a tothom

Biblioteques de Barcelona som Antenes Cibernàrium i us oferim formació tecnològica. Aquesta setmana us fem la següent proposta d’activitats en línia, que inclou una masterclass de Genís Roca, expert en Internet.

Anima’t i aprèn de forma amena:

- Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança amb Genís Roca

- Curs online - Masterclass: Cartellisme a l'era digital

- Curs online - Crea vídeos per a les xarxes socials

- Wordpress.com: crea el teu web sense cost

- Bits de TIC - Fake News: com detectar i protegir-se de la desinformació

Poeta de guàrdia

Josep Pedrals va ser el primer, l’han seguit Martí Sales, Núria Martínez Vernis o Andreu Gomila... Cada dia, mentre estiguem a casa, enregistraran versos per a tothom.

Segueix-los a twitter

Contes

Contes per Telegram

Des de la llibreria Sendak comparteixen cada dia un àudio amb un conte, relat breu o poema al seu canal públic de Telegram.

Subscriu-te al seu canal

 

Cuentos contados

L’editorial Kalandraka t’ofereix els seus contes de viva veu.
Antonio Rubio t’explica Cocodrilo o Xosé Ballesteros El pequeño conejo blanco.

Escolta tots els contes aquí

Música

Cançons maques per a aquests dies de merda

El segell musical Bankrobber ha creat aquesta llista d’Spotify per fer més amables aquests dies de confinament, amb la llista Cançons maques per a aquests dies de merda.

Més informació

 

Berliner Philarmoniker

La Filarmònica de Berlín ofereix gratuïtament tots els concerts i documentals del Digital Concert Hall.

Més informació

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu habilita al seu canal de Youtube tres dels espectacles més reeixits d’El Petit Liceu: La petita flauta màgica, La ventafocs i Pere i el Llop.

A més a més col·labora amb altres entitats i dona accés a un contingut molt ampli.

Consulta tot el que t’ofereixen aquí

Filmoteca de Catalunya

A través de l’etiqueta #laFilmoaCasa la Filmoteca de Catalunya posa al teu abast títols històrics, des del primer film L'arrivée d'un train à La Ciotat dels Germans Lumière, a la ja més propera La plaga (2012) de Neus Ballús. 

Més informació

Fundació Joan Miró

Miró a casa, és una iniciativa digital per a tots els públics: inspira't amb l'art de Joan Miró. Proposen jocs i activitats per despertar la creativitat a casa.

Seguiu #Miróacasa

#LaCulturaTAcompanya

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura, dona suport a la difusió d’activitats impulsades tant pel sector públic com privat per fer accessible la cultura durant el període de confinament, amb la campanya #LaCulturaTAcompanya

Pots consultar-les totes aquí

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647

Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades