Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dimarts 31 de març a les 18 h
Parlem amb Marta Sanz

L’escriptora Marta Sanz (Madrid, 1967) ens parlarà de la seva nova novel·la, pequeñas mujeres rojas (Anagrama, 2020), que hauria d’haver presentat a la Biblioteca Francesca Bonnemaison el passat 19 de març.

A pequeñas mujeres rojas, Marta Sanz tanca la trilogia del detectiu Arturo Zarco disseccionant els relats sobre la memòria: una novel·la negra que prolonga la possibilitat de la novel·la política.

Amb el seu estil, l’autora mostra el seu sistema nerviós personal: planteja una aproximació bella i extrema al llenguatge per fer visible l'obscè, el cruel, el que no s’anomena, a través de marcs no estereotipats, subversius, juganers, lliures. Pur barroc vermell contra l'anorèxia intel·lectual.

Connecta't el dimarts 31 de març a les 18 h i podràs veure el vídeo i xatejar en directe amb altres espectadors mentre es reprodueix per primera vegada aquí

 

Dijous 2 de abril a les 18 h
Videorecomanacions de Gabi Martínez

Gabi Martínez, escriptor i conductor de clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona, ens recomanarà tres obres literàries que tenen a veure amb la natura.

En el corazón del bosque (Errata Naturae, 2020), de Jean Hegland, una obra de rabiosa actualitat sobre un futur que ja és aquí. Una història sobre dues dones joves que veuen l’enfonsament de la societat occidental i aprenen a viure una altra realitat.

Ríos (Libros del Asteroide, 2019), de Martin Michael Driessen. Tres relats atemporals, ambientats a tres rius del nord d’Europa, que són una paràbola sobres les virtuts i les debilitats inherents a l’ànima humana. Una obra amb què ha aconseguit el reconeixement internacional.

La ciudad comestible (Walrus Books, 2018), una obra col·lectiva en què diversos autors expliquen de quina manera la natura està tornant a la ciutat: horts urbans, arbres, jardins, lluites veïnals... Dotze experiències, una per a cada mes de l’any, explicades pels seus protagonistes al voltant de la ciutat verda.

Connecta't el dijous 2 d'abril a les 18 h i podràs veure el vídeo i xatejar en directe amb altres espectadors mentre es reprodueix per primera vegada aquí

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.