Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dijous 9 de abril a les 18 h
Xerrada: Alimentar el cos i les emocions

La biblioteca a casa. Activitat en directe

La ciència evidencia que el sistema digestiu –que molts científics anomenen 'el segon cervell'– no es limita a participar en la digestió i l’assimilació de nutrients: la nostra salut intestinal repercuteix també en el nostre estat emocional. Durant la xerrada comentarem quin tipus d’aliments haurien de formar part de la nostra dieta diària, per alimentar no només el cos físic, sinó també les emocions.

A càrrec de Josefina Llargués, especialista en nutrició i salut

Connecta’t al seu instagram per seguir el directe

Recomanacions de continguts digitals al Bibarnabloc

Cada dia noves recomanacions per gaudir des de casa

Aquests dies de #joemquedoacasa consulta totes les recomanacions de continguts digitals que publiquem cada dia al Bibarnabloc. Hi trobaràs una gran oferta per a totes les edats i per a tots els gustos. Continguts disponibles en línia a la plataforma de préstec digital eBiblioCat.

Iniciatives de les biblioteques

Biblioteca Vila de Gràcia
BVG a cau d'orella. Lectures telefòniques per a gent gran sense sortir de casa. Un cop per setmana continuarem atenent les persones que ja eren beneficiàries del sistema habitual de Lectura a domicili. Si t'hi vols afegir contacta amb nosaltres a b.barcelona.vg@diba.cat

Biblioteca Vapor Vell
Música. Segueix el compte de la Biblioteca Vapor Vell a Spotify i gaudeix de les cançons que han seleccionat per a aquests dies. Posa música al teu confinament.

Biblioteca Francesc Candel
Concurs literari. La biblioteca juntament amb La Marina Viva et proposa Contes d’estar per casa. Concurs de tema lliure, amb una extensió màxima de cinc fulls. Pots fer arribar els relats al facebook o al correu de la biblioteca b. barcelona.fc@diba.cat.

Biblioteca Montserrat Abelló
Xarxes socials. A la Biblioteca Montserrat Abelló han posat en marxa diferents iniciatives per a animar, fer propostes i acompanyar des de casa durant aquests dies els seus seguidors de les xarxes socials. Des de #Bibliorecomanacions al Facebook  fins a #MakerChallenge a l'Instagram.

Biblioteca Nou Barris
Jocs en línia. La Biblioteca Nou Barris vol mantenir viu el servei de jocs que cada dijous oferia a infants i famílies amb la biblioteca oberta.
Amb l'activitat Juguem a la biblioteca i a casa, et proposen una selecció de jocs en línia per tal que puguis continuar gaudint d'aquest servei #desdecasa.

Biblioteca Xavier Benguerel
#Efilm. La Biblioteca Xavier Benguerel està especialitzada en cinema. Per a aquests dies et fa una proposta de cinc títols de cinema indie que pots trobar a la plataforma eBiblio.cat.
 

Reflexions UB

#ReflexionsUBa partir de vídeos en els quals professors de la Universitat de Barcelona et conviden a pensar el moment actual. Aquesta iniciativa t'ofereix l’oportunitat d’escoltar veus expertes, procedents d’àmbits de coneixement molt diversos, i et permet aprendre amb elles sobre la situació que estem vivint a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.?

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.