Si no veus la informació, fes clic aquí.
Divendres 17 d'abril a les 18 h
Xerrada. Cinema i literatura: llibres de pel·lícula

La biblioteca a casa. Activitat en directe

El cinema ha trobat en la literatura una companya fidel des dels seus inicis. La necessitat d’històries per nodrir les imatges i els pensaments dels cineastes ha permès un diàleg intens i profund entre les dues disciplines. Ens endinsarem en algunes de les obres i autors que han convertit aquesta relació en un art.

A càrrec d’Oscar Pérez, director de cinema i professor universitari

Connecta’t a zoom per seguir el directe

Divendres 17 d'abril
Contes en directe per Instagram

La biblioteca a casa. Activitats en directe

Contes molt animals, a les 11 h
A càrrec de Gina Clotet d'Umpalumpa
Una cabra molt afamada, una oruga molt poruga i una granota ben estranyota. Voleu sentir tres contes molt animals? Doncs va, us espero a l'altra banda de la pantalla amb la meva maleta preparada.

En Clau de Sola, a les 12 h
A càrrec de Santi Rovira (autor del conte)
Dos pobles separats per la gran Muntanya del Pentagrama... en Pere Musiquet, un músic molt encuriosit i... la Guita Rita, una jove guitarra fugint del silenci.
La música és a punt de començar!

Sons i contes del Mar, a les 17 h
A càrrec de Rah-mon Roma 
Sabeu per què l’aigua del mar és salada? Doncs quan es desperti la Closqueta us ho podrem explicar.
Ens ajudareu a despertar-la?

Totes les activitats es faran en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Iniciatives de les biblioteques

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra
#Seguim. La Biblioteca Ignasi iglésias-Can Fabra t’ofereix una sèrie de propostes en línia per aquests dies de confinament. Jocs, recursos i activitats per a tothom: #UnaCartaDeConte, #ElJocdeSantAndreu i el Còmic Quiz Can Fabra.

Biblioteca Francesca Bonnemaison
#PaquitasPlay. La biblioteca et proposa un joc de preguntes i respostes sobre la vida i l’obra de dones creadores al seu compte de twitter @bibfbonnemaison. Cada dimecres una nova pregunta. La protagonista del mes d’abril és l'autora Virginia Woolf.

Biblioteca Fort Pienc
Saber i jugar.  Què en saps de la biblioteca? Respon les preguntes que et proposa la Biblioteca Fort Pienc al seu compte d'Instagram i demostra fins a quin punt la coneixes.
 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.