Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dimecres 29 d'abril a les 18 h
Pel·lícules de confinament

El món està confinat per fer front a una amenaça externa. Com gairebé tot, això també ja ho havíem vist al cinema. Fem un repàs de quatre clàssics imprescindibles on els seus protagonistes opten pel confinament com a millor solució per sobreviure-hi... o no.

A càrrec de Daniel Agudo, especialista en cinema

Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Dijous 30 d'abril a les 18 h
La màgia de l'ordre, de Marie Kondo

En aquesta xerrada aprendrem el mètode de la Marie Kondo pas a pas i veurem una demostració del plegat vertical per multiplicar l'espai del nostre armari per quatre. T'animes a transformar casa teva i guanyar calma i temps per a tu?

Clara Massons, organitzadora d'espais

Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Contes en directe per Instagram

Totes les activitats es faran en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa


Dilluns 27 d’abril

La veritable història del Drac, a les 11h
A càrrec de Rah-mon Roma
Diuen que Sant Jordi va matar el drac, però t'has cregut mai aquesta història? Escolta la veritable història del drac. No te la perdis. Amb il·lustracions originals de Mercè Galí.

El far de la fi del món, a les 13h
A càrrec d’Agusti Farré
Contes de mar embruixat. En la parla del tarragonès.


Dimarts 28 d’abril

L'àvia que sap trobar estrelles, a les 13 h
A càrrec de Cesca Vadell
Les aventures d'una nena i la seva àvia que creaven juntes les seves pròpies versions de les històries i dels contes que ja coneixien. En la parla de les Illes Balears.

Contes en secret, a les 16 h
A càrrec de Susagna Navó
Diuen que tots els contes tenen un elefant-sorpresa i jo he pogut comprovar que molts tenen secrets amagats. Sorpreses i secrets que descobrirem junts. Jugarem a trobar què s'amaga darrere les paraules.


Dimecres 29 d’abril

El Carnaval dels animals, a les 10 h
A càrrec de Musicològics
A partir de l'obra El Carnaval dels animals de Saint-Saëns ens endinsarem en un univers musical acompanyats de molts animals. Gaudirem d'una estona de música en família amb molts materials musicals.

L'illa d'en Lluís, a les 12 h
A càrrec de Mon Mas
L’ovella Paquita, cansada de dur una vida monòtona, decideix deixar el ramat i anar a veure món, començant per la ciutat. A banda d’anar a escoltar òpera, visitar el zoo i prestar llibres a la biblioteca municipal, acabarà descobrint l’edifici on viu el Lluís Farré, escriptor i il·lustrador. A la mateixa illa de cases, en altres pisos, s’hi allotgen el nen dels Anglada i una nena que devora els llibres. Espectacle de petit format basat en els llibres d’en Lluís Farré.

Bimbirimboo!, a les 16 h
A càrrec de Susana Tornero
Contes amb kamishibai. Històries amb gust de mar, de la Mediterrània i més enllà. En la parla de l'Alt Empordà.


Dijous 30 d’abril

Jocs de falda per al Petit Ós, a les 11 h
A càrrec de Judith Navarro
Sessió especial per als més petits amb poemes, jocs de dits i gestos. Perquè la poesia no s'ensenya, només s'aprèn per imitació després d'haver-hi jugat.

Desmuntant Gianni Rodari, a les 13 h
A càrrec de Rah-mon Roma
Desmuntem Gianni Rodari en la primera "entrega". Contes i cançons commemorant el centenari del naixement de Gianni Rodari. 

Contes del mar, a les 16 h
A càrrec de Cesca Vadell
Història d'una exploradora que viatja per l'illa de Mallorca i busca els contes que la terra i l'aigua han amagat. En la parla de les Illes Balears.

Diàleg de Sant Jordi

Si et vas perdre el directe del Diàleg de Sant Jordi entre l'Empar Moliner i el Julià Guillamon, pots recuperar la conversa i les recomanacions de lectura al nostre canal de Youtube

Llegir té premi

Torna el concurs de lectura més esperat per a infants i joves!

Si tens entre 8 i 16 anys ja et pots apuntar al concurs. Tria una lectura entre les més de 600 propostes, constesta les preguntes i aconsegueix punts.

Organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura mitjançant la plataforma Legiland

Consulta tota la informació aquí

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.