Si no veus la informació, fes clic aquí.
Nous clubs de lectura virtuals

Ja pots inscriure't als nous clubs de lectura virtuals

Clubs de lectura virtuals a través de Tellfy, amb llibres digitals disponibles a l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta)

Més informació i inscripcions aquí

Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Introducció als dispositius mòbilsIntroducció als processadors de textos i Introducció als fulls de càlcul

Tota la informació i inscripcions aquí

Parlem amb...

Parlem amb Eva Baltasar
El passat dimecres 18 de març, Eva Baltasar havia d’haver presentat la seva nova novel·la, Boulder (Club editor), a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Com que no ho va poder fer, l’autora ens parla del llibre en aquest vídeo en espera de poder-la presentar més endavant a Biblioteques de Barcelona.

Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Dijous 7 de maig a les 18h
Les lletres del blues: la vida cantada

Activitat en directe
Amor, alcohol, mort, injustícia, llibertat... Xerrada amb cançons en directe sobre tota la vida que abraça el blues, per tenir una visió més àmplia del contingut del seu missatge. 

A càrrec d’Amadeu Casas, guitarrista
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Divendres 8 de maig a les 18h
Cosmètica natural i sostenible feta a casa

Activitat en directe
La cosmètica natural, juntament amb l'alimentació, hauria de formar part d'un estil de vida més conscient i saludable, que ens permeti gaudir de la bellesa que ens és pròpia i d'una pell sana i lliure de tòxics.

A càrrec de Josefina Llargués, autora de Naturalment atractius
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

 

COvideorecomancions

Miquel Adam, editor d’Ara Llibres i Amsterdam, ens recomana dos llibres: Guillem (Amsterdam, 2020), de Núria Cadenes i Esperant Godot (Edicions Proa, 2020), de Samuel Beckett.
Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Elena Ramírez, editora de Seix Barral, ens recomana dues lectures per als dies de confinament: Los asquerosos (Blackie Books, 2018), de Santiago Lorenzo i A corazón abierto (Seix Barral, 2020), d’Elvira Lindo.
Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí i de tarda. A partir del 4 de maig totes les sessions es faran sempre a les 11h a les 12h i a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

Dimecres 6 de maig a les 20.30h
Contes per anar a dormir

Bona nit, lluna

El dia ha estat llarg i arriba la nit. Tots els animalons es preparen per descansar i la lluna ja és al cel esperant una nova història. Contes tranquils per a l'hora d'anar a dormir.

A càrrec de Gina Clotet d'Umpalumpa
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Llibres de pel·lícula

Si et vas perdre el directe de la xerrada Llibres de pel·lícula a càrrec d’Oscar Pérez (director de cinema i professor universitari), pots recuperar-la al nostre canal de Youtube

Llegir sempre surt a compte

Universitat de Barcelona. Fins al 6 de maig
Els Serveis Lingüístics de la UB posen al teu abast el programa Rosetta Stone, un mètode d’autoaprenentatge de llengües per Internet. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el preu de la llicència semestral seleccionant el col·lectiu carnet de biblioteques. Més informació

Showrunners. Del 6 al 15 de maig
Curs en línia de Branded Content, una eina de màrqueting que utilitza els mecanismes propis de la ficció per connectar amb les persones d’una manera molt diferent a la de la publicitat tradicional. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en el curs enviant una fotografia del carnet al correu hola@guiobcn.com en el moment de fer la inscripció. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.