Si no veus la informació, fes clic aquí.
Parlem amb...

Parlem amb Albert Lladó
Periodista, escriptor i conductor d'un club de lectura de Biblioteques de Barcelona, llegeix un fragment del seu llibre La travesía de las anguilas (Galaxia Gutenberg, 2020), que va presentar a la Biblioteca Zona Nord el passat dissabte 7 de març.

Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Videotrucades, Seguretat en la navegació, Google en línia, Instagram i TIPS per afrontar el teletreball.

Tota la informació i inscripcions aquí

Nous clubs de lectura virtuals

Ja pots inscriure't als nous clubs de lectura virtuals

Clubs de lectura virtuals a través de Tellfy, amb llibres digitals disponibles a l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta)

Més informació i inscripcions aquí

Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

COvideorecomancions

Maia Conesa, editora d’Ara Llibres i Amsterdam, ens recomana un llibre infantil: Que no t'expliquin contes! (Amsterdam, 2020) de Gala Pont i Natza Farré.
Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Juan Cerezo, editor de Tusquets, ens recomana  Alegría (Editorial Planeta, 2019), de Manuel Vilas i QualityLand (Tusquets, 2020), de Marc-Uwe Kling.
Connecta't al nostre canal de youtube per veure el vídeo

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí a les 11h i a les 12h i de tarda a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

Dimecres 13 de maig a les 20.30 h

Bona nit, poesia

Contes per cantar, contar i  descobrir la música, la poesia, els animals, els nombres... Un munt d'aprenentatges que us portaran del bressol a la lluna!
Contes tranquils per a l'hora d'anar a dormir.

A càrrec de Gina Clotet d'Umpalumpa
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Recomanacions de continguts digitals al Bibarnabloc

Cada dia noves recomanacions per gaudir des de casa

Aquests dies de #joemquedoacasa consulta totes les recomanacions de continguts digitals que publiquem cada dia al Bibarnabloc. Hi trobaràs una gran oferta per a totes les edats i per a tots els gustos. Continguts disponibles en línia a la plataforma de préstec digital eBiblioCat.

Iniciatives de les Biblioteques

Biblioteca Montserrat Abelló
Trobades en la primera fase. Descobreix  autors i obres representatives  de la ciència-ficció. Xerrada en línia a càrrec d’ Ángel F. Bueno, escriptor, divulgador i fundador de la Fundación Asimov.

Biblioteca Nou Barris
B9B Quiz, Confinats ed. Cada dijous, entra al’Instagram de la Biblioteca Nou Barris i participa al joc de preguntes i respostes.

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra
#ComicQuizCanFabra. Un joc sobre còmic, l’especialització de la biblioteca. Publiquen el fragment d’una obra i heu d’endevinar de quin còmic es tracta. Així de fàcil!

Biblioteca Francesca Bonnemaison
#PaquitasPlay. La biblioteca et proposa un joc de preguntes i respostes sobre la vida i l’obra de dones creadores al seu compte de twitter @bibfbonnemaison. Cada dimecres una nova pregunta. La protagonista del mes de maig és l'autora Jane Austen.
 

QUIZ betevé

Curiositats sobre Barcelona
Encerta el màxim nombre de respostes i prova el teu nivell de coneixement sobre la ciutat! 

Participa-hi aquí

Llegir sempre surt a compte

Centro ama l’italiano. Del 7 de maig al 30 de juny
Cursos Principiant nivell A2.1 en línia amb professor. Grups reduïts, sessions de 2 hores, 1 dia a la setmana en horari de tarda. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte. Contacta amb segreteria@centroamalitaliano.com. Més informació

Obrador d’històries. 12, 19 i 26 de maig i 2 de juny
Aprenem dels grans mestres. Llegirem i analitzarem obres mestres de la literatura. Per què els seus personatges ens fascinen? Com s’ho ha fet l’autor per construir una història rodona? Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 20% de descompte indicant el número de carnet en el moment del pagament. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.