Si no veus la informació, fes clic aquí.
Les biblioteques continuaran tancades fins a nou avís

Des del 13 de març les Biblioteques de Barcelona romanen tancades com a mesura per contenir l’expansió del nou coronavirus, limitant-ne la incidència, i per protegir la ciutadania.

L'obertura de les biblioteques està condicionada a garantir la prestació dels serveis de manera segura per a la ciutadania i per a les persones que hi treballen, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries.

Estem treballant tots els protocols necessaris per poder restablir els serveis de manera gradual. Durant aquesta setmana s'iniciarà la preparació de les instal·lacions de les biblioteques i l'adaptació dels serveis.

Les fases previstes per al restabliment dels serveis són les següents:

FASE 0. Preparació de les instal·lacions i adaptació dels serveis
Mentre duri aquesta fase les biblioteques estaran tancades

FASE 1. Obertura gradual de biblioteques, sense accés lliure als espais de la biblioteca
Les biblioteques que puguin obrir ho faran en horaris especials restringits, adaptats a les actuals circumstàncies, i només oferiran servei de préstec i devolució de documents.
No s'oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

FASE 2. Accés limitat als espais de les biblioteques
Els usuaris podran accedir a determinats espais de les biblioteques, preferentment mitjançant cita prèvia, en franges horaris concretes i amb una limitació en el temps màxim d’ús.
El nombre de punts de lectura en cada franja horària es limitarà a un terç de la capacitat màxima de cada espai habilitat.
No es podrà accedir directament a la col·lecció documental.

FASE 3. Programació d’activitats culturals, sessions de formació, etc.
En aquesta fase es restablirà la programació cultural i formativa, preferentment amb inscripció prèvia.
La cabuda màxima a les sales estarà limitada a un terç i sempre en nombre inferior a 30 persones, garantint la distància de seguretat de 2 m.

FASE 4. Recuperació total dels serveis i tornada a la normalitat

 

Us mantindrem informats puntualment de l’inici de cada fase i de les condicions d’ús i d’accés als serveis en cada moment a través del web, de les xarxes socials i del butlletí electrònic MésBiblioteques.

I recordeu que podeu gaudir de l’oferta d’una programació en línia a través dels nostres canals digitals i xarxes socials, accés a continguts digitals a través de la plataforma eBiblioCat, recomanacions al Bibarnabloc i altres activitats complementàries com la lectura per telèfon.

Més Informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.