Si no veus la informació, fes clic aquí.
Mesures per al restabliment progressiu del servei de les Biblioteques de Barcelona

Estem treballant per condicionar les biblioteques a les mesures sanitàries necessàries per obrir-les a la ciutadania al més aviat possible.

Entrem a la Fase 0 de preparació de les instal·lacions i adaptació dels serveis, que requereix d’actuacions rigoroses que ja s’han iniciat i es desenvoluparan durant les properes setmanes.

La preparació de les instal·lacions comporta actuacions vinculades al manteniment dels edificis, a la neteja i desinfecció, a la protecció individual i col·lectiva de les persones, a la senyalització dels espais habilitats per a prestar servei i a l’adequació dels serveis en aquest context de crisi sanitària.

Mentre duri aquesta fase les biblioteques estaran tancades. Un cop finalitzada la fase 0 preveiem que puguin obrir al públic un nombre limitat de biblioteques per Districte.

L'obertura de les biblioteques està condicionada a garantir la prestació dels serveis de manera segura per a la ciutadania i per a les persones que hi treballen, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries.

Us mantindrem informats puntualment de l’inici de cada fase, de les biblioteques obertes i de les condicions d’ús i d’accés als serveis en cada moment a través del web, de les xarxes socials i del butlletí electrònic MésBiblioteques.

Més Informació

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.