Si no veus la informació, fes clic aquí.
Mesures per al restabliment progressiu del servei de les Biblioteques de Barcelona

Estem treballant per condicionar les biblioteques a les mesures sanitàries necessàries per obrir-les a la ciutadania al més aviat possible.

Entrem a la Fase 0 de preparació de les instal·lacions i adaptació dels serveis, que requereix d’actuacions rigoroses que ja s’han iniciat i es desenvoluparan durant les properes setmanes.

La preparació de les instal·lacions comporta actuacions vinculades al manteniment dels edificis, a la neteja i desinfecció, a la protecció individual i col·lectiva de les persones, a la senyalització dels espais habilitats per a prestar servei i a l’adequació dels serveis en aquest context de crisi sanitària.

Mentre duri aquesta fase les biblioteques estaran tancades. Un cop finalitzada la fase 0 preveiem que puguin obrir al públic un nombre limitat de biblioteques per Districte.

L'obertura de les biblioteques està condicionada a garantir la prestació dels serveis de manera segura per a la ciutadania i per a les persones que hi treballen, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries.

Us mantindrem informats puntualment de l’inici de cada fase, de les biblioteques obertes i de les condicions d’ús i d’accés als serveis en cada moment a través del web, de les xarxes socials i del butlletí electrònic MésBiblioteques.

Més Informació

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.