Si no veus la informació, fes clic aquí.

Què estem fent a Biblioteques de Barcelona?

Aquesta setmana ens hem desplaçat a les 11 biblioteques que volem obrir a la primera fase a partir del mes de juny. Hem mesurat els espais on aniran les mampares protectores de la zona de préstec i hem començat a fer les comprovacions dels aparells de renovació d'aire.

Hem continuat amb la programació en línia a través dels nostres canals, oferint 16 sessions de contacontes i els clubs de lectura virtuals que hem estrenat en aquest període de confinament.

Et recordem que s'ha allargat de manera automàtica la data de retorn de tots els documents prestats fins al 31 de juliol. Quan les biblioteques reobrin els podràs tornar presencialment o a la bústia (et recordem que ara totes les bústies estan tancades).
 

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Dispositius mòbils, processadors de textos i fulls de càlcul.

Tota la informació i inscripcions aquí

Dimarts 26 de maig a les 18h
Pots decoratius: reciclatge creatiu de texans vells

Activitat en directe
Abans de llençar uns texans vells, transforma’ls! Reduiràs els residus. A partir d’un pantaló texà vell farem pots decoratius per a la llar i podrem veure altres opcions per reutilitzar els teus pantalons.

Material necessari per al taller: texans vells i altres teixits per fer el folre, tisores, fil i agulla, un regle o metre.

A càrrec de Gustavo Villazán
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Dijous 28 de maig a les 18 h
Centaures del desert: un western atemporal

Activitat en directe
Xerrada on situarem el film en el seu context històric, la rellevància en la indústria audiovisual de l’època, i analitzarem en profunditat els recursos tècnics i narratius.

A càrrec de Daniel Agudo, especialista en cinema
En directe a través de la plataforma jitsi

Més informació

COvideorecomancions

Toteking, llegenda del rap i autor del llibre Búnker: Memorias de encierro, rimas y tiburones blancos (Blackie Books, 2020), ens recomana dos llibres: Vozdevieja (Blackie Books, 2019), d’Elisa Victoria, i La derrota (Pepitas de calabaza, 2018), de Pierre Minet. Pots veure el vídeo al nostre canal de youtube.

Elisa Victoria, autora de Vozdevieja (Blackie Books, 2019), ens recomana el llibre de relats Hace tiempo que vengo al taller y no sé a lo que vengo (Blackie Books, 2019), de Jorge de Cascante, i Nuestra parte de noche (Anagrama, 2019), de Mariana Enríquez. Pots veure el vídeo al nostre canal de youtube.
 

Memòries del confinament

Memòries del Confinament és un espai promogut per la Regidoria de Memòria Democràtica que recull testimonis escrits, imatges o audiovisuals que persegueix conservar les vivències individuals i col·lectives a fi de garantir el dret a la memòria popular del confinament de la ciutat de Barcelona.

Explica el teu testimoni!

Llegir sempre surt a compte

Teatre Lliure. Clàssics per a criatures: sala online del Lliure. Del 21 de maig al 14 de juny
El públic infantil i juvenil està de sort: hem proposat a diversos artistes de la dramatúrgia i la il·lustració que adaptin en format de conte il·lustrat quatre clàssics de la literatura dramàtica universal. El preu de cada espectacle és de 3 € per a tota la família. Més informació

L’Autèntica. Formació Professional Curs 2020-21: sessió informativa. 3 de juny
Formació en interpretació i creació d’excel·lència que dota els nostres actors d’una carrera sòlida i de qualitat per a treballar en teatre, cinema i televisió.  Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 50% de descompte en el curs d’ingrés. Més informació
 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.