Si no veus la informació, fes clic aquí.
#OBRIMBIBLIOTEQUES

Ja hem obert 11 biblioteques de la nostra xarxa! Hem condicionat els espais amb mampares i senyalització de la distància de seguretat i hem preparat els espais per poder deixar els llibres en quarantena.

Els retorns dels documents es faran sempre a les bústies de les biblioteques obertes. Excepcionalment, arran del gran volum de documents que estem rebent, el dissabte 6 de juny les bústies tancaran a les 14.00 h i tornaran a obrir dilluns 8 de juny a les 14.30 h.

A partir d'ara serà imprescindible demanar cita prèvia i haver reservat prèviament els documents que et vulguis endur.

Consulta quines són les biblioteques obertes i com demanar cita prèvia.

A partir del 15 de juny, més biblioteques obertes. Tindràs tota la informació actualitzada al proper butlletí

Fins al 2 de juliol
Cicle 'Elles canten elles parlen'

Activitat en directe
Torna Elles canten, elles parlen. Idees, il·lusions, projectes i música en viu en aquest cicle coordinat per Toni Castarnado.

Totes les sessions són a les 19h en directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Consulta tota la programació
 

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Introducció a la presentació de continguts, Google Drive, Vectorials Inkscape, Introducció als fulls de càlcul. Nivell III i Gestió d'arxius.

Tota la informació i inscripcions aquí
 

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Ja pots veure les dues primeres xerrades del cicle de viatges Illes del món:
Austràlia, un tresor natural en perill, a càrrec de Gabi Martinez
Creta, a l’alba de la civilització, a càrrec de Jordi Solà

Les properes sessions les podràs seguir en directe a les 19h al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Consulta tota la programació del cicle
 

Club de lectura 'Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat'

Et proposem un club de lectura entorn del llibre Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat, que proposa un retrobament amb la Barcelona literària i amb les escriptores que han fet de la ciutat el personatge principal de la seva obra.

Conducció a càrrec d'Andreu Gomila, editor del llibre

Més informació i inscripcions

Símbols vius als contes de fades

Conversa amb Sergio LairlaDinorah Arrillaga i la Llibreria Sendak. Si te la vas perdre pots recuperar-la al nostre canal de youtube.

Organitza: Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil de la Biblioteca Xavier Benguerel 

Llegir sempre surt a compte

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB. Del 12 de juny al 30 d’agost
Exposició Gameplay. Cultura del videojoc. L’exposició fa un viatge als orígens dels videojocs, n’analitza el llenguatge i posa en valor l’impacte que han tingut tant en la cultura popular digital com en l’art i en la societat. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs l’entrada reduïda. Més informació

Tantàgora serveis culturals. Del 6 al 16 de juliol
La pèrdua de la normalitat: seminari d’estiu a càrrec de Roser Ros i Elisenda Llansana. Proposem dedicar temps i espai a reflexionar sobre l’actualitat i el futur proper, i posar a l’abast eines que ens proporcionen els llibres per acompanyar el retorn a les aules i a la biblioteca. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 33% de descompte en el preu (60 € en comptes de 90 €). Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.