Si no veus la informació, fes clic aquí.
#OBRIMBIBLIOTEQUES

Ja hem obert 11 biblioteques de la nostra xarxa! Hem condicionat els espais amb mampares i senyalització de la distància de seguretat i hem preparat els espais per poder deixar els llibres en quarantena.

Els retorns dels documents es faran sempre a les bústies de les biblioteques obertes. Excepcionalment, arran del gran volum de documents que estem rebent, el dissabte 6 de juny les bústies tancaran a les 14.00 h i tornaran a obrir dilluns 8 de juny a les 14.30 h.

A partir d'ara serà imprescindible demanar cita prèvia i haver reservat prèviament els documents que et vulguis endur.

Consulta quines són les biblioteques obertes i com demanar cita prèvia.

A partir del 15 de juny, més biblioteques obertes. Tindràs tota la informació actualitzada al proper butlletí

Fins al 2 de juliol
Cicle 'Elles canten elles parlen'

Activitat en directe
Torna Elles canten, elles parlen. Idees, il·lusions, projectes i música en viu en aquest cicle coordinat per Toni Castarnado.

Totes les sessions són a les 19h en directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Consulta tota la programació
 

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Introducció a la presentació de continguts, Google Drive, Vectorials Inkscape, Introducció als fulls de càlcul. Nivell III i Gestió d'arxius.

Tota la informació i inscripcions aquí
 

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Ja pots veure les dues primeres xerrades del cicle de viatges Illes del món:
Austràlia, un tresor natural en perill, a càrrec de Gabi Martinez
Creta, a l’alba de la civilització, a càrrec de Jordi Solà

Les properes sessions les podràs seguir en directe a les 19h al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Consulta tota la programació del cicle
 

Club de lectura 'Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat'

Et proposem un club de lectura entorn del llibre Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat, que proposa un retrobament amb la Barcelona literària i amb les escriptores que han fet de la ciutat el personatge principal de la seva obra.

Conducció a càrrec d'Andreu Gomila, editor del llibre

Més informació i inscripcions

Símbols vius als contes de fades

Conversa amb Sergio LairlaDinorah Arrillaga i la Llibreria Sendak. Si te la vas perdre pots recuperar-la al nostre canal de youtube.

Organitza: Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil de la Biblioteca Xavier Benguerel 

Llegir sempre surt a compte

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB. Del 12 de juny al 30 d’agost
Exposició Gameplay. Cultura del videojoc. L’exposició fa un viatge als orígens dels videojocs, n’analitza el llenguatge i posa en valor l’impacte que han tingut tant en la cultura popular digital com en l’art i en la societat. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs l’entrada reduïda. Més informació

Tantàgora serveis culturals. Del 6 al 16 de juliol
La pèrdua de la normalitat: seminari d’estiu a càrrec de Roser Ros i Elisenda Llansana. Proposem dedicar temps i espai a reflexionar sobre l’actualitat i el futur proper, i posar a l’abast eines que ens proporcionen els llibres per acompanyar el retorn a les aules i a la biblioteca. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 33% de descompte en el preu (60 € en comptes de 90 €). Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.