Si no veus la informació, fes clic aquí.

Des de dimarts 2 de juny s'han anat obrint serveis a la xarxa de biblioteques de la ciutat. Els usuaris ja poden retornar i reservar documents i demanar cita prèvia a 20 biblioteques. Veure biblioteques

Les cites es poden demanar a través d’un formulari web i també per telèfon, i els usuaris poden recollir els documents reservats a les 11 biblioteques obertes.
A partir del dia 15 de juny, també es podran recollir els documents reservats a les 9 biblioteques restants.

Totes les biblioteques tenen el mateix horari d'obertura:
TARDES de dilluns a dimecres de 14.30 a 19.30 h
MATINS de dijous a dissabte de 9.30 a 14.00 h

El retrobament entre usuaris i treballadors ha estat molt positiu, i encara que amb les mesures de distanciament tot és una mica més complex, volem oferir als nostres usuaris la millor experiència possible. Us esperem a les biblioteques!

Disposeu d'informació actualitzada al nostre web i ens podeu contactar també a través de les nostres xarxes socials.
 

Dimarts 16 de juny a les 20 h
Parlem amb David Fernàndez i Solange Hilbert

Activitat en directe per Instagram
David Fernàndez, periodista i activista social, i Solange Hilbert, advocada i professora de la UAB, presenten el llibre Podem abolir les presons?, d’Angela Y. Davis. Una obra en què l’autora, activista política i  professora d’Història de la Consciència a la Universitat de Califòrnia, aborda el complex debat sobre justícia i càstig, i alerta que la presó s'ha convertit en l'espai on es dipositen els indesitjables. El llibre inclou un pròleg de Jordi Cuixart i un epíleg de David Fernàndez.

Segueix el directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa

Hi col·labora: Tigre de paper

Dimecres 17 de juny a les 22 h
Parlem amb Max Besora

Activitat en directe per Instagram
Max Besora conversa amb Jordi Nopca sobre el seu últim llibre, La musa fingida. Es tracta d’una novel·la plena de sentit de l’humor, que comença com un recull de contes però que, a poc a poc, va construint una obra coral, no només per la varietat de personatges que hi apareixen sinó també pels diversos gèneres literaris que la conformen. L’autor crea un calidoscopi de situacions absurdes que, per raons encara més absurdes, acaben esclatant en una violència descontrolada.

Segueix el directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa

Hi col·labora: Males Herbes i Orciny Press

Antenes cibernàrium

Les Antenes Cibernàrium, ara també en línia. Descobreix les noves activitats per adquirir coneixements i aprendre trucs que et permetran millorar el teu dia a dia a través de les eines tecnològiques.

Més informació aquí

 

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Massa temps sense viatjar?
Les biblioteques t'ho posem fàcil, durant tot aquest mes de juny i fins al 3 de juliol cada setmana pots viatjar a alguna de les illes més espectaculars del planeta.
Consulta tota la programació del cicle

Connecta't al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona per veure les emissions programades.

I si no les pots veure en directe, recupera les xerrades del cicle

Cinema

Si t'agrada el cinema connecta't al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona. Pots recuperar les activitats sobre cinema que hem fet durant les últimes setmanes.

Llegir sempre surt a compte

Poble Espanyol de Barcelona. Des de l’11 de juny
El Poble torna a bategar. El Poble torna a bategar, de dia i de nit, amb activitats per a tothom! Música en directe, activitats familiars, tallers d’artesania, jocs de pistes... amb control d’aforament i amb totes les mesures de seguretat. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs 1 euro de descompte en el preu de l'entrada presentant el carnet a les taquilles. Més informació

Eòlia escola superior d’art dramàtic. Del 6 al 17 de juliol
Com F*cking escriure: curs de dramatúrgia amb Daniel J. Meyer. Parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia i ens centrarem a trobar eines per desbloquejar-nos, inspirar-nos i escriure el que realment volem. Perquè escriure no és tan complicat i solemne com es creu! Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el preu. Més informació 
 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.