Si no veus la informació, fes clic aquí.
Horari revetlla i tancament de bústies

El dia 23 de juny les biblioteques obriran de 9.30 a 14.00h. i tancaran a la tarda. Així mateix, les bústies de retorn de documents es tancaran a les 14.00h. de dimarts 23 de juny fins a les 9.30 hores de dijous 25 de juny.

Pots consultar les biblioteques obertes i les bústies de retorn de documents.

Bona revetlla!

Dilluns 22 de juny a les 19 h
Presentació del llibre 'La gent del carrer Montcada. Una història de Barcelona'

L’historiador Albert Garcia Espuche conversarà sobre el seu llibre amb Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i Agustí Alcoberro, historiador. L’obra, que consta de dos volums i més de mil pàgines, narra l’apassionant microcosmos del carrer Montcada entre els segles XIII i XVIII, un dels espais més significatius de la ciutat medieval i moderna. Amb rigor i amenitat, l’autor posa fi a alguns dels tòpics sobre aquest carrer i analitza la vida de moltes de les persones que hi van viure. El resultat és una obra cabdal per a conèixer la història de Barcelona i Catalunya.

Activitat en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Llibre editat pels Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona @bcn_llibres

Dissabte 27 de juny
Technovation Girls

El 27 de juny se celebra la final de temporada, amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona i la participació del tinent d'alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, a la cloenda de l’esdeveniment.

Technovation Girls és un programa i concurs global que busca motivar nenes i adolescents d’entre 10 i 18 anys perquè es converteixin en emprenedores i líders en l’àmbit tecnològic.

Entre els finalistes hi ha tres equips de Biblioteques de Barcelona:

WorldChangers2009.  Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra
Logiclub.  Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz
inφnite πoneers.  Biblioteca Sofia Barat

Consulta tota la informació aquí

18, 22, 25 i 29 de juny a les 16.30 h
Contes virtuals 'Imagina l'Índia des de casa'

Tanca els ulls i imagina tots els colors de l’arc de Sant Martí. Sents olor d’encens? I aquesta música tan alegre d’on surt? Imagina l’Índia!

4 sessions virtuals a a través del Facebook de la Biblioteca Jaume Fuster i la Biblioteca Vila de Gràcia

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:
Gimp edició d'imatgesInstagramcompres per Internet i Iniciació a la fotografia digital

Tota la informació i inscripcions aquí

Esports, llibres digitals i literatura al Bibarnabloc

Sabies que Agatha Christie va ser una pionera del surf? O que Jack Kerouac va ser jugador professional de futbol americà? O que David Foster Wallace jugava a tennis a l’adolescència?

Al Bibarnabloc hem recollit l’obra d’aquests autors i també llibres que han escrit alguns esportistes com Kilian Jornet, Pau Gasol o Andre Agassi

Consulta el post aquí

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí a les 12h i de tarda a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Massa temps sense viatjar?
Les biblioteques t'ho posem fàcil, durant tot aquest mes de juny i fins al 3 de juliol cada setmana pots viatjar a alguna de les illes més espectaculars del planeta.
Consulta tota la programació del cicle

Connecta't al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona per veure les emissions programades.

I si no les pots veure en directe, recupera les xerrades del cicle

Llegir sempre surt a compte

Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Tot l’any
L’esport és molt més que fer exercici físic. El Museu és un equipament pioner amb una visió històrica, ètica, lúdica i educativa que mostra, en un espai interactiu, una perspectiva global de l’esport.  Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 2×1 en l’entrada al museu. Més informació 

Centre Moveo. Del 6 al 17 de juliol
Curs intensiu d’estiu. En aquest curs treballarem coneixements tècnics i artístics que permetin desenvolupar les aptituds interpretatives, millorar el domini corporal i l’expressivitat, i posar el cos al servei de la imaginació. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el preu amb el codi CARNET10. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.