Si no veus la informació, fes clic aquí.
Horari revetlla i tancament de bústies

El dia 23 de juny les biblioteques obriran de 9.30 a 14.00h. i tancaran a la tarda. Així mateix, les bústies de retorn de documents es tancaran a les 14.00h. de dimarts 23 de juny fins a les 9.30 hores de dijous 25 de juny.

Pots consultar les biblioteques obertes i les bústies de retorn de documents.

Bona revetlla!

Dilluns 22 de juny a les 19 h
Presentació del llibre 'La gent del carrer Montcada. Una història de Barcelona'

L’historiador Albert Garcia Espuche conversarà sobre el seu llibre amb Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i Agustí Alcoberro, historiador. L’obra, que consta de dos volums i més de mil pàgines, narra l’apassionant microcosmos del carrer Montcada entre els segles XIII i XVIII, un dels espais més significatius de la ciutat medieval i moderna. Amb rigor i amenitat, l’autor posa fi a alguns dels tòpics sobre aquest carrer i analitza la vida de moltes de les persones que hi van viure. El resultat és una obra cabdal per a conèixer la història de Barcelona i Catalunya.

Activitat en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Llibre editat pels Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona @bcn_llibres

Dissabte 27 de juny
Technovation Girls

El 27 de juny se celebra la final de temporada, amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona i la participació del tinent d'alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, a la cloenda de l’esdeveniment.

Technovation Girls és un programa i concurs global que busca motivar nenes i adolescents d’entre 10 i 18 anys perquè es converteixin en emprenedores i líders en l’àmbit tecnològic.

Entre els finalistes hi ha tres equips de Biblioteques de Barcelona:

WorldChangers2009.  Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra
Logiclub.  Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz
inφnite πoneers.  Biblioteca Sofia Barat

Consulta tota la informació aquí

18, 22, 25 i 29 de juny a les 16.30 h
Contes virtuals 'Imagina l'Índia des de casa'

Tanca els ulls i imagina tots els colors de l’arc de Sant Martí. Sents olor d’encens? I aquesta música tan alegre d’on surt? Imagina l’Índia!

4 sessions virtuals a a través del Facebook de la Biblioteca Jaume Fuster i la Biblioteca Vila de Gràcia

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:
Gimp edició d'imatgesInstagramcompres per Internet i Iniciació a la fotografia digital

Tota la informació i inscripcions aquí

Esports, llibres digitals i literatura al Bibarnabloc

Sabies que Agatha Christie va ser una pionera del surf? O que Jack Kerouac va ser jugador professional de futbol americà? O que David Foster Wallace jugava a tennis a l’adolescència?

Al Bibarnabloc hem recollit l’obra d’aquests autors i també llibres que han escrit alguns esportistes com Kilian Jornet, Pau Gasol o Andre Agassi

Consulta el post aquí

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí a les 12h i de tarda a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Massa temps sense viatjar?
Les biblioteques t'ho posem fàcil, durant tot aquest mes de juny i fins al 3 de juliol cada setmana pots viatjar a alguna de les illes més espectaculars del planeta.
Consulta tota la programació del cicle

Connecta't al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona per veure les emissions programades.

I si no les pots veure en directe, recupera les xerrades del cicle

Llegir sempre surt a compte

Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Tot l’any
L’esport és molt més que fer exercici físic. El Museu és un equipament pioner amb una visió històrica, ètica, lúdica i educativa que mostra, en un espai interactiu, una perspectiva global de l’esport.  Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 2×1 en l’entrada al museu. Més informació 

Centre Moveo. Del 6 al 17 de juliol
Curs intensiu d’estiu. En aquest curs treballarem coneixements tècnics i artístics que permetin desenvolupar les aptituds interpretatives, millorar el domini corporal i l’expressivitat, i posar el cos al servei de la imaginació. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el preu amb el codi CARNET10. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.