Si no veus la informació, fes clic aquí.

Sales d'estudi. El dilluns 29 de juny les sales d’estudi permanent de les biblioteques tornaran a estar operatives, amb un aforament limitat al 50% i amb un nou horari, de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h. Així mateix, les sales d’estudi situades a les biblioteques també es podran fer servir durant l’horari d’obertura, de dilluns a dimecres de 14.30 a 19.30h i de dijous a dissabte de 9.30 a 14h. Les dues sales de les biblioteques Biblioteca Vapor Vell i Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, obriran també dissabtes de 16 a 20 h, i els diumenges d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

Com a reforç per a les proves PAU, totes les sales d’estudi romandran obertes el cap de setmana del 4 i 5 de juliol , amb el següent horari: dissabte 4  de juliol, de 16 a 23.30 h, i diumenge 5  de juliol, d’11 a 14 h i de 16 a 23.30 h.

Més informació

Juliol 2020
L’hora golfa. Trobades en la intimitat

Comencem una nova activitat per a les nits d’estiu. Propostes en línia entorn la paraula i la música: concerts, monòlegs, recitals... Algunes són trencadores, d'altres busquen la participació de l'oient, però totes comparteixen la proximitat amb el públic. Una proposta relaxada que permet als usuaris agafar el mòbil i posar-se còmodes allà on prefereixin: al sofà, al llit...

Totes les sessions són a les 22 hores en directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Sense armaris. Una guia diversa

El 28 de juny els col·lectius LGTBI celebren arreu del món el Dia de l'Orgull LGTBI. Al Bibarnabloc pots consultar la guia LGTBI actualitzada del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil.

La B. Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte  i la B. Francesca Bonnemaison disposen d'un fons especial de temàtica LGTBI, i la B. Nou Barris en té un sobre identitats trans. La B. Poble-sec-Francesc Boix també disposa d'un fons sobre feminisme i LGTBIQ+.

Dilluns 29 de juny a les 19 hores
Cicle 'Elles canten elles parlen'

Activitat en directe
Joana Serrat al cicle Elles canten, elles parlen. Idees, il·lusions, projectes i música en viu en aquest cicle coordinat per Toni Castarnado.

En directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Consulta tota la programació

Fins al 3 de juliol
Cicle 'Illes del món'

Massa temps sense viatjar?
Les biblioteques t'ho posem fàcil, durant tot aquest mes de juny i fins al 3 de juliol cada setmana pots viatjar a alguna de les illes més espectaculars del planeta.
Consulta tota la programació del cicle

Connecta't al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona per veure les emissions programades.

I si no les pots veure en directe, recupera les xerrades del cicle

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí a les 12h i de tarda a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Seguretat en la navegació, Els productes i serveis de Google, Identitat digital, Aplicacions de missatgeria mòbil i videotrucades

Tota la informació i inscripcions aquí

Llegir sempre surt a compte

Fundació Antoni Tàpies. Tot l’any, diumenges a les 12 hores
Aproximacions: visita comentada. Aquesta visita inclou la presentació de la història de l’edifici modernista i una introducció a les exposicions actuals d’Antoni Tàpies. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia a activitats@ftapies.com i ensenyar el carnet a la recepció. Més informació

Museu de la xocolata. Del 24 de juny al 24 d’agost (diverses dates)
Artistes de la xocolata. Activitat infantil de 4 a 12 anys. Amb una prèvia explicació de l’arbre del cacau, del procés de fabricació i dels ingredients de la xocolata, s’aprendran les tècniques bàsiques per manipular la xocolata de la manera més divertida i dolça! Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte. Cal fer reserva prèvia a reserves@museuxocolata.cat. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.