Si no veus la informació, fes clic aquí.
Obrim més biblioteques

Deu biblioteques obriran a partir del 2 de juliol, un cop finalitzades les tasques de condicionament. Amb aquestes ja seran 30 les biblioteques obertes a la ciutat.

Els usuaris podran reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també per telèfon.

Més informació

Accés gratuït al Park Güell

Durant tot l’estiu, pots accedir al Park Güell de manera gratuïta amb el carnet Gaudir Més i, temporalment, amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques.

També s’han establert dues franges horàries exclusives perquè el veïnat hi pugui passejar i fer esport, de 6.00 a 9.30 hores i de 20.00 a 23.00 hores.

Més informació

100% Estiu a les biblioteques

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult.

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Més informació

Dimarts 7 de juliol a les 19 h
Parlem amb Aleix Saló

Aleix Saló conversarà amb la periodista Sílvia Marimon sobre el seu darrer llibre, Tots són nazis (Reservoir books, 2020), un còmic amb el qual posa el dit a la llaga: per a l'autor el triomf de la ultradreta no és més que el resultat de la devaluació del debat polític.

Hi col·labora: Reservoir books

Activitat en directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa

Més informació

Dimecres 8 de juliol a les 18 h
El Grec a les Biblioteques de Barcelona

Com es va fer el còmic Winnipeg, el barco de Neruda

Laura Martel (guió) i Antonia Santolaya (il·lustracions) explicaran el procés de documentació, d’escriptura i creatiu que han seguit per compondre el còmic Winnipeg, el barco de Neruda, una obra sobre l’èxode d’exiliats espanyols a Xile gràcies a una iniciativa de Pablo Neruda.

En el marc del Grec Festival de Barcelona 2020.

En directe al perfil d’Instagram bibliotequesbcn_acasa

Més informació

Juliol 2020
L’hora golfa. Trobades en la intimitat

Propostes en línia al voltant de la paraula i la música: concerts, monòlegs, recitals... Agafa el mòbil i posa't còmode!

Dijous 2 de juliol. Qualsevol nit pot sortir el sol. A càrrec de Duet Charada

Dijous 9 de juliol. La sagrada vagina. A càrrec Vivi Lepori, actriu 

Dijous 16 de juliol. Vampirs d'altres temps. A càrrec d'Alícia Molina, narradora    

Totes les sessions començaran a les 22 hores al compte d'Instragram @bibliotequesbcn_acasa

Més informació
 

Fins al 6 de juliol
Illes del món

Massa temps sense viatjar?
Les biblioteques t'ho posem fàcil, durant tot aquest mes de juny i fins al 3 de juliol cada setmana pots viatjar a alguna de les illes més espectaculars del planeta.

Dijous 6 de juliol. Maurici: dodos i criolls. A càrrec de Jordi Canal, autor de llibres de viatges.

Connecta't a les 19 hores al canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona per veure les emissions programades.

I si no les pots veure en directe, recupera les xerrades del cicle

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Introducció a la presentació de continguts, Google Drive, Vectorials Inkscape i Introducció als dispositius mòbils

Tota la informació i inscripcions aquí

Llegir sempre surt a compte

Filmoteca de Catalunya. Fins al 30 de juliol
Cicles Retrospectiva Carlos Reygadas i Carta blanca a Jaume Plensa. Dues propostes suggeridores per a aquest juliol: una retrospectiva del reconegut i premiat director mexicà Carlos Reygadas i les propostes cinèfiles de l’artista català universal Jaume Plensa. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 25% de descompte a taquilla. Més informació 

Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. De l’1 al 31 de juliol
Curs Narrativa 2020-2021: matrícula oberta. Curs Narrativa (90 hores / 8 mesos), disponible en català o en castellà i en dos formats diferents: videocurs en directe o curs virtual. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte i la possibilitat de fer el pagament fraccionat en dos terminis. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.