Si no veus la informació, fes clic aquí.
Juliol, agost i setembre
100% Estiu a les biblioteques

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Tota la programació d'infantil i juvenil

Tota la programació d'adults

Del 13 al 23 de juliol
#devorallilbres

#devorallibres, El joc de la Barcelona literària: juga, aprèn i guanya premis!

Betevé, la Fundació Barcelona Comerç i Biblioteques de Barcelona proposen un joc en línia per donar suport a la cultura i el comerç de proximitat amb motiu de la diada de Sant Jordi.

10 dies. 100 preguntes. Aquest és el repte que proposa el #devorallibres.

Del 13 al 23 de juliol, cada dia es presentaran 10 preguntes relacionades amb Barcelona. Saber per què hi ha una estàtua en un lloc recòndit, d'on prové el nom d'una plaça o quina novel·la descriu un carrer per on passem molt sovint. Conèixer a fons Barcelona i la seva història té premi: guanya targetes regal per gastar als eixos comercials de Barcelona i paquets culturals amb originals propostes.

Més informació

Dijous 9 de juliol a les 22 h
L'hora golfa. La sagrada vagina

Monòleg a càrrec de Vivi Lepori. Un viatge per la història, la química i la interculturalitat de la sexualitat femenina. 

Activitat en directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa

Més informació

Dimarts 14 de juliol de a les 19 h
Parlem amb Gabi Martínez

Gabi Martínez conversarà amb la periodista Rosa Badia sobre el seu últim llibre, Un cambio de verdad Una vuelta al origen en tierra de pastores (Seix Barral, 2020). A través d'una experiència radical, el llibre desperta la nostra consciència ambiental, ens connecta amb els que ens van precedir i ens ajuda a comprendre el nostre present per transformar-lo en un estil de vida més senzill, en harmonia amb la natura.

Hi col·labora: Seix Barral

Activitat en directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa i @seix_barral

Més informació

Dimecres 15 de juliol a les 18.30 h
Parlem amb Francis García Collado

Presentació del llibre El virus como filosofía. La filosofía como virus. Reflexiones de emergencia sobre la pandemia de COVID-19

Els darrers mesos un nou coronavirus (el SARS-CoV-2) ha trencat la normalitat fent-nos qüestionar la vida, la manera de relacionar-nos, de treballar, d'estimar, de morir, de tenir cura de l'altre...

A càrrec de Santiago Zabala ICREA UPF i un dels dos autors de llibre: Francis García Collado, professor de la UdG.

Hi col·labora: Edicions Bellaterra.

Entrada lliure. Aforament limitat a 30 persones

Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda

Més informació

Dijous 16 de juliol a les 12 h
Cicle 'Elles canten elles parlen'

Maruja Limón, fusió i poesia com a forma de vida

Aquestes cinc dones fusionen, barregen i diverteixen amb la seva música. Vine a la Biblioteca Vapor Vell a escoltar-les.

Cicle coordinat per Toni Castarnado

Entrada lliure. Cabuda limitada

Més informació

Formació bàsica TIC

Ja pots inscriure't als nous cursos en línia per conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals:

Introducció als processadors de textos nivell I i IIIntroducció als fulls de càlcul nivell I, II i III

Tota la informació i inscripcions aquí

Fins al 13 de setembre
Llegir té premi

Torna el concurs de lectura més esperat per infants i joves!
Aconsegueix fantàstics premis llegint des de casa.
Si tens entre 8 i 1 anys participa-hi!

Més informació

Llegir sempre surt a compte

L’Aquàrium de Barcelona. Del 10 al 19 de juliol
Visita l’Aquàrium amb la millor oferta. Fa 25 anys que l’Aquàrium de Barcelona obria les portes per primer cop, mogut per l’afany de conservació i protecció de la fauna i flora marina del mar Mediterrani. Descompte de 5 euros comprant en línia l’entrada d’un dia i, durant tot l’any, amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el preu. Més informació

L’Autèntica Teatre. Juliol i agost
Tallers d’estiu per a infants, joves i adults. Jocs, cant, coreografies i, sobretot, molt de teatre en ple barri de Gràcia. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en la inscripció als tallers. Més informació 

Park Güell. Juliol i agost
Accés gratuït al parc. Pots accedir al Park Güell de manera gratuïta amb el carnet Gaudir Més i, temporalment, amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques. També s’han establert dues franges horàries exclusives perquè el veïnat hi pugui passejar i fer esport, de 6.00 a 9.30 hores i de 20.00 a 23.00 hores. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.