Si no veus la informació, fes clic aquí.
Juliol, agost i setembre
100% Estiu a les biblioteques amb inscripció prèvia

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Recorda que cal inscripció prèvia
• Escull el curs que més t'interessi i fes clic a 'MOSTRAR BIBLIOTEQUES'
• Escull la biblioteca per veure tota la programació que ofereix i fes clic a 'MOSTAR CURSOS'

Més informació
 

Ja pots accedir a tots els espais de les 30 biblioteques obertes de la ciutat!

Des del dia 13 de juliol ja pots accedir a les col·leccions, fer ús dels ordinadors i participar a les activitats presencials que hem preparat per a aquest estiu, per a les quals serà imprescindible que facis una inscripció prèvia. Així podrem garantir que la distància de seguretat entre espectadors és la correcta i que no superem l'aforament màxim permès.

Dins la biblioteca podràs consultar revistes, que hauràs de demanar al personal de la biblioteca. Els diaris, en canvi, no es podran consultar.

Recorda que l'ús de mascareta és obligatori durant tota l'estada a la biblioteca, així com la neteja de mans amb l'hidrogel que tenim a la porta d'accés.

Més informació

Dijous 16 de juliol a les 22 h
L'hora golfa. Vampirs d'altres temps

Connecta't per escoltar contes sobre vampirs. Un passeig per la literatura més fosca del segle XIX.

A càrrec d'Alícia Molina

Activitat en directe al perfil d’Instagram @bibliotequesbcn_acasa

Més informació

Dimarts 21 de juliol de a les 18 h
Cicle 'Elles canten elles parlen'

Pimpilinpussies, electricitat sense complexos

Aquest duet va més enllà de l’emoció, és la particularitat de l’electricitat que emana d’un impuls natural i desafiant. El que fan és tan senzill com una guitarra, una bateria i ganes de cridar. Vine a la Biblioteca Sagrada Família- Josep M. Ainaud de Lasarte a escoltar-les

Cicle coordinat per Toni Castarnado

Entrada lliure. Cabuda limitada

Més informació

Cicle 'La nostra biblioteca infinita'

En el marc de l’exposició La biblioteca infinita, t’oferim un cicle de cinc activitats, a càrrec d’Anna Pahissa, que tindran lloc a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació i a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra

Ens centrarem en aquest concepte de 'col·leccions de col·leccions', que ens farà posar la mirada en els llibres i en la biblioteca com a dispositius i espais de creació, així com en el potencial dels usuaris de les biblioteques, dels lectors, per a esdevenir creadors.

Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç. Places limitades

Més informació

Fins al 23 de juliol
#devorallilbres

#devorallibres, El joc de la Barcelona literària: juga, aprèn i guanya premis!

Encara ets a temps de participar i guanyar molts premis!

10 dies. 100 preguntes. Aquest és el repte que proposa el #devorallibres.

Fins al 23 de juliol, cada dia es presentaran 10 preguntes relacionades amb Barcelona. Saber per què hi ha una estàtua en un lloc recòndit, d'on prové el nom d'una plaça o quina novel·la descriu un carrer per on passem molt sovint. Conèixer a fons Barcelona i la seva història té premi: guanya targetes regal per gastar als eixos comercials de Barcelona i paquets culturals amb originals propostes.

Més informació

Fins al 31 de juliol
Concurs literari

CONFITURA: Concurs de literaTURA en CONFInament

La Biblioteca Fort Pienc organitza aquest concurs literari. La informació desbordant d'aquests dies, les relacions personals a través dels balcons, els smartphones o els ordinadors, els conflictes veïnals, els aplaudiments al personal sanitari, la por, les rialles... Tot això, i molt més, pot ser material literari al qual donar forma.

Més informació

Llegir sempre surt a compte

Cosmocaixa. Juliol i agost
CosmoNits de pel·lícula. Tots els dimarts podràs gaudir del millor cinema de ciència-ficció a l’auditori de CosmoCaixa. Cíborgs, transformacions del cos, manipulacions del cervell i realitats múltiples són alguns dels temes de les CosmoNits 2020. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en la compra en línia amb el codi CBIBLIO. Més informació 

Jamboree. Juliol i agost
Jamboree Jazz. Fundat el 1960 a la Plaça Reial, el seu escenari ha estat trepitjat per músics llegendaris com Chet Baker, Dexter Gordon, Elvin Jones, o Tete Montoliu. El millor jazz, soul, funk i R&B en un entorn immillorable. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte en l’entrada. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.