Si no veus la informació, fes clic aquí.
De l’octubre al maig
Clubs de lectura

Les Biblioteques de Barcelona t’ofereixen més de cent clubs de lectura, que es fan entre l’octubre i el maig i en els quals s’apleguen grups de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses.

Clubs de lectura oberts i temàtics
De clubs de lectura, n’hi ha d’oberts, que abasten una àmplia varietat de lectures, sense circumscriure’s a un gènere o un temps concret; i de temàtics, que són gairebé una quarantena i que se centren en un tema, un idioma o un espai de temps concret.

Enguany les biblioteques ofereixen nous clubs de lectura temàtics, com ara Escriptures radicals o Descolonitzar les literatures.

Més informació

Juliol, agost i setembre
100% Estiu a les biblioteques amb inscripció prèvia

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les biblioteques oferiran activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult

Aquestes activitats estaran centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Recorda que cal inscripció prèvia aquí

Més informació

Llegir sempre surt a compte

Icono serveis culturals. Juliol i agost
Tour literari de L’ombra del vent: dissabtes a les 18 hores
Qualsevol llibre pot ser llegit, però pocs poden ser viscuts i respirats. Aquest tour a peu és una oportunitat per recórrer la increïble Barcelona retratada a L’ombra del vent, una novel·la que ha captivat milions de lectors de tot el món. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs dues entrades al preu d’una (2×1) en fer la compra en línia amb el codi ESTIU2020. Més informació

Museu Frederic Marès. Juliol i agost
Un museu de novel·la: passeig literari pel 'Museu sentimental', dissabte 25 de juliol a les 11 hores. El Marès segueix obert durant l’estiu! A més, el 25 de juliol podràs fer una visita guiada que posa en relació obres de la literatura catalana del segle XIX i començaments del XX amb una selecció de peces del Gabinet del Col·leccionista. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs, durant tot l’any, l’entrada reduïda al museu. Compra d’entrades en línia. Més informació 
 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.