Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteques a l'agost

Aquest mes d'agost trobaràs 22 biblioteques obertes a la ciutat. Pots consultar quines són i l'horari aquí

Per tal de donar compliment a les mesures establertes davant l'augment de casos de covid-19 a Barcelona serà obligatori per als usuaris l’ús de mascareta a partir dels 6 anys i amb les excepcions establertes per les autoritats sanitàries. També serà obligatori el rentat de mans amb hidrogel i el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres, excepte en el cas dels grups estables de convivència.

Per evitar desplaçaments innecessaris recorda que s’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 30 de setembre.

Pots consultar la llista completa de biblioteques obertes i la de bústies obertes per a la devolució de documents.

Pots accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio.

Pots consultar en tot moment la informació actualitzada al nostre web i a les nostres xarxes socials.

Agost i setembre
100% Estiu a les biblioteques amb inscripció prèvia

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19, Biblioteques de Barcelona augmenta aquest estiu el nombre de biblioteques obertes i l’oferta d’activitats culturals.

Durant els mesos d'agost i setembre les biblioteques ofereixen activitats adreçades tant a públic infantil i juvenil, com a públic adult

Aquestes activitats estan centrades majoritàriament en la lectura, la ciència i la tecnologia.

Recorda que cal inscripció prèvia aquí

Més informació

Bibliocasal a 8 biblioteques amb el Pla de Barris

Les biblioteques de Sant Pau-Santa Creu, Francesc Candel, Les Roquetes, Zona Nord, Trinitat Vella-J. Barbero, Bon Pastor, Ramon d’Alòs-Moner i Sant Martí de Provençals oferiran durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre un seguit d’activitats adreçades a infants i adolescents amb l’objectiu de posar al seu abast una programació lúdica i creativa per aquests dies d’estiu amb el nom de Bibliocasal.

Aquesta oferta ha estat dissenyada per cada biblioteca amb recursos del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i preveu fer activitats al voltant de la lectura, la ciència, la música i altres  disciplines.

Cal inscripció aquí

Antenes Cibernàrium: formació digital bàsica

T'agradaria aprendre a fer gestions en línia? Les formacions tecnològiques bàsiques en directe de les Antenes Cibernàrium d'aquesta setmana et poden ajudar: eBiblio per al préstec de llibres i cinema; guarda i gestiona les teves fotos al núvol; domina i descobreix trucs del teu correu electrònic; gaudeix de música i pel·lícules en línia; i moltes més.

Més informació

Del 17 al 20 d'agost
Biblioteca Vila de Gràcia. 'La biblioteca va de festa!'

La Biblioteca Vila de Gràcia organitza un seguit d’activitats durant els dies de la festa major per participar de l’esperit festiu de les celebracions de la Vila.

Aquest estiu a causa de les afectacions per la pandèmia de la covid-19 les activitats seran contes i tallers que es podran seguir en directe a través del nostre canal d’Instagram.

Més informació

Llegir sempre surt a compte

Museu Nacional de Catalunya. Fins al 31 de desembre
Son. Empremtes i figuracions a les Valls d’Àneu. Una intervenció d’Oriol Vilapuig. Visita aquest estiu el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Contempla la col·lecció d’art romànic i descobreix la intervenció de Vilapuig: un gran habitacle ple de relleus, paviments i símbols que havien quedat ocults, procedents de les ermites romàniques de les Valls d’Àneu. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 30% de descompte en l’entrada al museu i un 5% en les publicacions. Més informació

Llibreria Documenta. Tot l’any
Els teus llibres, també a l’agost. Des de 1975, la Llibreria Documenta cada estiu prepara una selecció de llibres d’art, història, antropologia, filosofia i literatura, perquè tinguis la millor lectura, també a l’agost. Consulta els horaris d’estiu a la pàgina web. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona hi tindràs un 5% de descompte. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.