Si no veus la informació, fes clic aquí.
Del 19 de desembre de 2020 al 5 de gener de 2021
POBLE ESPANYOL DE MONTJUÏC

Nadal al Poble, l’activitat per a famílies a Barcelona més entranyable de l’any!

El recinte s’omplirà de racons nadalencs, amb la casa del Pare Noel i l’espai dels Reis per lliurar-los la carta personalment (amb reserva prèvia i amb totes les mesures de seguretat!). A més, a la Plaça Major hi trobareu un gran arbre de Nadal i podreu gaudir de música en directe, i per tot el recinte, els artesans del Poble us oferiran tallers artesanals nadalencs.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 1 € de descompte en l’entrada, comprant-la en aquest enllaç.

Més informació

Fins al 4 de gener de 2021
COSMOCAIXA

Espectacle Jojó: teatre visual amb sorra – Cia. Borja Ytuquepintas

 

Jojó és un petit orangutan que viu a la selva de Borneo i és apartat de la seva mare. Desprotegit i sol al capdamunt d’un arbre, en Jojó observa com els humans posen en perill la supervivència dels animals i les plantes. Una història que ens permetrà reflexionar sobre la fragilitat dels ecosistemes i l’impacte de les activitats humanes sobre la biodiversitat.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en la compra en línia amb el codi CBIBLIO.

Més informació

3 de gener de 2021
CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS

Nadales amb Josep Pedrals, Iban Beltran i Carles Pedragosa

 

Un refugi del bombardeig nadalenc més comercial per encarar el Nadal del segle XXI amb el gust per compartir i cantar les nadales més populars amb uns arranjaments d’allò més festius, clars i simples. La proposta la descobrireu al CAT perquè no hi ha res millor que entonar-se plegats per alegrar les festes.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 40% de descompte en l’entrada (8 €). Inscripció en línia.

 

Més informació

Fins al 31 de gener de 2021
TEATRE DEL RAVAL

Quina feinada!

 

Roger Pera és l’agent de reserves d’un luxós restaurant. Per ell passen totes les trucades, reserves i històries al llarg d’una calorosa tarda d’estiu, i ell....és tots els personatges. Un treball d’orfebreria actoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en el preu comprant l’entrada en línia en aquest enllaç i a taquilla.

Més informació

Del 17 de desembre de 2020 al 17 de gener de 2021
TEATRE TANTARANTANA

La jove esposa, un espectacle basat en la novel·la d’Alessandro Baricco

 

Adaptació teatral de la novel·la La jove esposa d’Alessandro Baricco. Amb el sabor agredolç propi de les obres de Baricco, combina un evident erotisme, divertides escenes de vida familiar, reflexions sobre l’art de viure i de morir i uns personatges particulars que, des de l’excentricitat, apel·len a pors i dubtes de la condició humana.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 13 € en la compra en línia a través d’aquest enllaç i a taquilles.

Més informació

3 de gener de 2021
L’AUDITORI DE BARCELONA

Contes i danses Concert de Cap d’Any

La Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, convida la companyia de titelles Per Poc al seu Concert de Cap d'Any. Cap d’any és sinònim de diversió i sentit de l’humor, de rituals socials, època de perfums i roba de mudar. Aquest esperit desinhibit omple un programa de música russa d’allò més llampant.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia triant el descompte BIBLIOTEQUES i validant-lo amb el codi AL246.

Més informació

Fins al 5 de gener de 2021
CAIXAFORUM BARCELONA

Aquest Nadal retroba't amb la cultura

 

Aquest Nadal retroba’t amb la cultura! Accedeix al centre amb el descompte del carnet de Biblioteques i gaudeix de les tres exposicions temporals, i de la instal·lació permanent. Consulta tota la programació a CaixaForum.org i vine a gaudir del Nadal a CaixaForum Barcelona.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en l’entrada a taquilles.

Més informació

De gener a juny de 2021
TANTÀGORA

Formació Art&Paraula: aquest Nadal, regala passió per la literatura!

 

Aquest Nadal, regala passió per la literatura! Els nous cursos en línia de Tantàgora et donaran eines i recursos per fomentar el gust lector dels infants i joves del teu entorn: a l’aula, a la biblioteca i a casa! Connecta’t en directe o en diferit.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en el preu de tots els cursos. Inscripció en línia.

Més informació

Fins al 6 de gener de 2021
ESCOLA D’ESCRIPTURA DE L’ATENEU BARCELONÈS

Curs NARRATIVA – Aquestes festes, regala escriptura al millor preu!

 

L’Escola d’Escriptura proposa una àmplia oferta formativa de diversa durada. Destaca el curs NARRATIVA (90 h / 8 mesos), disponible en català o en castellà i en dos formats diferents: videocurs en directe o curs virtual. L’alumnat hi aprendrà les principals tècniques narratives. Gaudeix del curs d’escriptura de més èxit a Europa! Inici: 18 de gener.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 15% de descompte en el preu, directament en el formulari d’inscripció en línia.

Més informació

Fins el 31 de març de 2021
ARXIU HISTÒRIC DEL POBLENOU

Visites guiades a la Torre de les Aigües del Besòs

La Torre de les Aigües del Besòs és considerada com una de les més belles del seu gènere i és un dels primers testimonis del modernisme a Catalunya. Pujant els més de 300 graons podem descobrir un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, conèixer la seva singular construcció i història i gaudir d’unes vistes espectaculars des del mirador.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte d’1 € en l’entrada a taquilles. 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.