Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dimecres 27 de gener de 2021 a les 17.00 h
Taller de creació Femzine
Introducció a la història del fanzine feminista, llenguatge i diferents tècniques. Treballarem de manera col·lectiva i amb perspectiva de gènere per posar veu a dones invisibilitzades.
 
Places limitades. Inscripció prèvia:
A la biblioteca.
Per telèfon al: 934 072 870.
Per correu electrònic a les adreces:
   b.barcelona.jma@diba.cat
   fanzinotecafeministaxoxoxo@gmail.com 
 
A càrrec de ilium collective.
 
Hi col·labora: Espai jove Boca Nord.
Dijous 14 de gener de 2021 a les 19.00 h
Sessió del club de lectura de literatura refugiada

No perdeu la oportunitat de participar a aquest nou club que vol esdevenir un espai de lectura, reflexió i debat al voltant de la realitat del refugi a través de la literatura.

El segon dijous de mes a les 19.00 h. Conductor: Salem Zenia

Cal inscripció prèvia.

Les sessions es realitzaran en línia a través de Zoom.

Es recomana la instal·lació prèvia del programa a l'ordinador o de la APP pel dispositiu mòbil o tauleta.

Biblioteca El Carmel - Juan Marsé

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.