Si no veus la informació, fes clic aquí.
Tot l’any
FILMOTECA DE CATALUNYA

Programació 2021

Segundo de Chomón presideix una programació marcada pel lema «El cinema és il·lusió». Cicles de record a John Cassavetes i Michel Piccoli; centenaris de Berlanga, Fernán Gómez, Chris Marker, Satyajit Ray, Simone Signoret i Yves Montand; retrospectives de Theo Angelopoulos, Carlos Reygadas, Dorothy Arzner i Marc Recha; melodrames i vampiresses del cinema mut...

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en les entrades. Per fer efectiu el descompte, cal reservar prèviament les entrades i recollir-les a taquilla mostrant el carnet.

Més informació

Fins al 17 de gener de 2021
EL MALDÀ

Boira a les orelles

L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona, Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva, que parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 12,5% de descompte en l’entrada indicant el codi BOIRAB en la compra en línia.

Més informació

16 de gener de 2021
TEATRE AKADÈMIA

Per un sí o per un no

Al teatre, mentre el públic entra, una dona espera l’arribada de la seva millor amiga. La seva relació, una amistat de molts anys, passa per un moment particularment tens. Per un sí o per un no és una funció que no passa fora sinó dins de cadascuna de les espectadores que hi són convocades.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs les entrades a 15 € (preu habitual 22 €) en la compra en línia a través del següent enllaç privat.

Més informació

Fins al 28 de febrer de 2021
TEATRE POLIORAMA

El mètode Grönholm

Quatre candidats a un lloc d’alt executiu en una multinacional se sotmeten a les rocambolesques proves d’un procés de selecció: el mètode Grönholm. Aquesta comèdia de riures assegurats de Jordi Galceran ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya com a la resta de l’Estat com en l’àmbit internacional.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia amb el codi BIBLIOGR.

Més informació

Tots els dijous de 2021
GRUP FOCUS

Actualment en cartellera: La cabra o qui és Sylvia?, El pare de la núvia, Escape room, 53 diumenges i Cobertura

Gaudeix d’un descompte per a totes les funcions de dijous (excepte festius) per als espectacles dels teatres del grup Focus de Barcelona (Teatre Romea, Teatre Condal, La Villarroel i el Teatre Goya).

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 15% de descompte en el preu.

Més informació

Tot l’any
SANT ANDREU TEATRE

Programació familiar i de dansa

Si ets usuari del carnet de Biblioteques de Barcelona, al SAT gaudiràs durant tot l’any d’1 euro de descompte en tots els espectacles familiars i de 3,75 euros en totes les funcions de dansa.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs les entrades dels espectacles familiars a 8,5 € (preu regular 9,5 €) i les entrades dels espectacles de dansa a 11,75 € (preu regular 15,5 €), amb el codi a la web i amb el carnet a taquilla.

Més informació

24 de gener de 2021
LLUÏSOS TEATRE

En Patufet, del Centre de Titelles de Lleida

En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística i contribueix a iniciar l’infant en la descoberta de les pròpies arrels. En Patufet, un nen menut, coratjós i despert que experimenta el desig de valdre’s per ell mateix i de fer-se gran. Recomanat per a canalla d’1 a 5 anys!

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 0,5 € de descompte en el preu de l’entrada. Inscripció en línia.

Més informació

23 i 24 de gener
L’AUDITORI DE BARCELONA

Els elements - Temporada OBC

A Les éléments, Jean-Féry Rebel va optar per copsar el caos primigeni com a obertura de la manera més realista possible, assolint així una partitura insòlita i inclassificable, remotament allunyada de les convencions del seu temps. L’acompanyen Ravel, François Couperin i

el virtuosisme pianístic del tercer concert per a piano de Béla Bartók.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia, seleccionant «Descompte Biblioteques» i validant la compra amb el codi AL248. 

Més informació

23 i 24 de gener de 2021
L’AUTÈNTICA

Training d’interpretació en cine amb directores de Madrid

Directora de càsting amb més de 20 anys d’experiència en publicitat, televisió i cinema, Cristina Perales va començar la seva carrera amb Sara Bilbatua a Tanami Casting. Continguts del training: preparació per al càsting; videobook; preparació d’un monòleg i una escena.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en aquest curs. Cal ensenyar el carnet a l’Autèntica.

Més informació

Tot l’any, durant els caps de setmana i festius
MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA

Terrat Viu

La coberta verda del museu és un espai expositiu de 7.100 m2 de flora sostenible, distribuïda en tres prats i tres llacunes silvestres.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda (2 €) a taquilles, ensenyant el carnet, i a la web de reserves en línia.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.