Si no veus la informació, fes clic aquí.
Fins al 21 de març de 2021
FUNDACIÓ PALAU

Visita l'exposició temporal «Ferran Freixa. Passat i present»

Exposició monogràfica dedicada al fotògraf Ferran Freixa (Barcelona, 1950), comissariada per la també fotògrafa i dissenyadora Carme Masià. L’exposició fa un repàs dels motius o temes que Freixa ha treballat amb més intensitat al llarg de la seva carrera. Es mostren les fotografies de la sèrie «Maresme», realitzades a Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt, moltes de les quals són inèdites donat que són una producció recent de l’autor (des del 2018 fins a l’actualitat).

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en les entrades i en les publicacions pròpies a taquilles.

Més informació

Tot l’any
MUSEU FREDERIC MARÈS

Nova presentació de la Sala de les diversions

La Sala de les diversions, situada a la tercera planta del Museu (sala 17), és un referent del món del joc i les joguines antigues i de l’espectacle a Barcelona. En aquesta sala s’exposen les col·leccions relacionades amb l’oci i la diversió barcelonina del segle XIX i principis del XX, que es poden extrapolar a altres ciutats europees.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda (50%) a taquilles o a través de la compra en línia, escollint l’opció corresponent.

Més informació

Del 9 de febrer al 7 de març de 2021
EL MALDÀ

El bon policia

Una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que l’any 1905 va provocar un gran enrenou i no va deixar el públic indiferent. 115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 12,5% durant la primera setmana de funció amb el codi POLICIAB a través del següent enllaç.

Més informació

Del 17 al 28 de març de 2021
TEATRE EÒLIA

Kentucky ha muerto - Companyia La Peleona

En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, decideix fer ús del seu potencial de no fer, optant per no néixer. La resta d’ous se sumen a la protesta. Amb l’abisme de l’extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 12 € si la compres en línia, fins al 12 de març.

Més informació

21 i 28 de febrer de 2021
TEATRE POLIORAMA

Beatles for kids

Tot un espectacle de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes tribut als Beatles. Un viatge per les millors cançons de la mítica banda adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu amb jocs i narracions.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte comprant l’entrada en línia amb el codi BIBLIOBFK.

Més informació

Del 21 al 28 de febrer de 2021
PETIT ROMEA

Cinemúsica

Un viatge al cinema mut amb música en directe és la proposta dirigida a infants de 0 a 5 anys del cicle Petit Romea, creada per percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. Una història d’històries plena d’emocions.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte comprant l’entrada a les taquilles del Teatre Romea.

Més informació

19 i 20 de febrer de 2021
L’AUDITORI DE BARCELONA

Tzigane

Béla Bartók i Maurice Ravel, fascinats per la manera com els zíngars tocaven el violí, van compondre miniatures per a violí i orquestra que sobrepassen la funció d’exhibició virtuosística. Tant la Tzigane com la Rapsòdia s’inspiren en la vivor dels violinistes ambulants i fan una recreació superba de l’imaginari sonor magiar.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 20% de descompte seleccionant l’opció BIBLIOTEQUES i validant-la amb el codi OB184.

Més informació

19, 26 i 28 de febrer de 2021
FILMOTECA DE CATALUNYA

Cicle «Dies curts» amb Carolina Astudillo

Carolina Astudillo serà la segona protagonista del cicle «Dies curts», amb una selecció de curts que presenta el personal univers de la cineasta, basat en una poètica d’imatges. A la segona sessió es projectarà el segon llarg d’Astudillo, Ainhoa: yo no soy esa, premi al millor documental al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga el 2018.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a taquilles i a la web.

Més informació

Del 5 de març al 25 de juny de 2021
EÒLIA ESCOLA SUPERIOR D'ART DRAMÀTIC

Introducció al moviment i a la interpretació

Si sents que el teatre et crida, però no estàs segur de si vols o pots cursar una formació completa i exhaustiva, posa’t a prova amb nosaltres. Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. T’ofereix un ampli ventall d’eines pràctiques per incentivar la teva vocació artística teatral.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 10% de descompte en el primer mes en fer la inscripció.

Més informació

Fins al juny de 2021
TANTÀGORA

TANTÀGORA

Formació Art&Paraula: Cursos en línia

Especialitza’t en mediació literària i comparteix la teva passió per la literatura! Els nous cursos en línia de Tantàgora et donaran eines i recursos per fomentar el gust lector dels infants i joves del teu entorn: a l’aula, a la biblioteca i a casa! Connecta-t’hi en directe o en diferit

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en tots els cursos fent la compra en línia.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.