Si no veus la informació, fes clic aquí.
Del 12 de març al 24 de maig de 2021 l’11 de juliol de 2021
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Miró-ADLAN. Un arxiu de la modernitat (1932-1936)

L’exposició reconstrueix el paper cabdal que va tenir el grup d’artistes i intel·lectuals ADLAN (Amics de l’Art Nou) en la introducció de la modernitat a la Barcelona republicana dels anys trenta. Aquí, la modernitat va necessitar l’empenta d’un grup entusiasta que volia regenerar la cultura catalana i que va prendre Joan Miró com a estendard en la promoció de l’«art nou».

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda (a 2 €) a taquilles.

Més informació

De l’11 de març al 2 de maig de 2021
TRES PER 3 – TEATRE POLIORAMA

Els Brugarol

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia amb el codi BIBLIOBRG.

Més informació

Del 12 al 28 de març de 2021
TEATRE GAUDÍ

Barcelona 24h

El musical Barcelona 24h segueix la vida de quatre joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona. Cap d’ells pot imaginar-se que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 40% de descompte comprant l’entrada a taquilles.

Més informació

De l’11 al 28 de març de 2021
ESCENARI JOAN BROSSA

Una hora molt màgica

Un nou espectacle amb la signatura del mag Hausson, que és garantia d’evasió, de sorpresa continuada i d’experiències inversemblants. En aquesta ocasió, els espectadors podran triar els números que volen gaudir. A més, s’hi produirà l’estrena de nous «números by Hausson», inèdits fins ara.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte comprant a la web o a taquilles i validant el número de carnet i PIN o presentant-lo físicament a taquilles en el moment de la compra. Descompte vàlid de divendres a diumenge.

Més informació

13 i 14 de març de 2021
L’AUDITORI DE BARCELONA

Simfonia Zero: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya – OBC

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Francesc Prat, convida la soprano Núria Rial. Frederic Mompou: Variacions sobre un tema de Chopin (orquestració de Josep Soler, 22'). Robert Gerhard: Sis cançons populars catalanes (15'), Pedrelliana (1941, 12'), Cançoner de Pedrell (1941, 19').

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia, seleccionant el descompte BIBLIOTEQUES i validant-lo amb el codi OB190.

Més informació

Del 9 al 21 de març de 2021
FILMOTECA DE CATALUNYA

Cicle Kelly Reichardt

La cineasta és protagonista de la programació de l’Americana Film Fest, amb el qual la Filmoteca col·labora un any més. L’obra de Kelly Reichardt, figura clau del cinema independent nord-americà, es caracteritza per la subversió de gèneres i per una mirada personal, parsimoniosa, detallista i poètica.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en la compra en línia o a taquilles.

Més informació

16 i 23 de març, 6 i 13 d’abril de 2021 / 17 i 24 de març, 7 i 14 d’abril de 2021
EÒLIA - Escola Superior d’Art Dramàtic

Cursos de coaching de moviment

T’agradaria treballar la teva comunicació no verbal i cuidar el teu llenguatge corporal vencent les teves pors i les teves creences limitants? Espai d’aprenentatge en moviment. Treballaràs amb el teu cos i amb les teves emocions de manera conscient i autèntica. Entrenament de treball grupal entre cos i ment.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte mostrant el carnet en el moment de la inscripció.

Més informació

D’abril a juny de 2021
EXPERIMENTEM AMB L’ART

Tallers d’art

Activitat que articula propostes amb els processos creatius, l’art contemporani i la cultura visual. Les activitats es plantegen com a processos educatius i d’investigació, potenciant que els infants prenguin la iniciativa en el procés d’ensenyament i aprenentatge, sabent identificar allò que els interessa i els motiva.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en la quota dels tallers.  

Més informació

Fins al 4 d’abril de 2021
MUSEU PICASSO

Picasso. Els quaderns

En un acte de generositat sense precedents, el 1970 Picasso va fer una donació esplèndida a la ciutat de Barcelona que inclou pintures, dibuixos, quaderns, llibres de text, gravats i objectes familiars. Els disset quaderns d’aquest magnífic regal, amb un total de nou-cents dibuixos, són el motiu i el fonament d’aquesta exposició.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda en la compra en línia o a taquilles.

Més informació

19 de març de 2021
COSMOCAIXA

NEO. Ciència. Art. Tecnologia. Societat

Nou, transformador. El tercer divendres de cada mes tens una cita amb Neo, un projecte que uneix diferents disciplines científiques i tecnològiques per apropar-nos els grans reptes actuals a través de les formes i pràctiques artístiques més innovadores. A la sessió inaugural, el 19 de març, la geometria n’és la gran protagonista. La nit es complementa amb les projeccions d’Onionlab a la cúpula del planetari.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en la compra en línia amb el codi CBIBLIO.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.