Si no veus la informació, fes clic aquí.
Tot l’estiu
REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE PEDRALBES

Visita el monestir! 700 anys d’història en femení

Aquest monestir de fundació reial va constituir durant segles un veritable centre de poder femení molt lligat al país i, particularment, a la ciutat de Barcelona. El monestir, que va ser fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, és un dels millors models del gòtic català, tant per l’església com pel claustre de tres plantes, un dels exemples més espaiosos i harmònics d’aquest estil.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 40% de descompte en l’entrada a la porta d’accés i a través de la venda a Internet.

Més informació

Fins al 31 d’agost de 2021
POBLE ESPANYOL DE BARCELONA

Activitats d’estiu al Poble Espanyol

El Poble Espanyol ofereix activitats per a tothom! L’exposició immersiva «Criatures submarines» permet al visitant endinsar-se al fons marí amb unes ulleres Oculus. Tots els caps de setmana tenim la festa de l’aigua Splash! I els diumenges, Nits de Rumba. I entre setmana tenim Nits de Blues a la fresca, concerts Rock&Grill i Sing Fight Fiesta. Amb totes les mesures de seguretat i a l’aire lliure!

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 1 € de descompte sobre el preu introduint el codi promocional POBLESTIU21 en la compra a través de la web.

Més informació

Fins al 31 de juliol de 2021
TORRE DE LES AIGÜES DEL BESÒS

Aquest estiu, visita a la Torre de les Aigües! Nous horaris

La Torre de les Aigües del Besòs és considerada una de les més belles del seu gènere i és un dels primers testimonis del modernisme a Catalunya. Pujant els més de 300 graons podem descobrir un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, conèixer la seva singular construcció i història, i gaudir d’unes vistes espectaculars des del mirador. Noves dates i horaris de visites! Ara també els diumenges a les 11.00 hores.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 1 € de descompte en l’entrada.

Més informació

Fins al 30 de juliol de 2021
TEATRE EÒLIA

P.A.U. Paisatges Als Ulls

Història de tres persones migrades que han creuat el mar en pastera. La peça ens mostra aquesta realitat tantes vegades disfressada pels mecanismes del poder. Per què ho van fer? Què significa abandonar la teva terra per buscar una vida millor? A quin preu? És Europa realment la terra promesa? Qui eren abans de partir? Qui són ara? I qui volen arribar a ser?

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 2 euros de descompte en la compra de l’entrada anticipada a través de la web.

Més informació

Del 22 al 25 de juliol de 2021
ANTIC TEATRE ESPAI DE CREACIÓ

New(a)days

Un conjunt d’escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació per construir estats i paisatges, des de la pura contemplació fins a (gairebé) l’apocalipsi. Esdeveniments per col·locar l’espectador dins d’un viatge on l’experiència perceptiva va evolucionant per obrir un intercanvi imaginatiu.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 14 euros a la taquilla el mateix dia de la funció.

Més informació

Del 16 de juliol a l’1 d’agost de 2021
TEATRE GAUDÍ

La millor nit de la teva vida: compra les entrades aquesta setmana al 50%

El Marc i la Marta, dos joves inexperts, viuen el seu gran amor. El Marc, que desitjava la Marta des de feia molt de temps, sura en un núvol de felicitat. Lluny d’aquest enamorament, la Sílvia acaba d’enterrar el seu marit i de sobte esdevé una vídua rica. Durant l’enterrament, aquest misteriós personatge retroba un amor del passat, que li recorda plans de vida que ja havia oblidat.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte introduint el codi BIBLIO en la compra en línia (fins al 20 de juliol). Oferta vàlida per a totes les funcions. 

Més informació

Del 19 al 23 de juliol de 2021
EÒLIA ESCOLA SUPERIOR D’ART DRAMÀTIC

Taller pràctic de teatre en vers

Treballarem l’alexandrí aparellat, amb materials textuals en català dels grans mestres francesos del segle XVII (Corneille, Racine, Molière). Ens endinsarem en conceptes com la rima, el ritme, la cesura…, i ens adonarem que el vers dramàtic és un element més a tenir en compte a l’hora d’abordar la interpretació.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% en el curs en el moment de fer la inscripció.

Més informació

Del 19 al 23 de juliol de 2021
SHOWRUNNERS

Curs de Recursos Psicològics i Creatius amb Joan Tharrats, cada dia de 17 a 20 h.

Per escriure guions de ficció i d’entreteniment no només s’han de conèixer les estratègies narratives sinó també les psicològiques. I és que la participació del públic és essencial perquè qualsevol història funcioni. Aprèn a dominar aquestes estratègies al curs intensiu de Recursos Psicològics i Creatius de Showrunners, amb Joan Tharrats.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte indicant el codi BB0521 en el moment de fer la compra a través de la web.

Més informació

Fins al 3 d’octubre de 2021
MUSEU DEL DISSENY DE BARCELONA

Balenciaga. L’elegància del barret – exposició temporal

Exposició fruit d’anys de recerca conjunta sobre les col·leccions de barrets del Museu del Disseny de Barcelona i el Cristóbal Balenciaga Museoa. És la primera exposició internacional centrada en els barrets de Balenciaga creats als departaments de barreteria de la casa d’alta costura a París i Madrid, des de finals dels anys trenta fins al tancament de les cases de Balenciaga el 1968. Diverses Biblioteques de Barcelona han participat a l'Espai de coneixement del Museu del Disseny i han cedit fons per a l'exposició. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona podràs comprar a taquilles l’entrada reduïda (4 €). Inclou les exposicions temporals «Miralles. Perpetuum Mobile» i «El millor disseny de l’any». A la web del museu podràs comprar l’entrada combinada a preu reduït (6 €) per visitar tot el museu. Cal presentar el carnet en el punt de control.

Més informació

Fins al 26 de setembre de 2021
MUSEU PICASSO, BARCELONA

Entrada a la col·lecció permanent + exposició temporal

Durant tot l’estiu, visiteu el Museu Picasso amb el carnet de Biblioteques de Barcelona o el Carnet de Biblioteques de la XBM!

Per 7 euros podreu visitar tot el museu i conèixer la col·lecció permanent i les exposicions temporals «Picasso i les joies d’artista» i «Jamais: Óscar Domínguez & Pablo Picasso». 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda, a 7 euros a taquilles i en la compra en línia.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.