Si no veus la informació, fes clic aquí.
29 i 30 de setembre de 2021
FESTIVAL DE FADO DE BARCELONA

Festival de Fado de Barcelona

 

La Sala Barts tornarà a convertir-se en la «Casa del Fado» i acollirà el Festival de Fado de Barcelona, amb concerts de Carminho i Fábia Rebordão, el 29 i 30 de setembre de 2021.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en els concerts de Carminho i Fábia Rebordão a la Sala Barts. Compra les entrades a la web amb el codi FADOBIBLIOTEQUES21. 

 

Més informació

17, 18 i 19 de setembre de 2021
L’AUDITORI

Romeu i Julieta – Concert inaugural. Temporada OBC

 

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), sota la batuta de Duncan Ward, inaugura la seva temporada convidant el brillant violoncel·lista Sheku Kanneh-Mason, que interpretarà el Concert per a violoncel d’Elgar. També sonarà Romeu i Julieta de Prokófiev i assistirem a l’estrena mundial d’U, de Bernat Vivancos.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia seleccionant el descompte BIBLIOTEQUES amb el codi OB201.

 

Més informació

Del 24 al 26 de setembre de 2021
ANTIC TEATRE ESPAI DE CREACIÓ

¿Hay alguien ahí?

 

Estrena a Catalunya de la peça d’Espe López i Txubio Fernández de Jáuregui. És el primer cop que els creadors bascos actuen a Barcelona des de La conquista de lo inútil (L’Antic Teatre al Grec 2017), dirigida per la companyia L’Alakran – Oscar Gómez Mata, que aquest cop n’és col·laborador.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 14 euros a la taquilla el mateix dia de la funció (pagament en efectiu). 

 

Més informació

Setembre i octubre de 2021
TEATRE DEL RAVAL

La Teranyina d’Agatha Christie

 

Clarissa és procliu a somiar desperta. «Suposant que un dia trobés un cadàver a la biblioteca, què faria?», es pregunta. Podrà esbrinar-ho en descobrir un cos a la seva sala. L’única comèdia escrita per Agatha Christie, una història única de suspens i humor que entusiasmarà els seus seguidors. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en l’entrada a taquilla i en la compra en línia.

 

Més informació

Del 7 al 12 de setembre
TEATRE EÒLIA

El paradís del relat

 

El filòsof Slavoj Žižek diu que necessitem la ficció per afrontar la vida, per digerir-la. Però on és el límit entre ficció i realitat? Existeix realment? De les històries creades pels poderosos per controlar els més febles a l’autoengany que ens creem per sobreviure. Jorge-Yamam Serrano dirigeix aquesta peça de teatre emergent combinant escenes còmiques i dramàtiques, realistes i grotesques, per tal de despertar el nostre esperit més crític.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en el preu de l’entrada introduint el codi BIBLIOPARADIS en la compra en línia.

 

Més informació

Temporada 2021-22
LLUÏSOS DE GRÀCIA

Programació familiar a Lluïsos Teatre

 

A l’octubre torna la programació familiar de titelles i espectacles per a nadons a Lluïsos Teatre. Consulta-la al web www.lluisosteatre.cat i reserva les teves entrades. Entreteniment i aprenentatge amb valors al barri de Gràcia! 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 0,5 euros de descompte en la compra en línia.

 

Més informació

Durant tot el curs
LAIE PAU CLARIS

Nous cursos 2021-2022

 

L’oferta de cursos de Laie Pau Claris a partir de setembre inclou temes tan variats com el pensament de Byung-Chul Han, l’art abstracte, el jazz i els drets civils, l’obra de Marcel Proust, Dante i l’art i les grans novel·les americanes. Consulta la seva web per veure els detalls de cada curs.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte presentant el carnet en el moment de la inscripció. 

 

Més informació

Del 13 al 17 de setembre de 2021
SHOWRUNNERS

Curs de recursos psicològics i creatius per al guió

 

Per escriure guions de ficció i d’entreteniment no només s’han de conèixer les estratègies narratives sinó també les psicològiques. I és que la participació del públic és essencial perquè qualsevol història funcioni. Aprèn a dominar aquestes estratègies al curs intensiu de Recursos psicològics i creatius de Showrunners, amb Joan Tharrats. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte indicant el codi BB0521 en el moment de fer la compra a través de la web. 

 

Més informació

Tot l’any
CASTELLS DE LLEIDA

Castells de Lleida: un viatge al passat – Visites guiades als castells

 

Visites guiades als castells que formen la ruta «Castells de Lleida: un viatge al passat». Castells de Montsonís (Noguera), Montclar (Urgell), Florejacs i Les Sitges (la Segarra). 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en les entrades ensenyant el carnet. 

 

Més informació

12 de setembre de 2021
FUNDACIÓ PALAU

Ruta a Mont-roig, Calaceit i Horta de Sant Joan

 

Per cloure l’exposició «D’un roig encès: Miró, Palau i Fabre, Perucho, Picasso», que s’endinsa en la relació entre els dos artistes i els dos poetes, hem organitzat una ruta a Mont-roig, Calaceit i Horta de Sant Joan. Visitarem Mas Miró, a Mont-roig del Camp, dinarem a la Fonda Alcalà de Calaceit, on es trobaven els artistes, i visitarem el Centre Picasso d’Horta de Sant Joan. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte enviant la imatge del carnet per correu electrònic. 

 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.