Si no veus la informació, fes clic aquí.
Tot el mes d’octubre
FILMOTECA DE CATALUNYA

Cicle Constel·lació Chomón

Celebrem el 150è aniversari del naixement del pioner del cinema català Segundo de Chomón amb un cicle que relaciona les seves aportacions en el tractament del color, l’animació i els efectes especials amb films posteriors.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a la web i a taquilles.

Més informació 

Del 9 al 31 d’octubre de 2021
TEATRE POLIORAMA

T’estimo si he begut

 

Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre presenten T’estimo si he begut, d’Empar Moliner, un espectacle amb cançons a partir dels relats de l’autora adaptats al teatre per ella mateixa. Històries embogides i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges sense carisma, gens atractius i una mica còmics.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en l’entrada amb el codi BIBLIOTSB.

 

Més informació

Del 7 d’octubre al 7 de novembre
TEATRE GAUDÍ

El temps que ‘conta’

 

Dos germans, l’Aitor i el Toni, es retroben per assistir a l’enterrament del seu pare després de cinc anys sense veure’s. El Toni pateix una malaltia degenerativa i vol recuperar el temps perdut amb el seu germà. La reunió es convertirà en una situació divertida i transformadora, on predominaran els retrets esmolats i el sarcasme.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte en l’entrada amb el codi Biblio.

 

Més informació

Del 14 d’octubre al 14 de novembre de 2021
TEATRE LLIURE

Aquell dia tèrbol que vaig sortir d’un cinema...

 

La directora Alícia Gorina dona veu als personatges femenins idealitzats de la pel·lícula Les verges suïcides de Sofia Coppola. Amb Joan Carreras i Mia Esteve al capdavant del repartiment, les cinc adolescents d’avui són Alícia Falcó, Blau Granell, Roc Martínez, Abril Pinyol i Lea Torrents. Una aproximació a les zones fosques d’aquella història, les de llavors i les d’ara, vint anys després de l’estrena del film.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 19 € amb el codi VERGES.

 

Més informació

Del 5 al 10 d’octubre de 2022
TEATRE EÒLIA

Les traces del silenci

 

Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 25% en l’entrada a través de la web amb el codi BIBLIOTRACES.

 

Més informació

Temporada 2021-2022
SAT! SANT ANDREU TEATRE

Programació familiar i de dansa

 

Si ets usuari del carnet de Biblioteques de Barcelona, al SAT! podràs gaudir de les entrades dels espectacles familiars a 8,5 € (entrada general 9,5 €) i les entrades dels espectacles de dansa a 11,75 € (entrada general 15,5 €). Consulta les condicions de compra a l’apartat Preus i Descomptes de la web del SAT!

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 1 € de descompte en els espectacles familiars i un 25% en la programació de dansa mostrant el carnet a taquilla.

 

Més informació 

6 i 7 de novembre de 2021
CENTRE MOVEO

Taller de teatre físic «El gest i la seva intenció»

 

Es proposa un espai de descobriment per explorar com podem fer un gest, com es rep i com podem transformar-lo en contingut artístic. Desenvoluparem habilitats artístiques, com millorar la precisió i expressivitat i posar el cos al servei de la imaginació.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en la inscripció amb el codi Carnet10.

 

Més informació

Fins al 21 de desembre de 2021
L’AQUÀRIUM DE BARCELONA

Viatja a les profunditats marines i descobreix un món increïble! 

 

Passeja pels 66 aquaris on conviuen 11.000 exemplars de més de 450 espècies diferents. El més gran i espectacular és l’Oceanari, un túnel transparent de més de 70 metres de longitud que t’aproparà als diferents tipus de taurons, morenes, peixos guitarra i moltes altres espècies.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en el preu de l’entrada presentant-lo a les taquilles. 

 

Més informació

Fins al 21 de novembre de 2021
POBLE ESPANYOL DE MONTJUÏC

Criatures submarines: una aventura immersiva al fons de mar

 

Aventura't a explorar el fons del mar per només 10 €! Un viatge per conèixer el oceans del planeta i les espècies que hi habiten a través de les últimes novetats tecnològiques en realitat virtual, pantalles gegants i eines interactives. Una experiència familiar que no podeu deixar escapar. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 4 € de descompte sobre el preu de taquilles comprant les entrades en línia a través d’aquest enllaç. 

 

Més informació 

Octubre de 2021
CAIXAFORUM BARCELONA

Cicle de projeccions Sala C i cicle de conferències Mans i màquines

 

Sala C: cinema, creació i art contemporani: una cita periòdica en la qual descobrirem documents sobre creació contemporània com The New Bauhaus: The Life and Legacy of Moholy-Nagy o Alberto García-Alix. La línea de sombra

«Mans i màquines. Entre l’artesania i la indústria» presenta l’univers de Prouvé a través d’un cicle de debats en què s’aprofundirà en la relació entre art i indústria.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte comprant les entrades a través de la web amb el codi BIBACTS21.

 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.