Si no veus la informació, fes clic aquí.
De l’11 al 30 de gener de 2022
LA PERLA 29

Hamlet Aribau

 

La Perla 29 presenta Hamlet Aribau, una adaptació d'Oriol Broggi del clàssic de Shakespeare que ha transformat el Cinema Aribau en un teatre per a 350 butaques. Un espectacle que fa dialogar el text teatral amb referents clàssics del cinema, des de Kurosawa a Ford i Hitchcock, de Chaplin fins a Bergman. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en l’entrada presentant el carnet a taquilles. 


Més informació  

 
 
Del 12 al 30 de gener de 2022
FUNDACIÓ JOAN BROSSA - CENTRE DE LES ARTS LLIURES

Si tu te’n vas de la companyia Pepa Plana

 

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna! Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. Espectacle per a públic adult. Edat mínima recomanada: 10 anys.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 17 € (3 € de descompte) en la venda en línia o a taquilla, presentant el carnet de biblioteques a l'entrada.

 

Més informació 

 

Del 26 de gener al 20 de febrer de 2022
SALA BECKETT

Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva

 

La companyia Sixto Paz torna amb aquest espectacle de format innovador després del seu pas pel Grec Festival. En el muntatge, el públic hi té un paper determinant. Cada espectador trobarà a la butaca un llibre profètic i, durant la funció, públic i actors en passaran les pàgines plegats. Agafeu les ulleres de llegir perquè us faran falta.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en el preu general de l'entrada, a la web i a taquilles.  


Més informació

 

14 de gener de 2022
35 FESTIVAL FOLK TRADICIONÀRIUS

Concert d’inauguració: Caamaño&Ameixeiras i La gravetat de Coulomb

 

Un doble concert per inaugurar el Tradicionàrius 35. D’una banda, Caamaño&Ameixeiras amb Aire!, que té Galícia com a punt d’origen; de l’altra, La gravetat de Coulomb amb E pur si balla, que recull i reivindica els gèneres de ball, sense por d’incorporar-hi noves sonoritats i amb tota l’empatia en ple segle XXI.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 40% de descompte (preu rebaixat a 8 €) amb el codi 140122 a través d’entradium i a taquilla


Més informació

 

De gener a març de 2022
FILMOTECA DE CATALUNYA

FilmoXica Hivern 2022

 

Les tardes dels caps de setmana la Filmoteca es fa petita. Ho sabíeu? O potser es fa gran? La programació familiar enceta cicles temàtics trimestrals. Aquest hivern de 2022 el tema és «Contes, faules i poemes», amb títols com Ernest i Célestine, Peter Rabbit o La revolta dels contes.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a la web i a taquilles. 


Més informació

 

Gener de 2022
L’AUTÈNTICA

Cursos de teatre i cinema per a infants i joves  

 

Vols fer teatre? Obrim les inscripcions dels cursos regulars de teatre i cinema per a infants i joves. Un espai de creativitat on explorar el potencial expressiu de cada alumne. No t’ho pensis més: actua! 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte en la matrícula.


Més informació

Fins al 17 de gener de 2022
CURSIVA | PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL

Cursos d’escriptura i de traducció editorial

 

Aprèn a transitar de la literatura del jo a la literatura del nosaltres amb l’escriptora mexicana Gabriela Wiener. Amb la traductora Ana Mata aprendràs tots els secrets de la professió aplicada al sector editorial. I al taller de narrativa la Laura Freixas repassarà els aspectes bàsics perquè comencis a escriure.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona podràs gaudir d’un 20% de descompte en tot el catàleg de Cursiva amb el codi codi BIBBCN. 

 

Més informació

Gener de 2022
ESCOLA D’ESCRIPTURA DE L’ATENEU BARCELONÈS

Curs NARRATIVA – Inici: gener de 2022

 

T’agrada escriure? Apunta’t al curs NARRATIVA (90 hores / 7 mesos, disponible en català o en castellà, en format presencial dual o virtual). Aprendràs les principals tècniques narratives. És la porta d’entrada idònia a l’escriptura creativa. Així mateix, l’Escola ha programat més de 50 cursos d’hivern de diversa durada. Consulta tota l’oferta formativa a la pàgina web.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte. Matriculació mitjançant formulari en línia o presencialment a la secretaria de l’Escola d’Escriptura. 


Més informació

Del 25 de gener al 26 d’abril de 2022
CAIXAFORUM BARCELONA

Universos literaris: cicle de conferències amb Manuel Vilas, Javier Cercas, Clara Sánchez i Nativel Preciado. 

 

Com neix el desig d'escriure, el gran big bang creatiu? Què nodreix l’ànima d'un escriptor? Quines afinitats s’estableixen entre clàssics i coetanis, quines famílies de lletra s’estableixen a través dels segles, per bars, llits, places i biblioteques? On acaba la influència i on comença la llosa? Com s’empelten les altres arts en l’escriptura? 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a través de la web amb el codi 03CXFB04BIBLIT.

 

Més informació

De l’11 al 31 de gener de 2022
LA VIRGUERIA

Subscripció anual a La Virgueria Club

 

La Virgueria Club és una plataforma de mecenatge a través d'una quota de subscripció anual o mensual. Les aportacions seran una llavor que es convertirà en art, en una història que ens farà reflexionar sobre les inquietuds que posem a l’escenari. Ens ajudes a deixar una empremta diferent?

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en la subscripció enviant un correu a info@lavirgueria.com.

 

Més informació 

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.