Si no veus la informació, fes clic aquí.
Del 20 al 29 de maig de 2022
TALLER DE MÚSICS

Ciutat Flamenco 

 

Festival de creació i exhibició de propostes clàssiques, heterodoxes i interdisciplinàries en l'àmbit del flamenco contemporani. Un aparador de l'escena flamenca a Barcelona.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 15% de descompte en la venda anticipada amb el codi BIBLIO, i a taquilla mostrant el carnet. 

 

Més informació

Del 12 al 14 de maig
ANTIC TEATRE ESPAI DE CREACIÓ

Second chance

 

Concert-performance d’Assi Weitz i Javier Murugarren: punk postfolkròric i flamenc heterodox, un flux de vers lliure i moviment dissident. Absurditat i sàtira. Tornar a fracassar, però fracassar millor.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 14 euros a taquilla (imprescindible pagament en efectiu). 

 

Més informació

Fins al 15 de maig
TEATRE TANTARANTANA

Ratas

 

Mataries els fills del tirà? Sylvia i Otto ho van fer. Ratas és un espectacle situat al 1919, període d'entreguerres, en què dos personatges destruïts com a persones ens porten a reflexionar sobre si és lícit o no respondre amb violència a la violència. Una obra que barreja el text, la dansa i l’audiovisual sota la direcció de Begoña Moral.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a un preu especial de 12 euros. Compra-la a www.tantarantana.com amb  el codi promocional RATAS1.


Més informació

Del 5 al 22 de maig
TEATRE GAUDÍ BARCELONA

Un enemic del poble, d’Henrik Ibsen

 

L’obra narra la història del doctor Thomas Stockmann, director mèdic d’un balneari en una petita ciutat. El centre vertebra tota l’activitat econòmica de la població, i els seus habitants depenen del seu bon funcionament per mantenir l’estat de benestar creixent en el qual viuen. El doctor descobreix fent unes anàlisis que les aigües que han fet tan famós el seu balneari estan contaminades.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a taquilla. 

 

Més informació

Fins al juliol de 2022
MUSEU PICASSO

Picasso projecte blau, visites guiades a l’exposició temporal 

 

Una aproximació a «Picasso projecte blau»: visites de curta durada per a públic general, els dissabtes. Les visites estan pensades per ajudar a comprendre els processos de treball de Pablo Picasso. L’artista sovint reutilitzava teles, així que ara és el moment, gràcies a la tecnologia actual, de veure els Picassos amagats sota els Picassos blaus... Tot, de la mà de les educadores del museu.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda a taquilles i en la venda en línia.

 

Més informació 

Fins al 28 d’agost
CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA – CCCB

Exposició Francesc Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat

 

L’exposició proposa un recorregut per les pràctiques d’avantguarda que el psiquiatre Francesc Tosquelles va portar a terme en el camp terapèutic, polític i cultural. Tosquelles va transformar les institucions psiquiàtriques durant la República i sota l’Europa dels feixismes. Avui és una inspiració per pensar les polítiques de salut mental en moments de crisi extrema.  

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda en la venda en línia o a taquilles, mostrant el carnet al control d’accés. A més a més, Biblioteques de Barcelona organitza un club de lectura virtual “Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat” conduit per Joana Masó, comissària de l’exposició. 

 

Fins al 16 d'octubre
COSMOCAIXA

Exposició El Sol. Vivint amb la nostra estrella

 

Emprendrem un viatge per descobrir els secrets del Sol i la relació fascinant que mantenim amb la nostra estrella. Podrem veure més de cent peces històriques i contemporànies relacionades amb el Sol. Des d’antics instruments d’observació fins a… prototips de reactors de fusió nuclear! Apunta’t a la visita comentada i descobreix els secret que s’amaguen rere l’astre solar.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte en l’entrada al museu i la visita comentada, comprant l’entrada en línia amb el codi CCX22CBIBLIO. 

 

Més informació

Dissabte 14 de maig, a les 12h
FUNDACIÓ FOTO COLECTANIA

Visita guiada especial amb descompte a l'exposició Martín Chambi i els seus contemporanis. Els Andes fotografiats

 

Martín Chambi representa un punt d’inflexió en la fotografia llatinoamericana de la primera meitat del segle XX. Va dedicar tota la vida a la fotografia i la seva obra fou àmpliament reconeguda en el seu temps i en el nostre. Places limitades. Reserva la teva plaça aquí: visites@fotocolectania.org

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona (físic o digital) tindràs l’entrada i la visita comentada a 4 euros. 

 

Més informació

19, 20 i 21 de maig
ASSOCIACIÓ PER A L'ESTUDI DEL MOBLE

Curs-fòrum El moble de fusta. Les fustes del moble

 

Després del model d'«usa i llença» en tots els àmbits de la vida, és imprescindible descobrir el valor intrínsec d'un moble i no només el del seu cost. Vine a conèixer i comprendre la vida d'un moble, des del bosc fins al seu destí a casa nostra de la mà d'experts. Descobreix que no hi ha fusta sinó fustes, matèria inesgotable si la gestionem bé; projectes inspiradors per fer del moble un objecte sostenible, bell i reutilitzable. Una mirada al passat des del futur del moble.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 15% enviant per correu electrònic el carnet de Biblioteques a info@estudidelmoble.com en el moment de fer la inscripció. Es proporcionarà un codi descompte per aplicar-lo a l'e-botiga. 

 

Més informació

Inscripcions fins al 27 de juny
LABORATORI DE LLETRES

Cursos intensius de juliol: inscripcions obertes!

 

Vols escriure a l'estiu? Al Laboratori de Lletres hem obert les inscripcions dels cursos intensius de juliol. Aprofita el 10% de descompte que oferim a la nostra web per inscriure't al curs que més t'agradi fins al 6 de juny. Podràs triar entre Escriptura creativa, Novel·la, Conte i Poesia, entre d'altres.

 

Si no arribes a temps per aplicar-te el 10%, no t'amoïnis! Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte permanent en tots els nostres cursos través de la web.

 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.