Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dijous 05 de maig de 2022 a les 0.00 h
Cicle STEAM
Les sigles  STEAM formen un acrònim en anglès que sorgeix de les paraules Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques.
 
Aquest cicle de tallers STEAM pretén apropar les habilitats científiques, tecnològiques i artístiques als més petits i potenciar un nou model d’aprenentatge pràctic i lúdic.
 
A càrrec de Funbrain.
Amb la col·laboració de l' American Space Barcelona
 
Adreçat a infants d’edats compreses entre 5 i 8 anys.
 
Cal inscripció prèvia
 
Dissabte 07 de maig de 2022 a les 11.00 h
Benvingut a casa, Hache!
L'Hache és un gos petitó com un cigró. Té la panxa rodona com una bacona, la llengua molla com una tolla, els ulls de mel per fer xep-xep i les orelles dansaires que fan clinc-clinc. El voleu conèixer?
 
A càrrec d'Alicia Molina.
 
Adreçat a un públic familiar amb infants d’edats compreses entre 0 i 3 anys.
 
Cal inscripció prèvia.
 
Dimarts 10, 17, 24 i 31 de maig de 2022 a les 17.30 h
Tardes de jocs de taula
Us proposem passar una tarda amb jocs d'habilitat, d'estratègia, de cooperació, de misteri, de diverses cultures... jocs que us aportaran diversió, l'aprenentatge de competències, potenciaran habilitats cognitives, motrius i relacionals.
 
Nosaltres ens encarreguem de portar els jocs, ensenyar-vos a jugar i coordinar l'activitat. No t'ho perdis!
 
A càrrec de JugarXJugar.
 
Adreçat a infants majors de 5 anys.
 
Entrada lliure
 
Dimecres 11 de maig de 2022 a les 18.30 h
Qualsevol nit pot sortir el sol
Recorregut comentat pel repertori de cantautors i grups musicals populars que van aportar llum i esperança en moments històrics on la necessitat de canvis socials es feia palesa.
 
Grans cançons per entendre millor la nostra història recent!
 
A càrrec de Daniel Cerdà i Raül Costafreda, components del duet Charada.
 
Entrada lliure
 
Biblioteca Trinitat Vella - J. Barbero

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.