Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dijous de juliol i agost
COSMOCAIXA

CosmoNits

Gaudeix de l'estiu amb les noves CosmoNits de CosmoCaixa. Una proposta d'activitats vinculada aquest any a l'exposició «El Sol», que barreja microconcerts, pel·lícules de ciència i ficció i, per primer cop, s'hi afegeix una selecció de concerts i experiències musicals amb artistes que s’acosten a la ciència i la tecnologia.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 25% en l’entrada a través de la web amb el codi CCX22CBIBLIO. 

 

Més informació

Fins al 18 de setembre
FUNDACIÓ FOTO COLECTANIA

Dissenys habitats: exposició d’Helena Almeida i Chema Madoz

 

«Dissenys habitats» proposa una ressonància entre els treballs de dos dels primers autors que van formar part de la col·lecció de Foto Colectania, Helena Almeida i Chema Madoz, mostrant algunes claus dels seus processos creatius. En aquesta exposició hem volgut ressaltar el valor intrínsec dels seus esbossos, el resultat dels quals expressen per mitjà de la fotografia.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a l’exposició a 3 euros presentant el carnet físic o virtual a la taquilla. 


Més informació

Fins al 20 d'octubre de 2022
MUSEU PICASSO

Picasso-Clergue: exposició temporal

 

«Picasso-Clergue» presenta en forma de crònica una selecció del fons fotogràfic Lucien Clergue que va adquirir l’any 2016 el Museu Picasso. Es tracta de la història en imatges que Clergue va fer de Picasso al llarg de les nombroses trobades que van tenir lloc al sud de França, on tots dos vivien. «Picasso-Clergue» és alhora un àlbum de família i el diari d’una amistat.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda al fons permanent i a les exposicions temporals, a taquilles i en la venda en línia. 

 

Més informació

Tot l’any
CASTELLS DE LLEIDA

Visita guiada al Castell de Montsonís, una experiència única en un castell autèntic

 

El Castell de Montsonís és una magnífica fortalesa integrada en la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, envoltat de terres fèrtils i d'unes meravelloses vistes. El magnífic conjunt, format pel castell i el grup de cases de pedra que l’envolten, conserva tota l’esplendor i elegància de temps passats i ens transporta a segles enrere. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la visita al castell, ensenyant el carnet a l'entrada.

 

Més informació

2 i 3 de juliol de 2022
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Olympus Kids: Amazones, Prometeu, Demèter

 

Si mai us heu plantejat com introduir la canalla en els mites grecs, deixeu-ho estar: en aquest espectacle, pensat per ser vist només per nenes i nens, els hi expliquen d'una manera crítica i amb referències contemporànies. Espectacle per a nens entre 7 i 11 anys sense adults dins del Festival Grec de Barcelona. Una producció de l’Agrupación Señor Serrano.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda (a 8 € en comptes de 12 €) a taquilles o en la compra en línia amb el codi BBCN-OK. 

 

Més informació

Del 29 de juny al 10 de juliol
SALA FÈNIX

A(L)buelo

 

Una obra unipersonal basada en fets reals. Una història que ens parla de la infància, de la identitat, de la immigració i de les mil maneres que existeixen de transitar el dolor. És possible reconstruir el record d’algú, després de tant de temps? 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 13 € (en comptes de 16 €) a taquilles i a través de la web. 

 

Més informació

Del 30 de juny al 3 de juliol
TEATRE AKADÈMIA

Isadora a l’armari: Grec 2022

 

Aquesta peça dibuixa en to de comèdia el retrat, desolador i tendre a la vegada, d’uns personatges marcats per la necessitat d’escapar del món en el qual viuen. El protagonista és un sastre a qui només li permeten vestir-se de dona quan no el veu ningú. Una situació inesperada li obrirà una porta, i a través d’ella hi entrarà la dona que més admira i que sempre hauria volgut ser: la gran ballarina Isadora Duncan. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 10% a la web amb el codi promocional BIBLIOTEQUESDTE20.

Més informació

Juny-juliol
L’AUTÈNTICA

Iniciació actoral 

 

Vols fer teatre? T’agradaria explorar les teves possibilitats expressives? Sempre és un bon moment per iniciar-se en l’univers de la interpretació. No t'ho pensis més i vine! Fa 16 anys que formem actrius i actors al barri de Gràcia. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% en la matrícula del curs, en el moment de fer el pagament. 


Més informació

De l'1 al 29 de juliol de 2022
SHOWRUNNERS

Curs d'introducció al guió. Edició d’estiu

 

Escriu el teu primer guió de ficció amb el curs d’introducció al guió de Showrunners. Al llarg de les sessions, els alumnes entendran quines són les claus de l’escriptura cinematogràfica, aprendran com funciona la indústria i escriuran el seu propi guió de curtmetratge sota la tutorització de l’equip. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 5% aplicant el codi BB0521 en el moment de fer la compra a través de la web. 

 

Més informació

De l’1 al 15 de juliol
UNIVERSITAT DE BARCELONA

Els juliols de la UB: els cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona

Cursos oberts a tothom. Per participar-hi no cal complir cap requisit. Tracten temes d’actualitat, d’interès social i de referència des d’una perspectiva multidisciplinària i crítica, i abracen diversos àmbits de coneixement: arts i humanitats, ciències socials, ciències naturals i de la salut, i recursos i estratègies. Són de curta durada (20 h o 8 h) i es duen a terme al juliol en horaris de matí o tarda. Consulta les dates i la localització en cada cas. 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs el preu reduït en tots els cursos a través de la web amb el codi UBB12U9B. 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.