Si no veus la informació, fes clic aquí.
22 i 29 de setembre, i 6 i 13 d’octubre
COSMOCAIXA

El Sol: visita comentada a l’exposició + conferència del cicle La Ciència del Sol

 

Emprèn un viatge per descobrir els secrets del Sol i la relació fascinant que mantenim amb la nostra estrella. L’activitat inclou una visita comentada exclusiva a l’exposició temporal «El Sol: vivint amb la nostra estrella» més l’entrada a una conferència del cicle La Ciència del Sol.

 

Mostrant el carnet de Biblioteques de Barcelona a taquilles tindràs un preu reduït de 7 euros en el pack que inclou dues activitats a través d’aquest enllaç amb el codi CCX2CBIBLIO. 

 

Més informació

 
Del 14 al 18 de setembre
L’AUDITORI

Biennal de quartets de Barcelona

 

La segona Biennal de Quartets de Barcelona de L’Auditori es converteix en el punt de trobada de destacades formacions de cambra nacionals i internacionals: el Quatuor Ébène, el Jerusalem Quartet, el Cosmos Quartet, el Quartet Atenea, l’Aris Quartett, el Belcea Quartet, el Quartetto Maurice, el Jack Quartet i el Cuarteto Quiroga.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 20% en la compra en línia seleccionant el descompte BIBLIOTEQUES i validant-lo amb el codi AL333.

 

Més informació

22 de setembre de 2022
PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Rèquiem de Mozart

 

L'espectacle, una versió semiescenificada del Rèquiem de Mozart, és fruit d'una coproducció amb el Grec Festival de Barcelona, l'Orfeó Català i l’Orquestra Simfònica del Vallès, i suposa per al cor una oportunitat de «sortir a escena» amb dramatúrgia i vestuari pensats per a l’ocasió.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia i a taquilles. 


Més informació

Del 7 al 18 de setembre
SALA FÈNIX

Ivan i els gossos

 

Un conte cruel i fosc sobre com la decadència podreix la innocència. Les vivències d’un nen salvatge urbà al Moscou de l’era Ieltsin construeixen un retrat de la condició humana capaç de desprendre’s de tot allò que és «prescindible». Una amarga carta de comiat a la nostra humanitat.

 

 

Amb el carnet de Biblioteques tindràs l’entrada a 16 euros (en comptes de 18 euros) a taquilles i en la compra en línia. 

 

Més informació

18 de setembre de 2022
FUNDACIÓ PRIVADA PALAU

Signes i escriptures. Col·lecció Suñol Soler: visita guiada a l’exposició 

 

«Signes i escriptures» és una exposició col·lectiva produïda per la Fundació Suñol que pretén emfatitzar el paper del signe i l’escriptura en les arts plàstiques de la segona meitat del segle XX, tot traçant un recorregut descriptiu d’aquestes aplicacions simbòliques a través d’una selecció d’obres de la Col·lecció Suñol Soler. Per poder visitar-la cal inscriure’s a fp.info@fundaciopalau.cat o trucar al 93 791 35 93.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 20% comprant la visita a taquilles. 


Més informació

14 de setembre
FOTO COLECTANIA

Helena Almeida | Chema Madoz. Dissenys habitats: visita guiada amb descompte a l’exposició

 

Gaudeix d'una visita guiada amb descompte especial a l'exposició «Helena Almeida | Chema Madoz. Dissenys habitats», on es proposa una ressonància entre els treballs de dos dels primers autors que van formar part de la col·lecció de Foto Colectania, mostrant algunes claus dels seus processos creatius.

 

Presentant el carnet de Biblioteques de Barcelona a taquilles tindràs l'entrada amb visita guiada a l'exposició actual de Foto Colectania per 4 euros. Disponible dimecres 14 de setembre a les 18.30 h. Places limitades. Reserva la teva plaça a visites@fotocolectania.org.

 

Més informació

Del 19 al 22 de setembre
LAIE

Sexe, subjecte i veritat: seminari sobre l'últim Foucault

 

El present seminari vol acostar-se al testimoni filosòfic de Michel Foucault a partir de l'anàlisi del seu últim gran projecte, La història de la sexualitat, i l'últim dels seus volums, que es va publicar pòstumament.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 5% a l'hora de fer el pagament.

 

Més informació

Setembre de 2022
LLIBRERIA OBAGA

Taller de relat curt 

Un any més, obrim matrícula del Taller de relat curt a partir del setembre. Ja hi han passat més de 100 alumnes! Tot allò que volies escriure i mai havies gosat començar, ara ho podràs fer. El taller t’ofereix un seguit d’eines i una guia útil per aprendre les bases del gènere i et permetrà concretar les idees, que segur que tens, en bons relats.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en l’import del taller. 

 

Més informació

Del 16 de setembre al 2 d'octubre
TEATRE LA PUNTUAL

L'ombra de Pinotxo: teatre de titelles 

 

Al final del conte en Pinotxo es converteix en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos, també es fa gran. En l’ambient de la segona Revolució Industrial, època de grans invents, en Pinotxo ja és gran i des del seu taller ens explica la seva història a través d'ombres xineses, titelles i marionetes. Una versió divertida i poètica del clàssic de Carlo Collodi.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra en línia.

 

Més informació

Del 6 al 9 de setembre
ILLA FANTASIA

El parc aquàtic de Barcelona

 

Vols saber què t’espera a Illa Fantasia? Més de 22 tobogans, 3 macropiscines i una gran zona de pícnic. Sense presses, sense necessitat de fer cues i amb un personal preparat perquè gaudeixis d’una jornada inoblidable. 

 

Presentant el teu carnet de Biblioteques de Barcelona a les guixetes del parc, gaudeix d'un 50% de descompte en la teva entrada de dia complet. 

 

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1) Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2) Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3) Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647
Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat
Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades