Si no veus la informació, fes clic aquí.
Tota la temporada (de setembre de 2022 a maig de 2023)
SAT! TEATRE

20 anys de SAT! Temporada familiar i de dansa 2022-2023

 

El SAT! Teatre arriba a la seva 20a temporada i vol celebrar-ho amb tu! Consulta tota la programació a la web del SAT, tria els espectacles per gaudir amb la teva família i viu una autèntica experiència #familywelcome!

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en els espectacles familiars i un 20% de descompte en els espectacles de dansa. Obtén el teu descompte per als espectacles familiars a la taquilla del SAT o a través de la web per als espectacles de dansa. 


Més informació

 
Del 22 al 25 de setembre
ANTIC TEATRE

Y por qué John Cage?

 

L’obra mestra de Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol compleix 10 anys de la seva estrena. La companyia MontdeDutor juga a designificar i resignificar el discurs a través de la sonoritat de les paraules. Les paraules es repeteixen, repiquen, s'estiren, s'encadenen, s'amassen i es corporalitzen. Els sons recorren els seus cossos i transformen els seus gests. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un euro de descompte en cada entrada. Presentant el carnet a taquilles.

 

Més informació

Setembre i octubre de 2022
TEATRE DEL RAVAL

Estranys en un tren

 

Dos desconeguts es coneixen en un tren. Allí inicien un diàleg que els porta a revelar qüestions personals i que derivarà en un pacte sinistre. Aquest fet intranscendent transforma la realitat en un malson per a un i en una obsessió per a l'altre. Un crim perfecte, una coartada indestructible.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a la taquilla i en la compra en línia

 

Més informació

Fins al 2 d'octubre
EL MALDÀ

El bon policia

 

El bon policia és una obra de Rusiñol que en la seva estrena va crear un gran enrenou de crítica. 117 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 

14 € entre setmana (preu habitual de 16 €) i a 16 € el cap de setmana (preu habitual de 18 €), més 1 € de despeses de gestió, comprant l’entrada a la web amb el codi BIBPOLICIA.

 

Més informació

Del 3 d’octubre de 2022 al 20 de juny de 2023
EÒLIA ESCOLA SUPERIOR D'ART DRAMÀTIC

Teatre Sense Límits®

 

Teatre Sense Límits® és l'àrea d'Eòlia on oferim classes de teatre a les persones amb discapacitat intel·lectual adaptant-nos a les necessitats del grup. El joc teatral, les improvisacions, el ball i la creació conjunta a partir de la imaginació coral acompanyen alumnes i professors creant un vincle respectuós i creatiu. Dos horaris a escollir: dilluns de 17 h a 18.30 h i dimarts de 17.30 h a 19 h.  

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en la mensualitat mostrant el carnet en el moment de fer la inscripció. 

 

Més informació

Del 20 de setembre al 20 d’octubre
EXPERIMENTEM AMB L'ART

Tallers d'art

 

Activitat que articula propostes amb els processos creatius, l'art contemporani i la cultura visual. Aprenem fent, observant i qüestionant l’entorn tenint en compte els ritmes dels infants. Oferim tallers d’art per a famílies amb infants a partir d’1 any, grups de 4-5 anys i de 6–12 anys.   

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la primera quota

 

Més informació

Del 20 al 30 de setembre
EL DESBANDE

Classes de tango

 

Enamora’t del tango a El Desbande, l’escola de tango de referència a Barcelona. Acompanyem, ensenyem i guiem des dels inicis del tango fins als nivells més experts. Oferim onze classes grupals dinàmiques, plenes d'emoció i aprenentatge d’una hora i mitja un cop per setmana.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte si t’apuntes amb parella al nivell 0. 

 

Més informació

Fins al 30 de setembre
SHOWRUNNERS

Curs d'introducció al guió 

 

Si vols escriure un curtmetratge i aprendre totes les claus del procés creatiu de l’escriptura cinematogràfica, el curs d’introducció al guió és la teva oportunitat. No cal tenir experiència prèvia, només ganes de començar a escriure.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en el pagament en línia amb el codi BB0521. 

 

Més informació

Tot l’any
LABORATORI DE LLETRES

Obertes les inscripcions dels cursos de tardor

 

Vols escriure a la tardor? Al Laboratori de Lletres tenim obertes les inscripcions als cursos de tardor. Fins al 25 de setembre, aprofita el 10% de descompte per inscriure't al curs que més t'agradi. Tindràs un gran ventall de possibilitats, com per exemple Escriptura creativa, Novel·la, Conte, Poesia, entre d'altres. Si no arribes a temps per aplicar-te el 10%, no t'amoïnis! Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte permanent en tots els nostres cursos.

 

Obtén el teu descompte amb el carnet de Biblioteques de Barcelona a través de la web.  

 

Més informació

Tot l’any
ESCOLA D'IDIOMES MODERNS – UNIVERSITAT DE BARCELONA

Cursos, exàmens i certificats d'idiomes 

L'Escola d'Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona organitza cursos d’anglès, alemany, francès, italià, xinès i persa, en diferents modalitats. Pots escollir entre cursos presencials, semipresencials o virtuals. Tots ells compten amb un equip de professors nadius altament qualificats i amb la garantia de qualitat i rigor de la Universitat de Barcelona. 

 

El carnet de Biblioteques de Barcelona et permet gaudir de la tarifa reduïda a tots els cursos i exàmens de l'EIM. Presenta el carnet de Biblioteques de Barcelona en el moment de formalitzar la matrícula presencial o escull l’opció «membre UB» en la matrícula en línia.

 

Més informació

 

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1) Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2) Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3) Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647
Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat
Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades