Si no veus la informació, fes clic aquí.
NO T'HO PERDIS
FLIC FESTIVAL

12a edició del FLIC

 

Torna el FLIC Festival al Disseny Hub de Barcelona! En aquesta 12a edició us animem a (des)ordenar l'univers literari de petits i grans amb xerrades, tallers, networking, fira i experiències literàries, entre altres activitats. T'ho perdràs?

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 5% en comprar al web l'entrada general del FLICPRO amb el codi FLIC12GRAL.

 

Més informació

Dates: Del 17 al 20 de novembre
CAIXAFORUM BARCELONA

Exposició Còmic. Somnis i històries i activitat Continuar dibuixant. Una  conversa entre Coco i Javier Pérez Andújar 

 

El sector del còmic és considerat el novè art i té una llarga tradició en el mercat artístic. Aquesta exposició proposa un recorregut per alguns dels millors còmics de la història i aprofundeix en el procés de producció del còmic, des de la conceptualització i el dibuix fins a la impressió final de l’obra.

 

Biblioteques de Barcelona t’ofereix un descompte especial del 25% tant en l’entrada a l’exposició com a l’activitat introduint el CODI (CXFB22BIBLICOM) a la web o presentant el carnet a taquilles.

 

Més informació

Dates: De l’1 de novembre al 31 de desembre
TEATRE AKADÈMIA

El Papa d’Anthony McCarten

 

Lluís Soler i Xavier Boada es converteixen en dos pontífexs aparentment oposats com són Benet XVI, l’intel·lectual tradicionalista i ultraconservador, i Francesc, el reformista radical i extravertit. Ambdós representen a la perfecció el destí simbòlic del pontificat: decidir què és pecat i què és permissible. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en l’entrada a través del web introduint el codi BIBLIOTEQUESDTE20.

 

Més informació

Dates: Del 3 al 13 de novembre
TEATRE GAUDÍ BARCELONA

Ojos verdes - Miguel de Molina in Memoriam

 

Ojos verdes és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina, aquell que en el seu dia va donar a conèixer cançons tan memorables com La bien pagá, Ojos verdes, o El día que nací yo, i que va haver de pagar un preu molt alt per exigir-se a si mateix viure amb autenticitat.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 14 € a taquilles i en línia introduint el codi 14OV

 

Més informació

 

Dates: De l'1 al 13 de novembre
LOS TARANTOS

Shows flamencs en directe

 

Viu la passió del flamenc a Los Tarantos, a la Plaça Reial de Barcelona, i submergeix-te en una forma única de música i dansa. Entra a Los Tarantos i sent la història d'un dels tablaos més respectats de Barcelona i el més antic de la ciutat. Deixa't portar pel romanticisme de la guitarra i sent la passió del cant i el ball. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte en l’entrada, en línia i a taquilles. 

 

Més informació

 
 

Dates: Tot l’any
MERCAT DE LES FLORS

Romances inciertos. Un autre Orlando - François Chaignaud i Nino Laisné. 

 

Romances inciertos és alhora un espectacle i un concert on se’ns descobreixen figures andrògines de la cultura popular espanyola per parlar de l’ambigüitat de gènere. La donzella guerrera, l’arcàngel voluptuós de Lorca i la Tarara mística, seductora, portadora del secret de la seva androgínia. La trama transcorre dins d’un bell decorat barroc amb quatre músics en viu que toquen el bandoneó, la viola de gamba o percussions tradicionals, entre d’altres. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 30% introduint el codi BIBLIO en formalitzar la compra en línia. 

 

Més informació

 
Dates: Del 4 al 6 de novembre
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

La Pastoral de Beethoven al Palau de la Música

 

Endinsa’t a la natura en el seu màxim esplendor amb la Simfonia Pastoral de Beethoven i l’orquestra simfònica Franz Schubert Filharmonia, el 13 de novembre al Palau de la Música Catalana. Un concert ple de llum i color que ens aproparà al gran repertori romàntic.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en l’entrada a través del webSi el teu codi és la data de naixement, l'hauràs de canviar. Aquí t'ho expliquem

 

Més informació

Dates: 13 de novembre
FESTIVAL CLÀSSICS 2022

Lectura dramatitzada de les Confessions de Sant Agustí (10 de novembre) i concert Transformacions (12 de novembre)

 

El 10 de novembre Joan Carreras encarna Agustí d'Hipona en una posada en escena austera i essencial com el seu pensament, a l'església de Sant Felip Neri. I el 12 de novembre, amb el concert Transformacions experimentarem la variació, la transformació i la metamorfosi en els camps de la música i de la poesia amb els músics Bernat Prat, Maria Florea i Marc Díaz, i la lectura de poemes a càrrec de Rosa Renom, tot plegat a l'espai únic del Monestir de Pedralbes.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en comprar l’entrada en línia, introduint el codi AMICSBIBLIO.

 

Més informació

Dates: 10 i 12 de novembre
I TAMBÉ...
MOVEO – CENTRE DE FORMACIÓ I CREACIÓ
Dates: De l’11 al 13 de novembre
MACBA MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA
Dates: Tot l'any
Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647

Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades