Si no veus la informació, fes clic aquí.
NO T'HO PERDIS
EL PETIT LICEU

La cuina de Rossini

 

Una òpera dirigida per David Selvas, per a grans i petits per aprendre a estimar l'òpera. Recomanat a partir de 6 anys.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte per les funcions dels dies 14 i 15 de gener, comprant l'entrada en línia amb el codi promocional CUINA50.

 

Més informació

 
Dates: Fins al 21 de gener
TEATRE POLIORAMA

Els ocells

 

La Calòrica presenta per darrera vegada Els ocells, una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neoliberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.  

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 15% de descompte a totes les funcions, comprant l'entrada en línia amb el codi promocional BIBLIOCELLS.

 

Més informació

Dates: Del 10 de gener al 21 de febrer
SALA FÈNIX

Jo soc la fúria

 

Una jove psiquiatra visita el seu pacient, un esquizofrènic que pateix la síndrome de l’heroi. Tot el que rodeja l’home és un misteri però la seva personalitat és tan forta, tan magnètica… És bogeria alçar-se ferm contra les forces del mal? La línia que separa l’heroi del monstre mai haurà estat tan fina.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l'entrada a 15 € en lloc de 18 €, a la web i a taquilles. 

 

Més informació

Dates: De l’11 al 29 de gener
EL MALDÀ

Des de l'ull de l'huracà

 

Pau Carrió i Laura Aubert s’acosten a un dels noms més emblemàtics del periodisme bèl·lic: la corresponsal de guerra Marie Colvin, assassinada pel règim sirià l’any 2012 després d’haver cobert nombrosos conflictes armats. Des de l’ull de l’huracà és un poema dramàtic entorn de la informació sobre les zones en guerra i les seves conseqüències. El text va ser mereixedor del Premi Quim Masó 2019.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 2 € de descompte sobre el preu de venda de l'entrada anticipada. Preu amb carnet de Biblioteques de Barcelona: 14 € entre setmana / 16 € el cap de setmana (més 1 € de despeses de gestió). Aplicable en la compra en línia amb el codi BIBHURACA.

 

Més informació

 

Dates: De l'11 al 22 de gener
ANTIC TEATRE

Concrete Matter de Los Detectives

 

Concrete Matter ens parla de la realització i de la projecció a través de la relació maternofilial i, com és habitual en Los Detectives, es posa el focus en referents i cossos femenins; en aquest cas, els seus, però també els de les seves mares, amb les quals comparteixen escenari.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs dues entrades a 20 € (preu original de l'entrada de 12 €, en línia, i de 15 €, a taquilla). Descompte únicament disponible amb la compra en línia. S'aplica automàticament amb la compra de dues entrades. 

 

Més informació

Dates: Del 2 al 5 de febrer i del 9 al 12 de febrer
TEATRE TANTARANTANA

Torna l'èxit de la temporada passada: El gegant del Pi de Pau Vinyals

 

Un espectacle per trobar les paraules de tots els silencis que habiten una família, un poble. Un viatge del poble a la ciutat i de la ciutat al mig del bosc i del bosc al menjador de casa. De l’espai públic al privat. El gegant del Pi és una autoficció de l’herència rebuda, d’un intent per encarar la construcció d’una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial. Les entrades et sortiran a 14 € en comptes de 21 €. Introdueix el codi promocional GEGANTPI en el moment de la compra a través de la web, o digues el codi a la taquilla del teatre.

 

Més informació

Dates: Fins al 22 de gener
MUSEU DE LA CIÈNCIA COSMOCAIXA

Dinosaures. Una història de supervivència

 

T’imagines viatjar enrere en el temps fins a l’era dels dinosaures? Ara ho pots fer: vine a veure aquesta projecció a pantalla completa i submergeix-te en el cretaci.

Vine amb la família a gaudir de la nova aventura protagonitzada per la Celeste i la Moon: Dinosaures, una història de supervivència. Descobriràs que alguns encara són entre nosaltres! A partir de 6 anys.


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte sobre el preu de l'entrada introduint el codi CCX23CBIBLIO fins al 27 de març.

 

Més informació

Dates: Tot l’any
OBRADOR D'HISTÒRIES

Nous tallers d'hivern

 

Comencem el gener plens de propostes literàries, tan trimestrals com mensuals. Si et ve de gust familiaritzar-te amb l'art d'escriure, tenim tallers generals i temàtics de tot tipus. I recorda: si et matricules durant el mes de gener, podràs gaudir d'un 10% de descompte!

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte en els tallers, presencialment i virtualment.

 

Més informació

Dates: Gener
LABORATORI DE LLETRES

Cursos d'hivern

 

Vols escriure a l'hivern? Afanya't perquè queden pocs dies perquè comencin els cursos al Laboratori de Lletres. Podràs triar Escriptura creativa, Novel·la, Conte, Poesia, entre altres propostes. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 5% de descompte en els cursos a través de la web, en un desplegable just abans de fer el pagament.

 

Més informació

Dates: Fins al 15 de gener
FUNDACIÓ PALAU. CENTRE D’ART I LITERATURA

Visita la col·lecció i les exposicions temporals

 

La Fundació Palau acull el fons literari, artístic i documental del poeta Josep Palau i Fabre. Amb una biblioteca oberta al públic, oferim dues sales d’exposicions permanents. Una dedicada a la pintura catalana, amb d’obres des de Torres Garcia fins a Perejaume o Barceló, i una altra dedicada íntegrament a Picasso.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en el preu de l'entrada, és a dir, 4 € per persona presentant el carnet a la taquilla.

 

Més informació

Dates: Tot l'any
Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647

Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades