Si no veus la informació, fes clic aquí.
Descomptes de la setmana
NOUCINEMART – D'A Festival de Cinema de Barcelona

Del 23 de març al 2 d’abril, torna el D’A Festival de Cinema de Barcelona: una cita imprescindible amb el millor cinema independent, un panorama de les pel·lícules que han triomfat als festivals internacionals i la possibilitat de descobrir el cinema emergent fet aquí. Al CCCB, Aribau Multicines, Filmoteca de Catalunya i Zumzeig. #DA2023 @dafilmfestival


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda a taquilles i a la web de compra online.

Dates: Del 23 de març al 2 d’abril
Lloc: Al CCCB, Aribau Multicines, Filmoteca de Catalunya i Zumzeig
Més informació
FILMOTECA DE CATALUNYA – Cicle ‘Forever Godard. Darreres visions’

Retrospectiva que se centra en la darrera etapa de la filmografia de Jean-Luc Godard al costat del director de fotografia Fabrice Aragno, col·laborador imprescindible del cineasta, que visitarà la Filmoteca per presentar una obra innovadora en l’exploració de la imatge i el so digitals, en títols com Film socialisme, Adieu au langage o Le livre d’image.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a la web i a taquilles. 

 
Dates: Fins al 17 de març
Lloc: Filmoteca de Catalunya
Més informació
TALLER DE MÚSICS – SuperWeek

Setmana intensiva amb masterclasses conduïdes per músics de renom i altres especialistes. Combina orientacions magistrals amb espais d'interpretació compartida, aprenentatge per experimentació, intercanvi musical, demostracions pràctiques i avaluacions de propostes creatives. De forma gratuïta podràs participar en diferents jam sessions i assaigs oberts.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte en el preu. Reserva la teva inscripció al web i mostra el carnet de Biblioteques el dia de la masterclass.

Dates: Del 7 al 10 de març
Lloc: Taller de Músics
Més informació
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA – Joshua Bell & Franz Schubert Filharmonia

Joshua Bell és un dels artistes més estimats i reconeguts del món. La Franz Schubert Filharmonia el convida en la seva doble vessant de violinista i director. Joshua Bell ha enlluernat audiències de tot el món amb el seu violí i des de l’any 2011 ho fa també com a director musical de la prestigiosa Academy of Saint Martin in the Fields de Londres. Una ocasió única per gaudir de tot l’art d’aquest gran artista.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 20% al web.

Dates: Del 17 al 21 de març
Lloc: Teatre-Auditori de Sant Cugat, Auditori Josep Carreras (Vila-seca), Auditori Enric Granados (Lleida)
Més informació
GRAN TEATRE DEL LICEU – ‘Alexina B.’

El colpidor testimoni d’Herculine Barbin. L’òpera es basa en la història real d’una persona intersexual que va néixer a mitjans del segle XIX i va viure la seva infància com una nena. Posteriorment, treballant com a institutriu, s’enamora d’una de les seves companyes. Alexina es reivindicarà com a home, canviant de sexe legal i d’identitat, per ser Abel Barbin, però incapaç d’adaptar-se, s’acabarà suïcidant.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 20% (zones 1 a 5) indicant el codi promocional ALEXINA20BI al web liceu.cat.

Dates: 18, 21 i 22 de març
Lloc: Gran Teatre del Liceu
Més informació
LA PERLA 29 - Els ulls de l'etern germà

A partir del relat homònim de Stefan Zweig, us presentem aquesta gran faula sobre les accions vitals, el desig, els lligams amb els altres i, en definitiva, sobre com viure en un món compartit. Què és i quines conseqüències tenen les accions dels homes a la terra? On rau la veritable llibertat de l’individu? En ell mateix o en el compromís amb allò que fa? Un dilema que Stefan Zweig planteja d’una manera preciosa i gairebé universal.


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 20% a la web de La Perla 29.

Dates: Fins al 19 de març
Lloc: Teatre La Biblioteca
Més informació
TEATRE TANTARANTANA – ‘Mitja taronja’

Una història d’amor com la de Dirty Dancing amb més cítrics i menys dancing. Què podem fer quan ens han ficat al cap que necessitem trobar la nostra mitja taronja per ser feliços? Una comèdia sobre fílies, prejudicis i relacions.


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte del 38% indicant el codi promocional TARONJA en el moment de comprar les entrades.

Dates: Del 7 al 19 de març
Lloc: Teatre Tantarantana
Més informació
SALA FÈNIX – ‘Dopaland’

Comèdia àcida amb dosis de crítica social. Dos personatges i un tour de force ple de giravolts, un joc de perspectives que balla entre el to agredolç, la rialla nerviosa i la desesperació…, per interpel·lar-nos amb les reflexions sobre la perversió del sistema que ens ha tocat viure.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un preu especial (entrades a 15 € en comptes de 18 €) a taquilles i en la compra en línia.

Dates: Del 8 al 19 de març, de dimecres a diumenge, 20 h
Lloc: Sala Fènix
Més informació
LA CALDERA – ‘Soy un baile breve' de Rosa Romero + 'Los lunares del Puma' d'Adrián Vega – Dansa Metropolitana

Els xous de transvestits, les folklòriques i els espectacles d'humor han estat l'arquitectura perfecta sobre la qual se sustenta Soy un baile breve. A Los lunares del Puma, el compàs i el ritme són els elements més destacats d’aquesta experiència voyeur en què s’entra a la sala d’assaig d’un artista.


Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 10% de descompte tant en la compra en línia com a taquilla.

Dates: 17, 18, 24 i 25 de març
Lloc: La Caldera
Més informació
CENTRE I TEATRE DE SARRIÀ – ‘Sopa de pedres’

Un espectacle de titelles amb el qual parlarem de les persones nouvingudes, de la cooperació i del treball en equip. L’Alma és una nena que ha de fugir del seu país. Després d’un llarg viatge arriba a un indret desconegut, on aparentment tothom és feliç, però no volen compartir res amb ella. Amb enginy, transformarà l’individualisme de tot un poble en treball en equip i donarà una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta. Una obra que parla dels refugiats, de la història d’una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel, enlloc de volar-hi estels, un dia hi arriben els avions.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada a 9 € (en comptes de 10 €) a la web, indicant PROMOCIO (sense accent) amb la contrasenya PROMO23.

Dates: 12 de març de 2023, 18.00 h
Lloc: Teatre de Sarrià
Més informació
L'AQUÀRIUM DE BARCELONA - L’elegància del pingüí. Activitats de cap de setmana.
Dates: Fins al 31 de març
Més informació
ESCOLA D'ESCRIPTURA (ATENEU BARCELONÈS) – Curs virtual EXPRÉS NARRATIVA (en català o en castellà) a 95 €
Dates: Fins al 16 de març
Més informació
MUSEU EUROPEU D'ART MODERN (MEAM) – Jose Luis Corella, ‘PINCELADAS DE UNA VIDA’, 25% de descompte
Dates: Fins al 16 d'abril
Més informació
I TAMBÉ...
MACBA MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA – Entrada a totes les exposicions
Dates: Tot l'any
Més informació
MUSEU PICASSO – ‘Daniel-Henry Kahnweiler, marxant i editor’
Dates: Fins al 19 de març
Més informació
Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647

Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades