Si no veus la informació, fes clic aquí.
Descomptes de la setmana
CCCB - CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA – IA: Intel·ligència artificial

Una exposició sobre la història, el funcionament, les possibilitats creatives i els reptes ètics i legislatius de la intel·ligència artificial avui. Experimenta amb la IA, coneix-ne els riscos, descobreix innovacions científiques i artístiques i aprofundeix en una tecnologia decisiva en el futur de la humanitat.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs l’entrada reduïda a l’exposició.

Dates: Fins al 17 de març de 2024
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Més informació
SALA FÈNIX – Volver a Madryn

Volver a Madryn explota les possibilitats del llenguatge cinematogràfic dins del teatre. En clau de thriller i comèdia negra, aquesta obra és narració que esdevé en joc escènic. De ritme vertiginós, sense grans dispositius escenogràfics, només establert en la gimnàstica dels actors, i la il·luminació i el so com un personatge més.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial. L’entrada et costarà 15 € en lloc de 18 €. Promoció vàlida en la compra en línia i a taquilles.

Dates: Del 22 de novembre al 17 de desembre
Lloc: Sala Fènix
Més informació
DAU AL SEC ARTS ESCÈNIQUES – La màgia lenta

L'espectacle comença a partir d’una conferència inofensiva sobre un error de diagnòstic. El discurs públic es converteix en discurs íntim. Les paraules surten amb dificultat i revelen el que hi ha de més sepultat. Un text poètic i arriscat, basat en fets reals, que s'endinsa en la vulnerabilitat dels infants i reflexiona sobre la capacitat màgica de guarir que tenen les paraules.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs 3 € de descompte (preu general de 18 €, preu amb descompte de 15 €) en la compra en línia i a taquilla.

Dates: Del 15 al 19 de novembre
Lloc: Dau al Sec Arts Escèniques
Més informació
TEATRE EÒLIA – Ubu Rex

Les ànsies de poder no es veuen satisfetes després del cop d’estat dels Ubu, i aquesta serà la seva perdició. Una parella semblant a un gra de pus infectat ens explica tot il·lustrant els altres personatges com el poder ens ha fet viatjar per una història ensagnada, bruta i corrupta.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte en la compra a través de la web amb el codi BIBLIOREJECTED.

Dates: Del 22 de novembre al 3 de desembre
Lloc: Teatre Eòlia
Més informació
TEATRE TANTARANTANA – Esto no es Jamaica

Aquesta història s’esdevé al Prat, però podria succeir en qualsevol lloc del món. Perquè les històries locals poden ser universals.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 38% de descompte. El descompte s’aplica a través de la pàgina web de compra d'entrades introduint el codi promocional JAMAICA.

Dates: Del 15 de novembre al 3 de desembre
Lloc: Teatre Tantarantana
Més informació
LA BADABADOC – Clarissa

I així, de fracàs en fracàs, Clarissa trobarà la llum, o acceptarà la boira. Una història sobre salut mental, alzheimer, quotidianitats trencades, crosses, amors trobats i xines. Una sola actriu vestint la tragèdia d’humor.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte sobre el preu a la web.

Dates: Fins al 4 de desembre
Lloc: La Badabadoc
Més informació
BALLET CONTEMPORANI CATALUNYA – Filarmonia vital | Joves creadors i el Ballet Contemporani

El Ballet Contemporani convida a joves creadors i a tota l'audiència a emprendre un nou viatge de retrobament personal i a la vegada compartit. Filarmonia vital és un cant a la llibertat que reuneix cinc ballarins, Leon Guallart, compositor i músic, i Helena Córdoba, dissenyadora multimèdia, tots ells creadors d'un espectacle únic i captivador amb una posada en escena i interpretació explosives. 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 25% de descompte a taquilles.

Dates: 18 de novembre
Lloc: Auditori Municipal de Terrassa
Més informació
LA CALDERA – Corpografies

Aquesta tardor torna Corpografies, una programació de dansa i arts en viu amb 40 dies d’espectacles, tallers, passejades performatives, obertures de treballs en procés i un grup d’estudi que convida a descobrir artistes molt potents en un espai singular. Tancarem el dissabte 2 de desembre amb un concert de folklore auster i brutalista —amb una posada en escena radical— i una festa de cloenda sota el lema «Convertir-nos en ball per moure la realitat». 

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 20% de descompte a taquilla i en la compra en línia.

Dates: Fins al 2 de desembre
Lloc: La Caldera
Més informació
L'AUDITORI – Mahler Chamber Orchestra i Daniele Gatti

La Mahler Chamber Orchestra, un dels màxims referents actuals pel que fa a l’excel·lència musical, dirigida per l’aclamat Daniele Gatti, interpreta la Simfonia concertant de Franz Joseph Haydn, la Primera de Serguei Prokófiev —l’anomenada «Clàssica»— i la Simfonia en do d’Igor Stravinsky.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 20%, seleccionant el descompte BIBLIOTEQUES i validant-lo amb el codi AL453 en el moment de fer la compra.

Dates: 25 de novembre
Lloc: L'Auditori
Més informació
EÒLIA CENTRE SUPERIOR D'ART DRAMÀTIC – Interpretació davant de càmera amb Toni Vives

Curs totalment pràctic. Prendrem consciència de la pròpia imatge i aprendrem a acceptar-la per treure'n el màxim profit. Practicarem l'escolta, la concentració, la intensitat i la contenció. Utilitzarem tècniques interpretatives per trobar veritat, senzillesa i emoció. Aprendrem a gestionar la nostra concentració i disponibilitat per donar el màxim rendiment de la nostra interpretació en tot moment.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 50% de descompte especial en la mensualitat del primer mes.

Dates: De novembre de 2023 a juny de 2024
Lloc: EÒLIA Centre Superior d'Art Dramàtic
Més informació
CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA – Festival de Muntanya Amunt 2023

Ja tenim aquí la segona edició de l'Amunt, el festival de muntanya de Barcelona! De nou, us esperem al @tradicionarius amb figures del panorama internacional i nacional del món de la muntanya: figures clau de l’alpinisme, l’escalada i de l'esquí de muntanya. Per descomptat, tancarem el festival amb música, de la mà de @daura_folk!

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un 16,6% de descompte en les entrades anticipades individuals (l’entrada surt a 10 €) indicant el codi AMUNTBIB.

Dates: Fins al 18 de novembre
Lloc: Centre Artesà Tradicionarius / Biblioteca Vila de Gràcia
Més informació
MUSEU DE LA CIÈNCIA COSMOCAIXA – Exposició: Dinosaures de la Patagònia

Repassa l’evolució dels dinosaures en una de les regions més riques en restes paleontològiques d’aquests animals. Caçadors, carronyaires o herbívors, gegants o petits, amb plomes o sense… La gran diversitat que caracteritza els dinosaures de l’antiga Patagònia es retrata en aquesta exposició. L’estrella: una rèplica a mida real del dinosaure més gran conegut fins ara, el Patagotitan mayorum, que mesurava 38 metres de llarg i podia pesar 77 tones. Per saber-ne més participa a les visites comentades.

 

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona tindràs un descompte especial del 25% a l’entrada al Museu i a les visites comentades indicant el codi CCX23BIBLIO.

 
Dates: Fins al 31 de desembre
Lloc: Museu de la Ciència CosmoCaixa
Més informació
Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el tractament 647
https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0647

Finalitat del tractament Gestió de comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç:
http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades