Si no veus la informació, fes clic aquí.
TITELLES

 

Del 22 al 24 de març
TOT. 4t FESTIVAL DE TITELLES I TEATRE D’OBJECTES DE BARCELONA
El Poble Espanyol celebra un cap de setmana de programació amb espectacles basats en contes clàssics i contemporanis que presenten un ampli ventall de les tècniques de manipulació d’objectes més innovadores. 
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
Del 29 de març a l’1 d’abril
EL REI I EL MAR 
La Cia. Pea Green Boat porta al petit teatre de titelles de la Rivera un rei que vol manar molt, però que descobreix que no pot fer res davant dels núvols, el mar o un gos esbojarrat. La Puntual
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:

 

EXPOSICIONS

 

Fins al 9 de juny
CONTRA TÀPIES
L’obra d’artistes contemporanis o més joves dialoga amb les peces de Tàpies, tant per definir un relat en la història de l’art contemporani com per debatre les formes de diàleg que s’estableixen amb les noves generacions de creadors. La Fundació Antoni Tàpies presenta peces de Gerhard Richter, Joseph Beuys, Dan Graham, León Ferrari, Valie Export, Carlos Pazos, Vicente Vázquez / Usue Arrieta o Luis Guerra, entre d’altres.
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
Des de l’11 de març
CONTINUUM. COL·LECCIÓ JOSEP SUÑOL
La Fundació Suñol amplia l’exposició amb la qual celebra el 5è aniversari de la col·lecció per tal de mostrar-ne els principis i els interessos. I a partir del 21 de març, al Nivell Zero podreu veure la peça de Luz Broto Ocupar la tribuna, projecte guanyador de la beca atorgada per la Fundació i el centre de creació Can Xalant.
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
DANSA

 

Del 22 de març al 7 d’abril
LA VERONAL. SIENA
Una de les companyies joves més sòlides del nostre entorn presenta una peça que reflexiona sobre la idea del cos humà a través d’una revisió de l’art italià que comença al Renaixement i arriba fins al cinema de Pier Paolo Passolini. Mercat de les Flors
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
Del 22 al 24 de març
CESC GELABERT V.O.
Cesc Gelabert ofereix una retrospectiva de futur i presenta un nou espectacle que inclou l’estrena de tres solos i la interpretació de peces antigues revisades per a aquesta ocasió i que el ballarí introdueix amb breus comentaris i anècdotes, siguin referències de l’obra o bé personals. SAT! Sant Andreu Teatre 
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
TEATRE

 

Fins al 7 d’abril
L’ONADA
Als anys seixanta, Ron Jones, un jove i carismàtic professor d’institut, intenta ensenyar als seus alumnes d’història com es va poder forjar la societat que va donar peu a l’Alemanya dels anys trenta i quaranta, al nazisme i als camps de concentració i extermini. Per fer-ho engega un experiment: durant diverses setmanes els alumnes hauran de seguir unes normes estrictes que els permetran experimentar, des de dins i en primera persona, com n’és de fàcil convertir-se en part d’un aparell totalitari. Teatre Lliure
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
Fins al 21 d’abril
ROBERTO ZUCCO
Al suburbi venecià de Mestre, el 1981, Roberto Zucco assassina la seva mare, el seu pare i un policia en una mateixa nit. Només té 19 anys. S’escapa del psiquiàtric l’any 1986 i viatja deixant una estela d’assassinats inexplicables, violacions, assalts, atracaments i famílies inconsolables. L’autor, lluny de glorificar o condemnar els seus actes reté alguns temes transversals: el misteri de la identitat, la violència en les interaccions humanes o la dimensió tràgica de l’amor. Teatre Romea
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
MÚSICA

 

25 de març
RÈQUIEM EN RE MENOR (KV 626)
Dins la temporada de Concerts a Barcelona, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i la Polifònica de Puig-reig porten al Palau de la Música Catalana l’última composició de Mozart, una de les seves obres més emblemàtiques, escrita per un encàrrec anònim i acabada finalment per Franz Xaver Süssmayer després de la mort del músic vienès.
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
 
Fins al 7 d’abril
LA FLAUTA MÀGICA - VARIACIONS DEI FURBI 
La Seca presenta una versió lliure i sintètica d’aquesta òpera bufa, que pren com a fil conductor l’especulació entre el bé i el mal, salpebrat amb grans dosis d’humor. Una versió de teatre i música a cappella, en què les veus interpreten també els instruments amb polifonies adaptades.
A les Biblioteques de Barcelona hi trobareu:
Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.