Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dijous 23 de febrer de 2017 a les 18.15 h
ATREVEIX-TE AMB ELS LLIBRES: CLUB DE LECTURA INFANTIL/JUVENIL

Heu llegit mai un libre sense paraules? Aquest dimarts comentarem:

Wiesner, D. Martes. Océano, 2011

A càrrec d Anna Juan

Destinataris: nens i nenes de 7 a 9 anys.

Cal inscipció prèvia al taulell de la Sala Infantil

AQUEST MES RECOMANEM LA NOVETAT:

Srut, Pavel. Els menjamitjons. Mosaics, 2016

Si em diguéssiu que aquest matí un altre cop se us ha extraviat un mitjó, no em sorprendria gens. Us pregunteu com jo, qui són els responsables de tants mitjons desaparellats? Dons bé aquest llibre us rvelarà els secrets d'unes misterioses criatures anomenades menjamitjons.

Biblioteca Joan Miró

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.