Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dissabte 2 de desembre, de les 11 a les 21 h
Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC, el Sant Jordi d’hivern

El proper dissabte 2 de desembre tindrà lloc, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la quarta edició del Mercat de Nadal del Llibre, un dels esdeveniments literaris més importants de l’any: el Sant Jordi d’hivern. Deu hores de festa literària amb activitats per a adults, joves i nens, i la participació d’un centenar d’autors, com ara Xavier Bosch, Sílvia Soler, Javier Sierra, Empar Moliner, Rafel Nadal, Care Santos, Jair Domínguez, Joaquim Carbó, Liz Castro, Víctor Amela, Júlia Bertran, Màrius Serra, Jenn Díaz, Joan Lluís Bozzo i Carme Martí.

Com a novetat d'aquesta edició, el programa oferirà una programació específica per a joves i activitats infantils entorn de l’aniversari d’en Teo, que enguany fa quaranta anys.

L’accés al Mercat de Nadal del Llibre, organitzat pel club TR3SC, és gratuït (amb inscripció prèvia) i obert a tothom.

Inscripcions i més informació

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rosselló, 515

Comparteix
Biblioteques de Barcelona
Veure Mapa
 
Més Biblioteques
Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1) Entreu a l’apartat "El meu compte" del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2) Cliqueu l'opció "Mod. info personal""
3) Seleccioneu "No" a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: les vostres dades personals són tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins del fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”. Finalitat del tractament: gestionar el butlletí Més Biblioteques, les comunicacions informatives relacionades amb activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona, i iniciatives culturals de la ciutat. Legitimació: la base legal per al tractament és el consentiment atorgat amb la vostra subscripció al butlletí Més Biblioteques marcant la corresponent casella en el moment de donar-vos d’alta com a usuari de Biblioteques de Barcelona. Destinataris de les dades: excepte per obligació legal, les vostres dades no es comunicaran a tercers. Drets: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació i supressió, així com altres drets reconeguts a la normativa. Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els vostres drets, podeu consultar la nostra política completa de protecció de dades aquí.