Si no veus la informació, fes clic aquí.
Dissabte 2 de desembre, de les 11 a les 21 h
Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC, el Sant Jordi d’hivern

El proper dissabte 2 de desembre tindrà lloc, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la quarta edició del Mercat de Nadal del Llibre, un dels esdeveniments literaris més importants de l’any: el Sant Jordi d’hivern. Deu hores de festa literària amb activitats per a adults, joves i nens, i la participació d’un centenar d’autors, com ara Xavier Bosch, Sílvia Soler, Javier Sierra, Empar Moliner, Rafel Nadal, Care Santos, Jair Domínguez, Joaquim Carbó, Liz Castro, Víctor Amela, Júlia Bertran, Màrius Serra, Jenn Díaz, Joan Lluís Bozzo i Carme Martí.

Com a novetat d'aquesta edició, el programa oferirà una programació específica per a joves i activitats infantils entorn de l’aniversari d’en Teo, que enguany fa quaranta anys.

L’accés al Mercat de Nadal del Llibre, organitzat pel club TR3SC, és gratuït (amb inscripció prèvia) i obert a tothom.

Inscripcions i més informació

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rosselló, 515

Comparteix
Biblioteques de Barcelona
Veure Mapa
 
Més Biblioteques
Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu de clicar l’enllaç que trobareu al final del text. La baixa es farà efectiva a partir del proper mes.
Abans d’iniciar el procediment de baixa llegiu atentament les instruccions que haureu de seguir per tal que la baixa sigui efectiva:
1) Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2) Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3) Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment (https://sinera.diba.cat/patroninfo*cat)
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades
Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.