Si no veus la informació, fes clic aquí.
'Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat'

Es publica el llibre Barcelona: títol provisional. Un viatge literari per la ciutat.

Coeditat per Andreu Gomila i Diego Piccininno, inclou escrits, entre altres, d'autors com Marta Pessarrodona, David Castillo, Julià Guillamon i Blanca Llum Vidal.

Així mateix, el llibre proposa una ruta per la ciutat que vincula espai urbà i indrets novel·lats i recorre els barris i els llocs més emblemàtics i referents de Barcelona com a ciutat literària

Més informació

Nous clubs de lectura virtuals

Ja pots inscriure't als nous clubs de lectura virtuals

Clubs de lectura virtuals a través de Tellfy, amb llibres digitals disponibles a l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta)

Més informació i inscripcions aquí

Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

Antenes cibernàrium

Les Antenes Cibernàrium, ara també en línia. Descobreix les noves activitats per adquirir coneixements i aprendre trucs que et permetran millorar el teu dia a dia a través de les eines tecnològiques.

Més informació aquí

Contes en directe per Instagram

Cada dia sessions de contes en directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

De dilluns a divendres contes per als més petits de la casa en sessions de matí a les 11h i a les 12h i de tarda a les 17h.

Consulta la programació al web de Biblioteques de Barcelona

 

Dimecres 20 de maig a les 20.30 h
Contes per anar a dormir

Bona nit, saltamartí

El Saltamartí tenia ganes de fer un viatge. «Buscaré un camí», es va dir, «i el seguiré fins allà on em dugui.» Un matí, el Saltamartí va trobar un camí. Un camí llarg i polsegós que s’enfilava cap als turons i baixava cap a les valls. –M’agrada aquest camí –va dir el Saltamartí–. Som-hi! 

A càrrec de Gina Clotet d'Umpalumpa
En directe des del compte d'Instagram BibliotequesBCN_ACasa

El joc del barri

Com es diu la casa ocupada, antic hotel i residència, situada al carrer Mont d’Orsà de Vallvidrera? Quin és el transport públic utilitzat per pujar fins a la Carretera de les Aigües o fins a Vallvidrera superior? Aquestes i moltes altres preguntes posen a prova els teus coneixements sobre els barris de Vallvidrera-Tibidabo i Les Planes amb aquest joc que ha preparat la Biblioteca Collserola-Josep Miracle.

Més informació

Llegir sempre surt a compte

Escola d’escriptura de l’Ateneu barcelonès. Fins al 23 de juny
Matrícula oberta per als cursos intensius d’estiu 2020. Escriptura, literatura, humanitats i oficis de l’edició. Són 30 cursos en format de videoclasse en directe perquè puguis gaudir d’un estiu ben literari. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 5% de descompte en el preu de tots els cursos d’estiu. Més informació

Experimentem amb l’art. Del 22 de juny al 31 de juliol
Casal d’estiu Endinsa’t al món de l’art. Una activitat de lleure on podràs viure l’experiència del procés de creació a partir del joc i amb la incorporació d’activitats d’aigua i d’altres propostes lúdiques. 90 places setmanals per a nenes i nens de P3 a 6è. Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona obtindràs un 3% de descompte en el preu de tots els cursos d’estiu. Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.