Si no veus la informació, fes clic aquí.
La Setmana del Llibre en Català. Sessió especial del Club de Lectura Vincles amb Manuel Baixauli

En el marc de La Setmana del Llibre en Català, l’escriptor Manuel Baixauli conversarà amb Valèria Gaillard i els lectors del Club de Lectura Vincles sobre Ignot (Periscopi, 2020), la seva darrera novel·la; una obra que gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració.

Dimecres 15 de setembre, a les 18 h. Al Moll de la Fusta (Escenari 2)

La sessió també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Hi col·labora: Edicions del Periscopi

Més informació

La Setmana del Llibre en Català se celebra del 10 al 19 de setembre al Moll de la Fusta

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Parlem amb Antonio Muñoz Molina

L’autor conversarà amb Anna Guitart sobre la seva darrera novel·la Volver a dónde (Seix Barral, 2021).

Dimarts 14 de setembre, a les 18.30 h. A la Biblioteca Jaume Fuster

Places limitades. Cal inscripció prèvia

L’acte també es podrà seguir en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Hi col·labora: Seix Barral

Més informació

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Tornen els cursos de les Antenes Cibernàrium. Obrim inscripcions!

A l'octubre reprenem la formació presencial de les Antenes Cibernàrium.

Aquesta formació tecnològica bàsica està distribuïda en tres itineraris perquè puguis millorar els teus coneixements tecnològics:
ITINERARI 1: Iniciació a l'ordinador
ITINERARI 2: Iniciació als telèfons intel·ligents
ITINERARI 3: Iniciació a Internet amb multidispositiu

Més informació

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l'ús de la mascareta.

Club Maker: programació i electrònica

Torna el Club Maker, el #makerspace de l'American Space BCN.
Aquest és un espai obert al públic per a l'aprenentatge tecnològic col·laboratiu. Què hi trobaràs? Packs d'Arduino i Raspberry Pi per treballar a la sala, companys makers per compartir experiències i un mentor que et guiarà per portar a terme els projectes!

Tots els dimarts d'octubre a juny. A l'American Space BCN de la B. Ignasi Iglésias - Can Fabra
Adreçat a joves d'entre 14 i 35 anys
A càrrec de Ferran Fàbregas

Més informació i inscripcions

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l'ús de la mascareta.

Descomptes

Consulteu la selecció quinzenal d'activitats culturals on gaudireu de diferents descomptes amb el carnet de biblioteques. Hi ha propostes de formació, teatre, museus, activitats... LLEGIR SEMPRE SURT A COMPTE

Subscriviu-vos al butlletí electrònic MésBiblioteques de DESCOMPTES. Cada quinze dies rebreu una selecció de les activitats culturals del moment!

Recordeu que amb el carnet de Biblioteques de Barcelona teniu descomptes a entitats que promouen activitats i serveis culturals a la ciutat de Barcelona i arreu del territori català.

Més informació

Biblioteques de Barcelona

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.