Si no veus la informació, fes clic aquí.
El tercer dimecres a les 19 hores a l’espai taller de la Biblioteca
NO PERDIS EL PUNT: EL NOU CLUB D’AUDIOLLIBRES!

El tercer dimecres a les 19 hores a l’espai taller de la Biblioteca.

T’agrada escoltar llibres? T’agrada fer mitja o ganxet?

Què és el club d’audiollibres? Un club de lectura diferent, on escoltarem llibres i els comentarem a la vegada que fem mitja o ganxet.

Això si , sense deixar de fer mitja!

Quan? Comencem el proper mes d’octubre. Un cop al mes (sempre el 3er dimecres a les 19 h.) a l’espai taller de la Biblioteca.  Els dimecres:  21 de febrer, 21 de març, 18 d’abril i 16 de maig.

Quins llibres escoltarem i comentarem? Brooklyn follies de Paul Auster, Un altre got d’absenta de Tina Vallès, El Capote de Gogol, Caperucita en Manhattan de Carmen Martin Gaite.

Què heu de portar? Les vostres agulles i cabdells de llana i moltes ganes de compartir lectures i mitja!

Cal inscripció prèvia. Més informació al taulell d’acollida de la biblioteca.

Dijous 22 de febrer a les 19 h. Espai 1.
AULA DE SALUT. PRIMERS AUXILIS: REANIMACIÓ CARDIOPULMONAR I DESFIBRIL·LACIÓ EXTERNA AUTOMÀTICA

Saps com actuar davant una parada cardiorespiratòria? Saps fer una reanimació cardiopulmonar bàsica? Saps què és un desfibril·lador extern automàtic? El saps fer servir?

En aquest taller aprendrem a identificar quan una persona està amb parada cardiorespiratòria, quan i com demanar ajuda, quan i com cal iniciar maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica (RCP bàsica) i també aprendrem quan i com hem d’utilitzar un Desfibril.lador Extern Automàtic (DEA).

Degut a les característiques d’aquesta activitat (es faran pràctiques), la recomanem a persones fins els 60 anys.

A càrrec de: Irene Herrera Solsona. Infermera Familiar i Comunitària de CAP Larrard.

Hi col·labora: CAP Larrard, Centro Médico La Salud 78, Farmàcia Lesseps.

Activitat amb inscripció prèvia.

Biblioteca Jaume Fuster

Entra al teu espai personal del butlletí electrònic i tria la informació que vols rebre de les Biblioteques de Barcelona.
Veure MapaEntrar
Segons el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us recordem que si no desitgeu rebre més informació del Consorci de Biblioteques de Barcelona per mitjans electrònics heu d’iniciar el procediment de baixa seguint aquests passos:
1. Entreu a l’apartat “El meu compte” del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals
2. Cliqueu l'opció “Mod. info personal”
3. Seleccioneu “No” a l'opció "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?"
Inicieu el procediment de baixa https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: Les teves dades personals son tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA dins el fitxer “USUARIS BIBLIOTEQUES”.
Finalitat del tractament: gestionar el butlletí més biblioteques i les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de Biblioteques de Barcelona i iniciatives culturals de la ciutat.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment i/o el compliment d’una missió realitzada en interès públic (Llei de Bases de Règim Local 7/85): garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura.
Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades.Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb el delegat de protecció de dades a DPD-consorcibiblioteques@bcn.cat.